Hallo verden ! (Marianne Hennøen) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Hallo verden !

Hei alle sammen !

Noen ganger fortjener jeg virkelig en diplom. Sann som i dag. Jentene er på ferie, mamma er på jobb og lillesøster har venner. Assa. Hvem har vel det ? Venner midt i uken er bare oppskrytt. Her sitter nemmelig jeg. Venneløs og lykkelig. Tenker at livet faktisk er ok, og at jeg for en gang skyld skal kose meg i mitt eget selskap. Jeg er voksen, og trenger ikke barnevakt. Voksne mennesker liker å slappe av hjemme, nyte stillheten og bare ta livet helt med ro - så det var det som var planen for i kveld..

.. Men av ærfaring burde jeg jo vite at det å planlegge ikke er min sterke side. Vel, for å være ærlig er ikke det å kose seg i eget selskap noe jeg driver med heller. Dermed er jeg jo dømt til å faile allerede der. Realistiske mål er tingen :)

Anyway. Jeg handlet inn, laget klart og satte meg godt til rette i sofaen. La ut noen bilder på snapchat for å vise alle hvor godt det er å være meg. Spesielt i dag. Tjueåtte år og fornøyd med livet :) Problemet er at jeg ofte hopper fra en ting til en annen, blir fanget i øyeblikket og glemmer hva jeg egentlig holdt på med.

En time senere fikk jeg spørsmål om jeg ville være med å finne på noe i morgen, merket at jeg var litt sulten, spurte om vi skulle spise ute - og plutselig kom jeg på at maten min står i ovnen. HVORFOR ?!?! Svart, hardt og ikke akkurat spiselig. Må si han er heldig han som ender opp med meg altså. Haha. I morgen krysser jeg fingrene for at noen vil være med meg ut å spise.. for ja, jeg syns det er skikkelig flaut å spise ute alene.

.
.

.

Ønsker dere alle en fantastisk lillelørdag <3

Denne frøkna skal spise donuts og smågodt - for det slipper hun å lage selv ;) • 28.06.2018 kl.02:13
  Kos deg masse, deilig å bare nyte dager i sitt egent selskap også! :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Marianne Hennoen

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta