Bare lov når det er ferie (Marianne Hennøen)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Bare lov når det er ferie

Hei alle sammen !

Tirsdag og onsdag ble to rolige dager - da begge jentene var skikkelig forkjølet :) Tror det ble litt for vått og litt for kaldt dagen før. Sann går det når vi har vokst ut av høstklærne våre, og vi ikke har rukket å kjøpe nye. Høstbukser er gull verdt på denne tiden av året. Vi har brukt våre masse, masse :)

Tirsdag låg jentene på sofaen hele dagen, så da fikk jeg ryddet litt i leiligheten. Jeg er så lei av alle tingene vi har liggende, som vi aldri bruker, så nå har jeg begynt å sortere ut en del. Forje gang forsvant ti søppelsekker fra boden, og denne gangen nærmer vi oss tre søppelsekker fra stuen. Jentene har sortert skapene sine, og har gitt bort to søppelsekker med klær som er for lite eller som de aldri bruker. - og allikevel sitter vi igjen med for masse. Jeg hater at vi har så liten plass, samtidig som jeg elsker plassen vi bor på. Hva gjør man da ?

På onsdag tok vi oss en tur til sentrum for å drikke kaffe med mamma og bestemor <3 Amalie hadde med seg en venninne, og ville derfor ikke sitte på samme bord som oss. Store lille vennen min :) Etterpå tok vi oss en spasertur gjennom senteret for å kjøpe nye puter til sofaen, da de gamle var så ødelagte at de måtte kastet - og avsluttet dagen med BINGO. Hehe. Jeg hadde lovet jentene at de skulle få være med i høstferien, da de ikke fikk være med sist vi spilte på grunn av skole og leggetid :)

 


.


.


.

.

#blogg #blogger #mammablogg #mammablogger #livsstilblogg #livsstilblogger #mamma #mammalivet #mammaogbarn #barn #lillesøster #storesøster #søsken #søstre #familie #familielivet #familietid #bestemor #besta #barnebarn #oldemor #oldebarn #kvalitetstid #høstferie #høst #oktober #vestlandet #bingo #bingokveld <3 • 13.10.2017 kl.11:15
  God helg :)
  13.10.2017 kl.12:33
  Så koselige bilder!! God helg :-)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Marianne Hennoen

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta
  hits