Marianne Hennøen -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Kaos sa du ?

Hei alle sammen !

Jeg svinger bare innom for å ønske dere en fantastisk dag. Jeg sitter her med en kopp kaffe i hånden, og lurer på hvor mye jeg får gjort i dag. Det nærmer seg jul, og jeg har alt for mange rom som ikke er ferdig enda. Her er bare kaos. Jeg begynner liksom på alt, og fullfører ingenting. Hehe. Jeg blir gal av meg selv noen ganger :)

Lillesøster har funnet ut at hun ikke er så liten lenger, og ville derfor flytte ned i første etasje. Vi begynte med å flytte lekene hennes i går, men måtte gi oss når kroppen til mamma sa stopp. Vi har derfor to halvferdige soverom på grunn av dette.

Storesøster har funnet ut at hun vil ha stor seng, og har derfor byttet med gjesterommet. Hun har nå to madrasser som hører køyesengen til, pluss alle delene som hører gjestesengen til stående midt på gulvet. Jeg skal ærlig innrømme at det passer veldig dårlig med flere arbeidsoppgaver akkurat nå, men det var lite jeg kunne gjøre med det når Kaila ikke spurte etter hjelp før hun hadde snudd alt på hode. Det positive er at vi får kastet ut noen støvkaniner før det er jul :)

Jeg har også bestemt meg for at alle klærne til barna skal opp, for nå er jeg dritt lei av barn som leker med rene klær. Her ligger alt for masse klær på gulvet, og jeg har ikke peiling på hva som er brukt lenger. Jentene skifter flere ganger for dag, de drar ut litt forskjellig når de leker og jeg ender opp med å vaske samme genser fire ganger før jeg innser at den aldri har blitt brukt. Jeg har mistet luktesansen min, så for meg er alle klær på gulvet skittent.

Så her finnes det ikke julekos for å si det sann. Jeg håper selvfølgelig at vi skal bli ferdig i dag, men her er det kroppen som bestemmer :)

 



 

 • 2

  Det nærmer seg !

  Hei alle sammen !

  Om under en uke er jeg hjemme med den snille, gode mammaen min - og jeg gleder meg noe forferdelig. Jeg er inne i en utrolig tøff periode akkurat nå, og kjenner det skal bli godt med en liten ferie. Det er bare et legebesøk, en juleavslutning og en julefrokost igjen :) #Tellerdager <3

  It's not always the tears that measure the pain.
  Sometimes it's the smile we fake <3

 • 0

  Ikke frivillig..

  Hei alle sammen !

  Har dere savnet meg ? Jeg har vertfall savnet dere. Internett har vert nede i over en uke, og jeg har aldri følt meg så ensom. Prøver å innbille meg selv at jeg ikke er så avhengig som jeg skal ha det til, men det har vert en forferdelig lang uke. Hva i alle dager gjør alenemødre på kveldene når de ikke har Internett ? Jeg har ikke svaret for å si det sann :)

  Om akkurat en uke er vi på vei hjem til verdens fineste plass <3 Først skal vi tilbringe en helg sammen med familien min, og på tirsdagen reiser jentene til pappaen sin. Litt trist at vi ikke skal feire jul sammen i år, men jeg vet de kommer til å ha en helt fantastisk kveld - så da kan mamma slappe av litt. Jeg skal sove lenge, jeg skal drikke voksenbrus og jeg skal kose meg skikkelig :) På nyttårsaften skal jentene være med meg, og vi skal gå inn i det nye året sammen. 2016 kunne ikke begynt på en finere måte !

  Det er 11. Desember i dag - og vi har kommet godt i gang med årets pakkekalender. Jentene er kjempe fornøyd, og minibankkortet til mamma lukter faktisk ikke svidd. Hva har vi funnet på denne gangen ? Trykk på liker under selve innlegget, så kommer det mer om dette senere. Avslutter innlegget med et fint bilde jeg fikk av lillesøster som har gått i Luciatog på skolen i dag. Hun er bare så utrolig nydelig <3

   



 • 2

  Første Søndag I Advent

   

  Nå tenner vi det første lys
  alene må det stå.
  Vi venter på det lille barn,
  som i en krybbe lå.

   



   

   

 • Marianne Hennoen

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta



  hits