Jeg måtte ha noe å gjøre på (Marianne Hennøen)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Jeg måtte ha noe å gjøre på.

Dette bilde er tatt akkurat nå. Jeg har funnet frem strikkepinnene igjen, og holder nå på med lue nummer tre. Jeg lærte meg å strikke ved hjelp av youtube, og har nå begynt å prøve meg på forskjellige oppskrifter. Det går egentlig ikke så bra, og jeg må innrømme at der er ganske masse jeg ikke forstår..

Derfor har jeg funnet frem #klompelompe boken som jeg fikk låne med min kjære farmor. Der er mange fine oppskrifter som er lette å forstå. I år blir det bare klompelompe produkt på hele gjengen. Neida. Joda. Jeg hadde blitt veldig glad dersom noen hadde lagt igjen en kommentar med tips om andre oppskrifter/bøker som er lette å forstå - for denne nybegynneren trenger å prøve seg på noe annet enn luer :)

Jeg merker at denne hobbyen bare blir morsommere og morsommere. Jeg hoppet av glede når jeg oppdaget at butikken i sentrum hadde tatt inn slike dusker som jeg skulle bestille på nettet, og de kostet faktisk bare halve prisen. Hehe. Ikke bare det, men jeg fant endelig noen søte knapper som passer perfekt til babybuksa jeg har laget. Vil dere se ?

.


#knapp

.

.


#dusk

.

.


#annielue #klompelompe

.

.


#strikke #lue #resultat #stolt #nybegynner

. • 20.01.2017 kl.12:38
  Jeg strikka denne gensere: http://www.garnstudio.com/pattern.php?id=7083&cid=1 som min første genser. Syns den var forholdsvis lett å strikke fordi, selv om den har mange farger, så er det maks to farger å forholde seg til om gangen! :)

  Jeg prøver ellers å lære meg å hekle fra youtube nå og vet hvor vanskelig det er ^^ Lykke til!  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Marianne Hennoen

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta
  hits