Ville gjort morfar stolt (Marianne Hennøen) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Ville gjort morfar stolt

Hei alle sammen !

Nå nærmer det seg påskeferie. En ferie som min kjære far forgudet over alt på jord. Vi brukte alltid å reise på hyttetur sammen med venner og familie. De stod på slalom hele dagen, mens jeg satt igjen på hytten med mattebøkene mine. Et valg jeg kommer til å angre på for resten av livet. Hadde jeg bare vist hvor liten tid vi ville få sammen. Du og jeg. Så ville jeg takket ja til flere turer sammen med deg. Du elsket denne sporten, og jeg elsker deg..

Det er sikkert derfor det gjør så vondt nå. Jeg ser min ti år gamle datter suse nedover bakken med det største smilet i ansiktet. Hun har nettopp oppdaget sin kjærlighet for slalom, og tilbringer hvert ledige sekund i trekket. Jeg kan se hvor lykkelig hun er, men jeg kan også føle hvor ulykkelig jeg blir. Jeg kjenner at jeg hater meg selv litt hver gang jeg besøker slike steder. Tenk på alle de fine turene vi kunne fått sammen hadde jeg ikke vert så teit. Hvem velger vel skolearbeid foran tid med familien ?! Det burde faktisk ikke vert lov.

Når jeg står på bunnen av skitrekket, tenker jeg ofte gjennom fortiden. Jeg lar tankene fly gjennom hode, og jeg prøver å sortere de følelsene som dukker på. Der er noen ting som føles helt feil, og jeg skulle gjort mye for å kunne ta det tilbake. Det er alltid vanskelig å miste noen du er glad i - men jeg føler det er ekstra vanskelig å miste noen rett etter tenårene, fordi minnene du sitter igjen med er preget av "drittunge" alderen. Hadde jeg vist at han ikke ville være der som voksen, ville jeg kanskje såtte mer pris på tiden sammen med han ? Ikke snudd meg bort på alle bilder som ble tatt, ikke blåst storm i vannglass og ikke lagt på telefonen fordi jeg heller ville se film med kjæresten.

Men jeg tenker også en del på fremtiden. Tenk hvor perfekt det ville vert med en morfar som deler samme kjærlighet for slalom, og som kunne gitt barna mine den opplevelser som jeg takket nei til som barn. Da kunne skitradisjonen fortsette - og kanskje (men bare kanskje) hadde jeg også lært meg å like vinter og vinteraktiviteter ? Kjent samme glede som alle andre ? Hvem vet <3

.

Her kommer vertfall noen bilder av ei nydelig jente som ville gjort morfar skikkelig stolt <3

.


.

.

.

.

.

  • 19.03.2018 kl.10:44
  Åh, så vakkert og sårt skrevet <3 KLEM!  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Marianne Hennoen

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta