Når du våkner opp i et ukjent hus (Marianne Hennøen)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Når du våkner opp i et ukjent hus

♥ 10 fakta ingen vet om deg ♥

.

 1.  Jeg ble født på Akershus sykehus, og bodde de fem første årene mine på Skjetten. Fortalte det på et forspill for noen år tilbake, og ble mobbet for det hele kvelden. "2013 ghetto-skjetten" eller noe sant ? Husker ikke, men tror ikke Skjetten har verdens beste rykte. Hørtes vertfall ikke sann ut på de menneskene som var på det forspillet.
 2. På nyttårsaften når vi bodde i Eidsgata satt jeg inne sammen med farmor når rakettene ble skutt opp, fordi jeg ikke ville at hun skulle sitte inne å være redd alene <3
 3. En gang når storesøster skulle passe meg, begynte vi å krangle og det hele endte med at hun skubbet meg ut av sofaen. Jeg er ikke helt sikker på om jeg fikk vondt eller om jeg bare ble skremt - men jeg begynte vertfall å gråte. Et minutt senere hørte vi mamma parkere utenfor huset, og jeg husker storesøster fortalte meg at viss jeg ikke sluttet å gråte med en gang ville mamma bli kjempe sint på meg. Haha. Dette er en historie som stadig dukker opp, og vi ler like godt hver gang. #barndomsminner
 4. På barneskolen - i juletider - fikk jeg streng på tennene. Hvorfor jeg husker det ? En dag når jeg kom inn fra friminutt lå der en pakke fra julenissen. Jeg følte meg heldig som hadde fått en overraskelse på pulten, og tenkte selvfølgelig at dette var fra noen som var glad i meg. En klassekamerat ba meg åpne pakken, og inni lå det et tog. Jeg tok ikke spøken før en av guttene skrek "Det er fordi du nettopp har fått skinner på tennene"... Så lo alle godt. En liten spøk kan gjøre forferdelig vondt. #etminnefrabarneskolen
 5. Jeg begynte å farge håret mitt når jeg var ti år ? Og jeg har hatt blått, svart, gult, hvitt, oransje, rødt, brunt og rosa hår. Den siste var egentlig et uhell, men det gikk noen dager før jeg fikk farget det på nytt - så da teller det. Hehe.
 6. Jeg har vert svømmer i ti år, og har deltatt på ganske mange svømmestevner - men faller jeg ut av en båt er sannsynligheten for at jeg drukner ganske stor. Hvorfor ? Fordi jeg tror frykten vil drepe meg på en eller annen måte. Jeg er nemmelig livredd for vann når jeg ikke er i basseng. Eller.. Ikke akkurat vannet, men for alt som er I vannet. Jeg får helt panikk.
 7. Når jeg feiret bursdagen min et år, ble det litt for masse alkohol og det hele endte med at jeg gikk fra Kjølsdalen til Stårheim - for så å legge meg til å sove i et dukkehus. Telefonen min lå igjen i bilen til en kompis, jeg hadde mistet minibankkortet mitt og skoene var så vonde at jeg bestemte meg for å gå barbeint. Må innrømme at jeg angret litt når jeg våknet opp i et ukjent dukkehus, med tryne planta godt ned i bakken, kjolen var blitt singlet og føttene verkte verre enn verst. En historie som kanskje blir morsom om noen år..
 8. Jeg har alltid drømt om en stor familie, og i ganske mange år gikk jeg rundt å fortalte at jeg skulle ha syv barn. Dette var selvfølgelig før jeg fikk barn, og jeg har vel kanskje innsett at to er mer enn nok <3
 9. Jenter sier alltid at de ikke har noe å gå med - men så har de tre, fire klesskap som de ikke får igjen fordi der er alt for mye klær. Der har du dessverre ikke meg :| Jeg har en kommode, og der fyller jeg opp.. en av skuffene. Tror du jeg lyver ? Vel. Da må du gjerne ta turen innom for å se. Målet for 2017 er å fylle opp de tre andre skuffene.
 10. Jeg har vert på horestrøket i Bergen. Jeg skulle egentlig finne ei venninne som var på et utested i sentrum - men hadde tatt et glass vin for masse, og endte opp på heeeelt feil plass. Haha. Ble forfulgt av en bil, måtte stoppe en taxi (som btw syns jeg hadde litt for masse kle på meg til å høre hjemme der) og fikk trygt hjem for en femtilapp. Takk gud sier bare jeg :)

 

.

Neste innlegg kommer i morgen klokken tolv :)

.

Vil dere se flere innlegg fra "30 days Challenge" ?

Trykk her :)

.

#blogg #blogger #mammablogg #mammablogger #mammalivet #mamma #familie #barn
#morsomt #challenge #30dayschallenge #30days • 10.01.2017 kl.13:09
  Veldig mye jeg ikke visste. Slike innlegg er interessante :)
  14.01.2017 kl.23:29
  Du får skrive en bok om livet ditt en gang.😉  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Marianne Hennoen

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta
  hits