Bergen del 1 (Marianne Hennøen) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Bergen del 1

Hei alle sammen !

Er dere spent på hvordan den første dagen i Bergen gikk eller ? Vi begynte dagen umenneskelig tidlig, i håp om å fylle magen med deilig hotellfrokost før de andre gjestene stod opp. Det er magisk å stå opp til ferdig laget frokost, spesielt når det er så mye godt å velge mellom. Jentene sin favoritt var helt klart oboy og vannmelon. Hehe. En fantastisk feriekombinasjon spør du meg ❤ De voksne testet ut litt mer, og på bilde under ser du mine favoritter.

Etter frokost tok vi turen til sentrum - med buss. Det må være digg å ikke være avhengig av bil. Her gikk bussen en gang i halvtimen i ukedagene, og en gang i timen i helgene. Prisen var faktisk ikke så ille heller. Jeg skulle ønske det var litt sånn som dette hjemme. Hater kaoset med bil..

I sentrum fikk vi handlet litt sommerklær, spist is i solen og bare kost oss sammen med tante Kristin. I Bergen er det bare så utrolig vakkert. Jeg har ikke vert her på mange år, men ser for meg en ny tur allerede til sommeren. Tiden gikk alt for fort, og plutselig stod vi der alene - mens tanta var på vei hjem med båt. Skummelt og spennende på samme tid. Spesielt siden jeg ikke eier retningssans 🤣

Men det gikk veldig bra altså. Vi fant tilslutt ut hvor vi skulle gå på bussen (etter å ha gått feil to ganger), kom oss tilbake til hotellet, fikk pakket badeklær - og takket være hun i resepsjonen fant vi en koselig plass å tilbringe ettermiddagen på ❤.

.

Processed with VSCO with hb2 preset

.

Processed with VSCO with preset

.

Processed with VSCO with preset

.

.

.

.

.

Processed with VSCO with preset

.

Processed with VSCO with preset

.

Processed with VSCO with preset

. • 21.05.2018 kl.13:30
  Så fantastisk!! Kjempe fine bilder :D  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Marianne Hennoen

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta