Marianne Hennøen -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Hvorfor gidder du ?

♥  Day 21: Fem ting som irriterer deg 

.

.

1. Når telefonen min kobler ut fordi den syns det er for kaldt. Forbanna Iphone. Jeg hater den, men elsker den. Livet er hardt altså.

2. Når jeg skal skynde meg å ta et bilde av noe, men så er det ikke mer plass på telefonen - og når jeg har fått laget plass, er øyeblikket borte. Skjer alt for ofte egentlig. Bør bli flinkere til å legge bildene inn på dataen :)

3. Når eg strikker feil. Fy *pip* altså. Det er noe av det verste.

4. Når jeg krangler med noen, eller sårer noen - så vifter de barnevernkortet i tryne på meg. Hva er poenget med det liksom ? Ikke straff barna mine for noe jeg har gjort.

5. Når jeg ikke finner nøklene til bilen, for femte gang denne uken. Hvor har jeg lagt de ?!

.

Bilderesultat for frustrert smiley

 • 0

  Babylykke

  .

  ♥  Day 20: Noe du gleder deg til 

   

  ​- Barnedåp til søte, lille baby S

  - Besøke vennene våre på Sørlandet

  - Å bli tante igjen

  .

  .


  Tenk at du skal bli storesøster <3

 • 1

  Minner for livet

  ♥  Day 17: Et ferieminne du aldri vil glemme 

   

  Sommeren 2016

  Min aller første sommerferie,

  alene med barna :)

   

  - Overnatting på Gol Camping

  - Hallingstampen

  - Bø sommerland

  - Herefoss - Telt i skogen

  - Overnatting på Grimstad Camping.   

 • 1

  Hold deg for ørene !

  ♥  Day 16: En sang du er skikkelig lei av 

  .

  Hmm..

  Jeg tror faktisk ikke jeg er skikkelig lei av en sang ?

  Må eventuelt være rosa helikopter som vi hørte på hele veien til Førde,

  og hjem igjen - fordi barna elsket den ?

  .

  Men på en annen måte minner den meg om barna,

  og da blir jeg ikke så lei allikevel.

  .

  Sann er det med meg og musikk.

  Der er alltid et minne som hører til <3

  .

  Bilderesultat for musikk

  #musikk #sang #challenge

 • 1

  I'm blue baby, I'm blue

  ♥  Day 13: Antrekket ditt i dag ♥

  .

  .   

 • 0

  Et forhold som nærmer seg året


  ♥  Day 12: Mobilen din ♥

   

  Bilderesultat for iphone 6

  Iphone 6

   

  Telefonen min nærmer seg ti måneder,

  og fungerer nesten som den skal.

  Den slår seg av når det er litt for kaldt,

  og det dukker ofte opp "mangler simkort" når jeg virkelig trenger den

  - men ellers er den helt perfekt <3

  3

  .  .


  .  .

  .

  .

 • 3

  Betyr dette at jeg er voksen ?

  ♥  Day 11: 5 ting du ønsker deg ♥

  Bilderesultat for hus

  Et hus som bare er mitt.

  .

  .

  Bilderesultat for utdanning.

  En utdanning vi kan leve av.

  .

  .

  Bilderesultat for jobb

  En jobb jeg elsker.

  .

  .  Lykkelige barn.

  .

  .

  Bilderesultat for penger

  En konto full av penger.

 • 2

  Sett noe så ekkelt ?

  ♥  Day 9: Noe du er redd for 

  Jeg er redd for... Alt. Jeg er redd for mørket, jeg er redd for å være alene, jeg er redd for at at det skal begynne å brenne, jeg er redd for å miste noen, jeg er redd for å ta store valg, jeg er redd for å gjøre feil, jeg er redd for å dumme meg ut, jeg er redd for at det skal bli krig, jeg er redd for at det skal skje noe med barna mine, jeg er redd for store dyr, jeg er redd for små dyr, jeg er redd for lekedyr, jeg er redd for sinte mennesker, jeg er redd for sykdommer, jeg er redd for våpen, jeg er redd for å komme for sent, jeg er redd for å bli misforstått, jeg er redd for at noen ikke skal like meg, jeg er redd for nye ting, jeg er stort sett redd hele tiden :)

  -

  Men det verste som finnes er de greiene her:

  .

  Bilderesultat for edderkopp

  *Grøss*

 • 4

  Let's talk about regrets baby

  Bilderesultat for regrets

   

  I dag skal vi snakke litt om følelser som aldri har sett dagslys, og jeg kjenner jeg gruer meg skikkelig. Dette er følelser som har bodd i kroppen siden 2009, følelser jeg har prøvd å flykte fra i ganske mange år - men som stadig kommer snikende tilbake hver gang jeg ser eller hører noe som minner meg om deg. Det er flaut, men jeg kan ikke noe for det. Smertene i kroppen er ekte, følelsene mine er ikke. Tror jeg. Du vil gjerne ha det du ikke kan få, er det ikke sann ? Jeg er fortsatt usikker på hva jeg skal fortelle, og hva jeg ikke skal fortelle. Poenget med innlegget er å få frem hva jeg angrer på, ikke hvor mange finne øyeblikk jeg sitter igjen med. Det får meg bare til å angre enda mer..

  Men jeg føler jeg må fortelle dere noe, for å få frem hvorfor ting er som de er - selv om jeg helt forstår det selv. Plutselig bare stod du der, rett foran meg og tiden forsvant. Siden den gang har du vert mitt svake ledd.

  Jeg vet hvem du er, og jeg kjenner historien din - så hvorfor kan jeg ikke bare la det ligge ? Hvorfor må jeg jakte på noe jeg ikke kan få ? Hvorfor må jeg søke det ulovlige ? Det er spørsmål jeg ikke finner svaret på. Jeg føler meg som verdens fineste de gangene du retter oppmerksomheten mot meg, og jeg kjenner hjerte mitt knuse hver gang du behandler meg som dritt. Jeg har opplevd det meste når det kommer til deg, og jeg godtar det.. Dum som jeg er :| Jeg sitter her med små, ubetydelige minner som får hele kroppen til å reagere. Sommerfugler i magen, og smerter i brystet. Dette tar knekken på meg noen ganger. Haha <3

  Jeg tenker ofte på den gangen du dro meg med på nach. Jeg satt der på kjøkkenbenken, omringet av mennesker jeg ikke kjente og du behandlet meg som en prinsesse. Hentet drikke til meg, spurte hvordan jeg hadde det og pakket meg inn i jakken din. Du var egentlig opptatt med et spill, og jeg tror de andre begynte å bli en smule irritert over alle de små pausene du tok for å gi meg oppmerksomhet <3 Eller den gangen vi stod på parkeringen, regnet høljet ned og det hele endte med at jeg ble med deg hjem. Du holdt rundt meg hele natten, og fortalte meg flere ganger at du elsket netter som dette. Jeg vet jo at du har slike netter ofte, men sannheten er at jeg elsket den natten..

  Jeg tenker også på de gangene du har oversett meg, de gangene du har gjort narr av meg og de gangene du har snakket stygt om/til meg. Du er den personen som har fått meg til å le mest, men du er også den personen som får meg til å gråte oftest. Det er måten du behandler meg på som avgjør hvordan jeg har det, og det irriterer meg skikkelig. Hvorfor får du sitte med denne makten over meg ? For seks år siden snudde jeg ryggen til deg, og bestemte meg for å aldri mer åpne denne boken igjen. Du er den du er, og jeg er den jeg er - og sammen er vi.. Ingenting. Du ødelegger meg, og jeg lar meg ødelegges. Dette måtte ta en slutt..

  Men nå angrer jeg. Jeg angrer på at jeg snudde ryggen til, jeg angrer på at jeg ikke lot meg selv fortsette "eventyret". Før var jeg vertfall noe, en gang i blant. Nå er jeg ingenting, hele tiden.

 • 4

  Her er jeg

   ♥ Day 8: Et bilde av deg selv tatt i dag ♥

  .  .

  "If you asked me for my New Year Resolution,

  it would be to find out who I am."
   

 • 4

  Når du har noen minutter ledig

  ♥  Day 7: Dine fem favorittblogger ♥  .

  .

  .

  .

  .

  .  .

  .  .

  Ikke en dag uten <3

  (Trykk på bilde for å komme inn på de ulike bloggene)

  .

 • 1

  Dancing On My Own

  ♥ Day 4: Dine 3 yndlingssanger akkurat nå ♥
   
   
   
   
   
      

   

 • 10

  Et sår som aldri gror

  ♥ Noe eller noen du savner 

   

  Pappaen min

  .

  Jeg savner han,

  hver eneste dag,

  hver eneste uke,

  hver eneste måned,

  hvert eneste år.

  .

  <3

   

   

  #blogg #blogger #mammablogg #mammablogger #mammalivet #mamma #familie #barn
  #morsomt #challenge #30dayschallenge #30days #day3 

 • 2

  Når du våkner opp i et ukjent hus

  ♥ 10 fakta ingen vet om deg ♥

  .

  1.  Jeg ble født på Akershus sykehus, og bodde de fem første årene mine på Skjetten. Fortalte det på et forspill for noen år tilbake, og ble mobbet for det hele kvelden. "2013 ghetto-skjetten" eller noe sant ? Husker ikke, men tror ikke Skjetten har verdens beste rykte. Hørtes vertfall ikke sann ut på de menneskene som var på det forspillet.
  2. På nyttårsaften når vi bodde i Eidsgata satt jeg inne sammen med farmor når rakettene ble skutt opp, fordi jeg ikke ville at hun skulle sitte inne å være redd alene <3
  3. En gang når storesøster skulle passe meg, begynte vi å krangle og det hele endte med at hun skubbet meg ut av sofaen. Jeg er ikke helt sikker på om jeg fikk vondt eller om jeg bare ble skremt - men jeg begynte vertfall å gråte. Et minutt senere hørte vi mamma parkere utenfor huset, og jeg husker storesøster fortalte meg at viss jeg ikke sluttet å gråte med en gang ville mamma bli kjempe sint på meg. Haha. Dette er en historie som stadig dukker opp, og vi ler like godt hver gang. #barndomsminner
  4. På barneskolen - i juletider - fikk jeg streng på tennene. Hvorfor jeg husker det ? En dag når jeg kom inn fra friminutt lå der en pakke fra julenissen. Jeg følte meg heldig som hadde fått en overraskelse på pulten, og tenkte selvfølgelig at dette var fra noen som var glad i meg. En klassekamerat ba meg åpne pakken, og inni lå det et tog. Jeg tok ikke spøken før en av guttene skrek "Det er fordi du nettopp har fått skinner på tennene"... Så lo alle godt. En liten spøk kan gjøre forferdelig vondt. #etminnefrabarneskolen
  5. Jeg begynte å farge håret mitt når jeg var ti år ? Og jeg har hatt blått, svart, gult, hvitt, oransje, rødt, brunt og rosa hår. Den siste var egentlig et uhell, men det gikk noen dager før jeg fikk farget det på nytt - så da teller det. Hehe.
  6. Jeg har vert svømmer i ti år, og har deltatt på ganske mange svømmestevner - men faller jeg ut av en båt er sannsynligheten for at jeg drukner ganske stor. Hvorfor ? Fordi jeg tror frykten vil drepe meg på en eller annen måte. Jeg er nemmelig livredd for vann når jeg ikke er i basseng. Eller.. Ikke akkurat vannet, men for alt som er I vannet. Jeg får helt panikk.
  7. Når jeg feiret bursdagen min et år, ble det litt for masse alkohol og det hele endte med at jeg gikk fra Kjølsdalen til Stårheim - for så å legge meg til å sove i et dukkehus. Telefonen min lå igjen i bilen til en kompis, jeg hadde mistet minibankkortet mitt og skoene var så vonde at jeg bestemte meg for å gå barbeint. Må innrømme at jeg angret litt når jeg våknet opp i et ukjent dukkehus, med tryne planta godt ned i bakken, kjolen var blitt singlet og føttene verkte verre enn verst. En historie som kanskje blir morsom om noen år..
  8. Jeg har alltid drømt om en stor familie, og i ganske mange år gikk jeg rundt å fortalte at jeg skulle ha syv barn. Dette var selvfølgelig før jeg fikk barn, og jeg har vel kanskje innsett at to er mer enn nok <3
  9. Jenter sier alltid at de ikke har noe å gå med - men så har de tre, fire klesskap som de ikke får igjen fordi der er alt for mye klær. Der har du dessverre ikke meg :| Jeg har en kommode, og der fyller jeg opp.. en av skuffene. Tror du jeg lyver ? Vel. Da må du gjerne ta turen innom for å se. Målet for 2017 er å fylle opp de tre andre skuffene.
  10. Jeg har vert på horestrøket i Bergen. Jeg skulle egentlig finne ei venninne som var på et utested i sentrum - men hadde tatt et glass vin for masse, og endte opp på heeeelt feil plass. Haha. Ble forfulgt av en bil, måtte stoppe en taxi (som btw syns jeg hadde litt for masse kle på meg til å høre hjemme der) og fikk trygt hjem for en femtilapp. Takk gud sier bare jeg :)

   

  .

  Neste innlegg kommer i morgen klokken tolv :)

  .

  Vil dere se flere innlegg fra "30 days Challenge" ?

  Trykk her :)

  .

  #blogg #blogger #mammablogg #mammablogger #mammalivet #mamma #familie #barn
  #morsomt #challenge #30dayschallenge #30days

 • 4

  I posen finner dere dette

   

  ♥ Ditt siste innkjøp ♥  


  .

  '   

  //Tunika //Singlett // Tights //

   

   

   

  Neste innlegg kommer i morgen klokken tolv :)

   

  Vil dere se flere innlegg fra "30 days Challenge" ?

  Trykk her :)

   

   

  #blogg #blogger #mammablogg #mammablogger #mammalivet #mamma #familie #barn
  #morsomt #challenge #30dayschallenge #30days

   

 • 1

  30 DAYS CHALLENGE


   

  En ny uke med nye muligheter, og jeg starter opp med årets første challenge. Jeg har ikke vert super flink til slike tidligere, men denne gangen har jeg faktisk skrevet ferdig alle innleggene før jeg begynner - så hver dag klokken tolv kommer det ut et nytt innlegg. Håper jeg. Dette er første gang jeg prøver meg på planlagte innlegg, så hvem vet hva som skjer. Haha <3

  ,

  Challengen ser vertfall slik ut:

   

  ♥  Day 1:  Ditt siste innkjøp
  ♥  day 2: 10 fakta ingen vet om deg
  ♥  day 3: Noe eller noen du savner
  ♥  day 4: Dine 3 yndlingssanger akkurat nå
  ♥  day 5: En sang som får deg til å gråte og hvorfor.
  ♥  day 6: Noe du angrer på.
  ♥  day 7: Dine fem favorittblogger
  ♥  day 8: Et bilde av deg selv tatt i dag
  ♥  day 9: Noe du er redd for
  ♥  day 10: Seks gjenstander som gjør livet lettere.
  ♥  day 11: 5 ting du ønsker deg
  ♥  day 12: Mobilen din
  ♥  day 13: Antrekket ditt i dag
  ♥  day 14: Et 3 år gammelt bilde av deg
  ♥  day 15: Skriv om tatoveringene dine
  ♥  day 16: En sang du er skikkelig lei av
  ♥  day 17: Et ferieminne du aldri vil glemme.
  ♥  day 18: En ting du aldri kommer til å gjøre
  ♥  day 19: Bilde nummer 4, 10, 17 og 33 på mobilen 
  ♥  day 20: Noe du gleder deg til.
  ♥  day 21: Fem ting som irriterer deg.
  ♥  day 22: Et bilde av deg selv som barn
  ♥  day 23: Kjæledyr
  ♥  day 24: Et bilde av deg med en gang du har våknet
  ♥  day 26: Favorittproduktet ditt akkurat nå
  ♥  day 27: En sang som beskriver hvordan du føler deg i dag
  ♥  day 28: Innholdet i vesken din.
  ♥  day 29: Tre ting som gjør deg glad.
  ♥  day 30: Et bilde i timen fra du står opp til du legger deg.

   

  Og siden dag nummer 25 falt ut av listen skal en av dere få bestemme hva som skal stå der. Legg igjen en kommentar hvor det står hva DU vil at jeg skal skrive om <3

   

 • Marianne Hennoen

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits