Tacofest i Eidsgata (Marianne Hennøen)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Tacofest i Eidsgata.
I dag har jeg hatt fem jenter springende rundt i leiligheten.
To store, og to små - pluss en hund som gjerne ville være med på leken <3

.

Vi har hatt en helt fantastisk dag. Bella var litt fornærma når jentene forsvant inn på soverommet, for der har hun ikke lov til være - men klarte etter hvert å finne roen på teppet sitt. De fire andre lekte kjempe fint sammen hele ettermiddagen. Først var alle på Kaila sitt rom, så var alle på Amalie sitt rom og helt til slutt lekte de litt hver for seg. Ikke en eneste krangel har vi hatt, og det føles helt fantastisk. Jeg elsker å være omringet av barnelatter <3

Jentene har fått hver sitt soverom nå, og etter bare tre dager merker jeg stor forskjell på forholdet mellom jentene. Før måtte vi nesten ha skillevegg for at de skulle kunne spise middag rundt samme bord, og i dag spaserte de til skolen hånd i hånd. Mammahjerte boblet av stolthet, og tårene trillet. Lillesøster har hatt en tøff start på skoleveien, og jeg har mistet telling på hvor mange ganger jeg har fått henne hjem gråtende (eller fått høre at hun kommer gråtende på skolen). Da er det godt å se at storesøster stiller opp <3 Krangling tjuefire timer i døgnet, men en støttende hånd når det virkelig trengs.. Det er vel det man kaller ekte søskenkjærlighet ?

I dag var det storejentene som fikk bestemme middag, og da ble det selvfølgelig taco. Jeg er ikke hundre prosent sikker, men jeg tror vi har laget taco hver eneste gang Kaila har med seg bestevenninna hjem. Haha. Jeg bruker å la barna bestemme middag når de har besøk, men neste gang tror jeg taco blir fjernet som alternativ. De må jo tro vi lever på taco ;)

 


 

 

Når klokken nærmet seg fem, tok jeg med de to minste jentene opp i hallen for å spille håndball. Det er nemmelig tirsdag i dag, og det betyr at det er tid for idrettsskole. Amalie er en person som vil være med på alt, men som ofte ikke vil mer etter noen få treninger. Derfor må hun bruke dette året på å bli kjent med de ulike aktivitetene, og i januar er det håndball som skal testes ut.

Om hun likte denne aktiviteten ? Vel. Når du er like redd ballen som mammaen din, er ikke dette en ting du bør satse på. Det kan selvfølgelig komme seg etter hvert som hun blir større.. Men i dag ble det tre skader (før vi byttet til en skumgummiball femten minutt inn i treningen), førtiåtte drikkepauser, to toalettbesøk og en haug med "jeg er sliten mamma, så jeg bare klatrer litt der borte jeg" :) MEN.. Hun stod i mål, hun fanget fem baller og hun var mer enn fornøyd. Hun spaserte hjem, høy på seg selv og skal nå bli håndballstjerne. "Om noen år kan besta heie på meg mamma. På tven altså. For jeg skal bli best" <3

.  • 10.01.2017 kl.23:06
  så koselig! :D  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Marianne Hennoen

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta
  hits