Marianne Hennøen -
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Lære å lage bål

Hei alle sammen !

I dag har vi vert på søndagstur til gapahuken på Dømmesmoen sammen med barnas turlag - Grimstad <3 Dagens tema var å lære hvordan man lager bål, og det syns Amalie var kjempe gøy. Hun har gledet seg til dette i mange dager nå, og var selvfølgelig førstemann til å ropa ja når de spurte om det var noen som ville være med. Kaila derimot kunne ikke skjønne hvorfor vi skulle lage bål når de voksne allerede hadde laget et. Hun hadde fått grillet seg noen pølser, og var mer enn fornøyd med det. Hun ville heller leke :)

 


 

 • 4

  #Nattinaturen

  Hei alle sammen !

  Jeg vil gjerne begynne dette innlegget med å si tusen takk til Barnas turlag - Grimstad for ett fantastisk døgn på Groos 

   

  Lørdag 5. september sov "hele" Norge ute, og oss kunne du finne på Groos sammen med 78 andre mennesker. Det var helt fantastisk, og vi gleder oss allerede til neste gang :)

  Jeg klarte ikke finne den skikkelige soveposen min, så det ble sommerpose på meg denne gangen - og det var sykt kaldt. Heldigvis har jeg alltid med meg jakken til pappa når jeg er på tur, så da kom jeg meg igjennom natten. Merker at ønskelisten min fyller seg opp med ulike ting som kan være lurt å ha med seg på tur !

  Jentene har veldig gode soveposer, og de har allerede fått seg en søt liten samling med skikkelige turklær. Dette gjør at de har lagt sin elsk på campinglivet. Det er viktig at barna får en god start på friluftslivet, og at de har alt de trenger til slike turer - så får jeg heller kjøpe ting til meg selv senere.

  Men nå skal jeg legge prinsessene mine, så da avslutter jeg innlegget med noen bilder fra overnattingen vår:

     (Vi lagde fartøy til egg som skulle klare er fall 3-4 meter..
  .. Og vi klarte det )
  #nattinaturen #barnasturlag #2015 #friluftsliv

  #blogg #blogger #mammablogg #mammablogger

  #mammatilto #prinsessemamma #mammarollen

  #lavo #familietur #barn #lykkelig

 • Marianne Hennoen

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits