Marianne Hennøen -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Hallovenn - i år igjen

Bilderesultat for halloween
.

For en koselig dag det har vert i dag. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke er så glad i tradisjonen halloween, rett å slett fordi jeg er kjempe redd for mørket - men denne hallovenn greia kan jeg venne meg til. Et stor lokale, med mange små aktiviteter. Helt perfekt for oss <3

I fjor syns ikke barna det var så gøy, så jeg var litt usikker på om vi skulle gidde i år. Jentene begynte fort å kjede seg, og det hele endte med at vi måtte gå fra dør til dør senere på kvelden. I år derimot koste jentene seg masse. Tror det har noe med at nettverke de har nå, er større enn det var i fjor - og alt er jo litt morsommere når du er omringet av gode venner :)

Jeg tok faktisk ikke et eneste bilde i år. Jentene er så store nå at de springer rundt på egen hånd, og jeg ble derfor sittende å snakke med mammaer og pappaer på tribuna. Jeg syns det er så koselig når halve eid er samlet på samme plass <3

 • 3

  HalloVenn ble til Halloween

  Hei alle sammen !

  I dag har vi deltatt på HalloVenn for første gang, og jeg har en liten mistanke om at det kanskje blir siste gang også. Det var mange spennende aktiviteter, og vi er heldig som har mennesker rundt oss som faktisk gidder å lage til noe for barna - men for de som er litt større blir dette litt kjedelig. Jentene sprang rundt en liten stund, men ble fort lei. Når du er åtte år frister ikke hoppeslott like mye som det gjorde når du var tre..

  Så da ble det knask eller knep på oss i år, selvom jeg egentlig hadde nektet jentene å være med på dette. Jeg er ikke fornøyd med hvordan enkelte voksne tar i mot barna, og da frister det heller ikke å sende de.. Men.. Mammahjerte klarte ikke reise hjem når skuffelsen lyste lang vei, så da ble det en liten spasertur i mørket sammen med to flotte damer og en hel haug med barn. Kaldt og vått - men veldig koselig. Tusen takk for at vi fikk være med <3

   


  .

  .

  .

  -  Møtte søskenbarnet mitt på vei ned til Hallovenn <3

 • 0

  Halloween del 3

  Hei alle sammen !

  Da er vi kommet til den aller siste delen av årets Halloween, og denne gangen går turen til Kristiansand. Vi var nemmelig med på den halloweenfesten hjertelyst hadde laget til i år, og personlig er jeg litt skuffet. Det var et bra opplegg, og jeg skal ikke kritisere noen - men jeg føler kanskje det burde vert på en plass hvor barna faktisk kunne bevege seg ? 

  Jeg hadde to barn som syns det ble alt for skummelt med den planlagte spøkelses turen, og vi måtte derfor returnere til bordene etter bare noen minutter. Maten var helt gratis for oss, så barna kunne kose seg med akkurat det de ville. Problemet er vel at med så mye sukker i kroppen trenger barna å springe rundt litt, og det var dessverre ikke mulig i denne kafeen. Hadde det bare vert småbarnsfamilier der, hadde det vert en ting - men her var det mange forskjellige selskap samlet i samme rom. Noen gamle, noen unge, noen med barn, noen uten.

  Eneste plassen de kunne springe rundt var ute, men... Vi var i tredje etasje, de som tok i mot oss var utkledd som spøkelser, gangene var mørke, trappene var fylt med stearinlys og deler av bygget ble brukt som spøkelsestur med lyder og skrik. Ville du sluppet en femåring og en syvåring alene der når du viste at de ikke er helt trygge på mørket ? Nei nemmelig. Jentene begynte fort å kjede seg, og vi bestemte oss for å reise hjem før det var slutt :)

  De som kom bare for å få med seg selve spøkelses turen var nok mer enn fornøyd, men vi som kom for å være sosiale er nok litt mer skuffet. Neste år håper jeg det blir en feiring som passer for alle <3

 • 0

  Halloween del 2

  Hei alle sammen

  Når vi kom hjem i går kveld var vi så trøtte at vi sovnet på sofaen alle tre. Jeg skulle jo egentlig fortelle dere om Halloween disco på Birkeland, og om Halloeenfesten i Kristiansand - men jeg var helt tom for energi. Det var en lang dag med mye gøy. Kanskje litt for mye gøy spør du meg. Jentene var helt kake på slutten, og vi bestemte oss for å avslutte en halvtime før det egentlig var slutt. Tror jentene sovnet før vi hadde kommet oss ut av parkeringsplassen :)

   

   

   

   

  Halloweendisco på Birkeland

   

  Et fantastisk arrangement spør du meg. Klokken fire åpnet de dørene til lokalet, og da hadde barna allerede stått lenge i kø. Vi kom femten minutter før, og vi ble stående i toppen av trappa. Der var over tjue barn foran oss i køen :) Heldigvis var damene som tok i mot billett veldig effektive, og vi var inne på null komma niks. Et lite sjørøverstempel senere satt vi inne i kiosken..

  Jeg skulle gjerne tatt hundre bilder for å vise dere hvor fint de hadde laget det til, men av personlige grunner valgte jeg å ikke ta et eneste bilde. For det første var det mørkt i lokale, og bildene ville ikke blitt noe bra uansett - og for det andre ville jeg at jentene skulle få springe rundt på egenhånd. Vi ble enige om hvilke bord jeg skulle sitte med, sann at de viste hvor de kunne finne meg til en hver tid :) 

  Men vi snakker halloweenpynt i alle retninger, og en kiosk fylt med så mye godteri at du kunne få sukkersjokk bare ved å se på. Vet dere hva det beste var ? Det kostet oss nesten ingenting. Alle de irriterende småpengene som jeg aldri bruker fordi det tar så lang tid å telle kunne brukes. Vi snakker alt fra to kroner og helt opp til tjue. Det føltes godt for mammahjerte å se barna komme tilbake med det største smilet bare fordi de hadde så mye penger at de kunne kjøpe ti smågodt :D

  I naborommet var det høy musikk, og lys som danset gjennom rommet. Jeg var bare innom dette rommet en gang, men jentene har snakket mye om dette nå i etterkant. De syns det var litt for høy musikk, men det var veldig gøy med alle lysene. Varmt var det også - så jentene fikk ta seg noen runder ut for å lufte seg, uten at mamma følgte etter. Det var vanskelig skal jeg fortelle dere.

  Jentene hadde hatt det kjempe koselig. De ble kjent med mange nye mennesker, og fikk kjøpe så mye godteri de bare ville. De hadde fått noen lommepenger av en god venn, men klarte ikke bruke opp halvparten en gang. Det var for mye spennende som skjedde <3 Jentene bruker alltid å være sammen når vi besøker nye plasser, men ikke denne gangen. Kaila lekte med barn på sin egen alder, og Amalie lekte med alle som hadde spennende halloweenkostymetilbehør ;) 

   

  TUSEN TAKK TIL HÅNDBALLGRUPPA BIRKENES IL

  FOR ET FANTASTISK OPPLEGG :)

 • 0

  Halloween del 1

  Hei alle sammen !

  Vår fantastiske Halloweenfeiring blir delt opp i tre forskjellige innlegg i år. Grunnen til det er at vi har fått tre ulike invitasjoner, og klarte ikke helt bestemme oss for hva vi ønsket å delta på - så da blir vi med på alle tre :) 

   

  Vi begynte dagen med å skremme tante Kristin :)
  Det var gøy ! 

   

   

 • 2

  Pass dere !!!

  Hei alle sammen !

  Da er det endelig helg igjen - og jeg kan tilbringe litt tid sammen med verdens fineste monster. Kostymene ligger klar på stuebordet, og vi gleder oss til en spennende dag med mye godteri. Vil dere se bilder fra dagen vår ? Lik innlegget da vel ;)

    • Marianne Hennoen

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits