Kaila skal bli.. (Marianne Hennøen)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Kaila skal bli..

.. Like flink til å svømme som Silje 

 

 

Kaila elsker å bade. Hun er førstemann ut i vannet når vi er på stranden, og hun er den vi må dra opp på land igjen når vi skal hjem. Som tidligere svømmer syns jeg dette er helt fantastisk, og har ett lite håp om at hun kanskje vil gå i mammas fotspor - men dette har sett litt mørkt ut. Hun elsker å leke, men hun hater å trene. Vi meldte henne på ett svømmekurs, og etter to treninger var hun dritt lei. Tårer, snørr og sinne på hver eneste trening.. Så det hele endte med at vi hoppet av kurset, og heller brukte tiden på fribading :) 

Men nå i sommer har ting forandret seg helt. Hun overhørte en samtale ned med oldemor i sommer som gjorde at hun har forandret mening, for nå er svømming faktisk ganske tøft. Hennes store forbilde, hennes bestevenn og mitt kjære søskenbarn er svømmer - og da er jo dette plutselig drømmesporten 

Nå kan hun å dukke under, hundesvømming, hoppe fra bryggen (alene med armringer, uten dersom hun får hjelp med en voksen), svømme til/fra bryggen, flyte på ryggen, flyte på magen, ligge på ryggen og sparke med bena, ligge på magen og sparke med bena - og i går lærte hun seg selv å svømme tørketrommel. Jeg er stolt, skikkelig stolt !

 

 Svømmeren min <3

  • 14.08.2015 kl.20:19
  Herlige bilder :)

  Fin blogg, god helg :)

  Koselig om du sjekker ut bloggen min og hvis du vil legge igjen en liten kommentar :)
  30.08.2015 kl.21:30
  Malene: Tusen takk <3 Ønsker deg en fin kveld videre !  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Marianne Hennoen

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta
  hits