I dag gråt jeg (Marianne Hennøen)
Hjem Add Om meg Kontakt

3

I dag gråt jeg

Noen ganger er det utrolig vanskelig å være mamma. Jeg har et barn som er høysensitiv, og en av de tingene hun sliter mest med er forandringer. Da sover hun dårlig, gråter mye og trenger ekstra mye oppmerksomhet. Jeg kjenner henne, og vet akkurat hvor jeg skal møte henne. Dessverre er det ikke alle som gjør det. Noen ser på henne som bortskjemt, noen ser på henne som irriterende fordi hun gråter så mye og noen mener hun er alt for avhengig av meg.

Den siste stemmer nok litt - men det er en grunn til at hun er så avhengig av meg. Hun trenger en trygghet for å fungere skikkelig i hverdagen, og denne tryggheten har alltid vert meg. Jeg vet at det hun trenger er at jeg snakke til henne og viser henne kjærlighet, jeg vet at hun trekker seg unna dersom jeg kjefter på henne, jeg vet at hun er redd for at noen skal bli skuffet over henne og jeg vet hvordan kroppen hennes er når hun går gjennom store forandringer.

Nå er vi i en situasjon som krever mye av alle. Hverdagen har forandret seg, og den kommer til å forandre seg mer i tiden fremover. Vi prøver å støtte henne gjennom dette på best mulig måte, men må innrømme at det er utrolig tøft. Noen ganger vet man bare ikke hva man skal gjøre. Vi har prøvd å snakke, men ble ikke hørt. Vi har bedt om hjelp, men ble ikke møtt. Så nå prøver vi bare å finne en løsning :)

Er det en ting jeg vet hundre prosent sikkert, så er det at jeg elsker jentene mine og kommer alltid til å kjempe for det som er best for de. Jeg skulle ønske alle kunne sette av tid til å lese om høysensitive barn, og faktisk bruke energi på å møte de akkurat hvor de trenger å bli møtt. I dag gråt jeg hele veien hjem fra skolen, fordi jeg ser konsekvensene av å ikke ville forstå. Misforstå meg rett, dette har ingenting med skolen å gjøre. Lærerene til barna mine er helt fantastiske, og jeg ville sendt de tusen gullstjerner om jeg kunne <3 Problemet er alle de personene som burde forstå, men som faktisk ikke gidder.

Se barna, hør på hva de sier og møt de hvor de er. Alt kan fikses med en stor dose kjærlighet og litt forståelse <3

. • Autismemamma24seven
  08.09.2017 kl.11:29
  Jeg har en gutt med autisme og han er veldig sensitiv. Viktig at de som er rundt disse barna har forståelse for plagene. Sender deg en styrkeklem
  08.09.2017 kl.13:49
  Jeg har selv en sønn som er sensitiv. Dessverre gikk det feil vei med oss. Han er voksen nå, men gromgutten min <3
  Annie
  09.09.2017 kl.09:12
  Marianne ❤️ Du er fantadtisk ❤️ Og du har 2 fantastiske barn ❤️ Alt ordner seg med tida ❤️  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Marianne Hennoen

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta
  hits