Marianne Hennøen -
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Dette hadde dere ikke trodd !!

I dag har vi sett Kristiansand fra luften 

 

Jeg er så utrolig stolt over oss i dag. Allerede før vi hadde kommet oss ut av tunet hadde jeg flere grunner til å ikke reise. Vi sov i ti minutter lenger enn vi skulle, og hadde alt for dårlig tid. Minibankkortet mitt var borte, så jeg kunne ikke fylle bensin. Amalie var litt varm, kanskje hun hadde feber ?

Magen var så vond, kvalmen hadde tatt over kroppen og jeg klarte ikke holde kaffekoppen i ro. Jentene gledet seg kjempe mye til overraskelsen, og jeg hadde ikke hjerte til å droppe det. Vi "stresset" oss ut i bilen, og kjørte av gårde. Satset på at den halve tanken med bensin ville gå tom før vi kom oss dit, men det gjorde den altså ikke. Vi kom frem på Fevik flyplass tjue minutter før tiden. Flaks !

Vi var nummer tre i rekken, og hver tur tok ca en halvtime - så vi hadde en ekstra time å glede oss på. Kaila og Amalie fant seg noen småfly de kunne leke med, og jeg måtte ta en telefon til bestevennen min for å roe nervene. Det funket skikkelig bra, tusen takk til henne liksom. "Viste du at det er småfly som er utsatt for flest ulykker ?". Haha, I love you 

Men vi hadde en fantastisk tur. Kaila var litt redd når vi satt oss inn i flyet, og ville avbryte turen allerede før den hadde begynt - men hun er den som har snakket mest om turen i etterkant. "Tenk at vi har sett Kristiansand fra luften mamma. Det var bare helt magisk"  Amalie syns det var kjempe gøy i begynnelsen, men nektet å se ut vinduet når vi var helt oppe. Hun syns det var skikkelig skummelt, og var redd for å falle ned. Det hun likte best med dagen i dag var å snakke i mikrofon :) Jeg derimot var sjokkerende rolig !

 

Her kommer noen bilder fra dagen: • Marianne Hennoen

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits