Marianne Hennøen -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

"Mamma, see.. Han viser rumpa"

Hei alle sammen !

Da er det plutselig fredag igjen. Jentene har vert utrolig flinke til å legge seg denne uken, og har faktisk sovet hele natten i egen seng - så i dag fikk jentene velge seg ut en premie. Det er i grunn veldig rart. Jeg tror jeg kan telle på en hånd hvor mange netter jeg har hatt sengen min helt for meg selv siden barna ble født. Takk gud for stor seng sier bare jeg :) Men nå virker det som jentene har funnet roen 

Premien denne gangen ble en tur på kino sammen med mamma, besta, tante Kristin og den nye bestevennen Lene. Det er bare helt fantastisk å være omringet av så mange flotte mennesker. Jeg kjenner jeg gruer meg skikkelig til hverdagen begynner igjen. Da reiser mamma tilbake til Nordfjordeid, og de andre har mer enn nok med skole. Sukk. Men vi nyter den tiden vi har :)

Filmen vi så i dag heter minions. Jeg har sett x antall klipp på Internett, og blir seriøst aldri lei. Jeg bare elsker de gule, små greiene  Dessverre var filmen ganske skuffende. Der var noen morsomme sener, men jeg satt faktisk å kjedet meg en stund. Kaila også :| Men sann er det..

 

 

 

 

 

 

 

 

I morgen kommer lillesøster på overnatting, og det gleder vi oss til. Håper solen også kommer, for jentene hadde veldig lyst å stoppe på Roresanden når vi kjører innover for å bade litt. Ellers har vi ingen spesielle planer, men gøy får vi det nok uansett. Når barna sover kommer radioen på, og kortene frem. Det blir vår siste familiespillekveld for denne gang. Litt trist, men det er heldigvis bare litt over fire måneder igjen til jul :)

 

Nå skal jeg se tv sammen med mammaen min,

så vi snakkes i morgen

 • 4

  Velkommen inn :)

  Hei alle sammen !

  Akkurat nå sitter jeg her helt alene. Mamma og lillesøster har reist på butikken for å handle inn litt mat, og jentene er inn på soverommet sammen med Lene. Hun har kjøpt seg noen nye møbler som må på plass, og jentene stiller gjerne opp for å hjelpe til. Jeg er litt usikker på om jeg kan kalle det å hjelpe, men de mener det vertfall godt. Nysgjerrige barn er ikke alltid like lett å ha med å gjøre. Det blir en del spørsmål, noen ører som ikke alltid hører etter og ekstremt lange fingre som bare skal kjenne på :)

   
  Ett lite snikbilde er vel lov <3

   

  Den egentlige grunnen til at jeg svinger innom bloggen nå er for å vise dere leiligheten <3 Jeg tror kanskje der sitter noen veldig spente sjeler hjemme på Nordfjordeid som gjerne vil se hvor hun bor, så i dag har jeg tatt noen bilder. Lillesøster har selvfølgelig sett igjennom alle bildene, og gitt meg lov til å dele de på bloggen :)

   

  Vi begynner med soverommet:
  Verdens fineste utsikt fra soverommet :p

   

   

  På vei ut av soverommet:   

   

  Stue og kjøkken:

   

   

   

  Bad og vaskerom:

   

  Sååå..

  Hva syns dere ?

   

   

  #Lillesøster #Leilighet #Nytt #Spennende
  #Grimstad #Familie #Besøk <3

 • Marianne Hennoen

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits