Husker dere meg ? (Marianne Hennøen) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Husker dere meg ?

Hei alle sammen !

Nå begynner det å bli en stund siden sist. Ganske nøyaktig tre uker. Tre uker hvor jeg faktisk ikke har tenkt på bloggen i det hele tatt. Jeg begynte å tro at jeg kanskje var ferdig med denne fasen, og at det begynte å nærme seg slutten på min "bloggkarriere". Det har liksom blitt så vanskelig å dele. Ordene kommer ikke naturlig lenger, og kameraet på mobilen blir sjeldent brukt. Jeg har mer enn nok med hverdagen..

Men så har vi de periodene der følelsene tar over hånd. De periodene der du ikke vet helt om du skal le eller gråte. Du klarer ikke fokusere, for du vet at der ligger noe å venter på deg i fremtiden. Noe som får hjerte til å banke litt fortere, som får magen til å vrenge seg og som stjeler storedeler av nattesøvnen. Kommer det til å gå bra ? Har jeg forberedt meg skikkelig på hva som kommer ? Det er i situasjoner som dette at jeg trenger å skrive. Bloggen skal ikke være en plass der jeg alltid er negativ, men jeg kjenner det er lettere å skrive de gangene jeg har mye å tenke på. Det er liksom da ordene kommer naturlig.

Jeg er en person som konstant snakker. Jeg deler gjerne oppturer og nedturer fra hverdagen min uten å tenke meg om. Vi er venner, og venner deler <3 Problemet oppstår når spørsmålet går ut på hva jeg egentlig føler. Spesielt dersom følelsene rundt det vi snakker om ikke er av den positive sorten. Haha. Jeg er sykt dårlig på å ha følelser faktisk. Derfor snakker jeg sjeldent om de også. Det blir bare tårer, snørr og et ønske om å forsvinne. Derfor blir samtaler med venner ofte byttet ut med isolasjon. En kald spasertur i mørket med musikk i ørene er det jeg trenger for å kunne sortere tankene, og et personlig innlegg på bloggen for å få det ut av systemet. Det er sann jeg alltid har vert, og det er sann jeg alltid kommer til å være. Tror jeg.

Vi har ikke fått internett i huset enda, så jeg er usikker på når neste innlegg kommer - men håper selvfølgelig at det ikke blir så lenge til. Her er mange tanker og følelser som bare venter på å få komme ut. Takk til alle som svinger innom, og en enda større takk til alle som kommer med gode ord. Jeg er heldig som har dere <3 Nå er det kvalitetstid med mamma og lillesøster som står på timeplanen. Vi skal spille spill, og spise litt godteri. To av mine favorittaktiviteter. Haha. Ønsker dere alle en fantastisk kveld videre <3 Så snakkes vi plutselig !

.

.

#blogg #blogger #mammablogg #mammablogger #mamma #mammalivet #mammaogbarn
#barn #familie #familielivet #familietid #kvalitetstid #helg #søndag #februar #vinter #2018

#fritid #barnefri #spill #spillehelg #jobbehelg #sliten #tanker #følelser <3


 • Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Marianne Hennoen

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta