Marianne Hennøen -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

You're Worth It

Hei alle sammen !

I dag hadde jeg verdens lengste dag på jobb. Jeg var så utrolig trøtt, og hadde store problemer med å holde meg våken. Er usikker på hvor mange kopper med kaffe jeg måtte tømme inn i kroppen for å overleve dagen. Det føltes ut som jeg ikke hadde sovet på flere dager..

Jentene var også trøtte i dag. Veien mellom glede og sorg var ikke lang for å si det sann. Barneidretten ble fylt med mange forskjellige følelser - og jeg måtte bære to sovende barn inn fra bilen når vi kom hjem <3 Det er godt dette er siste dagen med aktiviteter denne uken. Vi trenger noen rolige dager nå :)

 

 

Ønsker dere alle en fantastisk kveld videre <3

 


#blogg #blogger #mammablogg #mamma #mammatilto #prinsessemamma
#mariannehennoen #småbarnsmor #barnehagebarn #skolebarn
#familie #familietid #hverdag #onsdag #barneidrett #birkeland #aktivebarn

 • 0

  Doktor proktor

  Hei alle sammen !

  Skal jeg måle hvor sliten jeg er akkurat nå på en skala fra en til ti, ville jeg havnet på ca femten. Det har vert en lang dag, og jeg gleder meg til å hoppe under dyna <3 Kroppen fungerer ikke helt som den skal, så i dag var jeg en tur innom legekontoret for å ta noen blodprøver. Det var godt å endelig finne en lege som tar oss på alvor. Jeg ble skikkelig dårlig når jeg kom bort igjen på jobb, og måtte ta det helt med ro resten av dagen.

  Uheldigvis er det tirsdag i dag, noe som betyr mye stress. Når jeg er ferdig på jobb og jentene er hentet går turen direkte til Grimstad for at Amalie skal få være med på turn. Egentlig bruker vi å spise middag sammen med tante Kristin, men i dag lå vi litt etter tidsskjema - så da ble det boller med ost i bilen isteden. Ikke akkurat årets mor, men de fikk vertfall litt mat i magen før trening :)

    • 0

  En felles aktivitet !

  Hei alle sammen !

  Akkurat nå sitter jeg her omringet av skolebøker. Mine ligger på ene siden av bordet, og Kaila sine ligger på andre siden av bordet. Det er kanskje litt sent, men en dag i uken må det dessverre bli sann. Vi har nemmelig vert en tur til Birkeland for å være med på barneidretten, og kom ikke hjem før klokken nærmet seg åtte. Det er heldigvis bare en dag igjen til helg <3

  Barneidretten gikk veldig bra. Dette er faktisk en aktivitet vi alle er med på. Amalie er blitt så gammel nå at hun kan være med på den store gruppen, noe Kaila ikke er så veldig glad for. "men mamma. Hun er jo liten ?!". Jeg er instruktør på denne gruppen, og kan heldigvis passe på at de ikke alltid er på samme lag. Det er jo litt godt :)

  Men nå sier kroppen stopp. Jeg har skikkelig vondt i hode, og feberfølelsen har overtatt kroppen. Det er ikke så godt å være Marianne akkurat nå - så da hopper jeg opp i sengen, og håper at jeg er bedre i morgen. Ønsker dere alle en fantastisk kveld videre <3

   

   

 • Marianne Hennoen

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits