En tur vi sent vil glemme (Marianne Hennøen) hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

En tur vi sent vil glemme


.

I år har virkelig sommeren vist seg fra sin beste side, og vi kan ikke gjøre annet enn å nyte det. Det er ingenting som gjør meg så lykkelig som fine sommerdager. Jeg svever rundt på en rosa sky om dagen, og har det bedre enn på lenge. Klarer ikke helt å sette ord på det, men kroppen kjennes lettere. Jeg har bestemt meg for å følge hjerte, og ta en dag av gangen. Du lever bare en gang, så vi får gjøre det beste ut av det <3

Her kommer det noen bilder fra turen vi hadde i helgen. Jeg fikk meg nytt telt til bursdagen, og om ikke så lenge skal vi på en litt lenger telttur - så da måtte vi selvfølgelig teste det. To netter på Refviksanden sammen med to barn og en hund. Kan det egentlig bli bedre ?

Ja, det kan det faktisk. Når vi hadde fått opp teltet på fredagen, kom lillesøsteren min spaserende nedover stranden - og hun ville tilbringe første natta i telt sammen med oss :) Er ikke vi heldig ?

:

.

.

.

.

.

.
.

Jeg bare elsker denne utsikten - og det er så utrolig godt å se hvor mye barna koser seg på slike turer. "Mamma. Jeg gruer meg faktisk litt til det er over. Vi har det så fint her. Skulle ønske vi kunne bli her for alltid" <3 Lite viste vi da om hvordan natt to ville gå. Haha. Det er rart hvor fort en telttur kan ta slutt i grunn.

Vi hadde lagt oss godt til rette i soveposene våre, og sikkert sovet en time da det hele startet. Vindkast som tok med seg både telt og ting. Flere telt kollapset. Du føler deg passe dum når du står der alene midt på natta med et telt som flyr, en hund som er livredd, storesøster med øynene full av sand og lillesøster med skrubbsår på begge knea🤣 Men takket være fantastiske mennesker på campingen fikk vi oss i bilen, og bort til verdens snilleste tante som ønsket oss velkommen selv om det er midt på natten

En opplevelse rikere tenker jeg

.


 • Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Marianne Hennoen

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta