Et helvette (Marianne Hennøen) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Et helvette


.

Natt til torsdag våknet jeg med årets første migreneanfall, og denne gangen var anfallet større enn noen gang. Ikke bare trodde jeg hode skulle eksplodere, men jeg merket at halve ansiktet mitt var uten følelse. Det er første gang for å si det sann. Somregel klarer jeg meg med hodepine og oppkast. Denne gangen ble ting litt mer spennende !

I dag er følelsen i ansiktet tilbake - men jeg sliter fortsatt med kvalme, svimlebyer og en hodepine som reagerer på både lyd og lys. Det er i grunn rart hvor lenge et anfall skal vare. Før kunne jeg liksom sove det av meg på en måte. Nå er jeg dårlig i mange dager etterpå. Er det fordi jeg begynner å bli gammel ? Huff. Håper det blir lenge til neste anfall. Dette har jeg virkelig ikke tid til :)
.
:

- Flere som har migrene eller ?

- Hva hjelper når du har et anfall ? • Frøydis
  26.02.2018 kl.08:18
  Gubben har hatt auramigrene med lammelser, oppkast og hele pakka i sikkert 20 år. Tidligere hadde han anfall som krevde sykehusinnleggelser flere ganger i måneden, da ingen anfallsmedisiner funket. Men så fikk han anbefalt å begynne på atacand som forebyggende, og migea som anfallsmedisin. Atacand er egentlig blodtrykksmedisin, men har som «bivirkning» at den forebygger anfall. Så sålenge han husker å ta de så har anfallene som tidligere varte 2-3døgn og kom flere ganger i uken redusert til lette anfall 1-4 ganger i året hvor han tar en migea, sover tre timer og er på bena igjen. Det er lite kjent at denne kombinasjonen kan brukes pga at det er bivirkning til atacand, og såogsi ingen fortjeneste for selskapene som pusher medisiner på migea, så de er lite reklamert for.  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Marianne Hennoen

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta