Marianne Hennøen -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Dette kan jeg like :)

Hei alle sammen !

En dag igjen, så er det helg <3 I morgen kommer det to fine jenter på overnatting, og jeg tror jentene gleder seg veldig ! Vi har ikke kommet helt på plass i det nye huset, men vi nærmer oss. Kaoset kan jeg heldigvis låse inne på kjellerstua, for den trenger vi ikke sånn med en gang. Kaila har fått på plass tingene sine, og er veldig fornøyd. Vi skal male dette rommet, men tenkte jeg skulle gjøre det når hun er på ferie med pappaen sin. Lillesøster sover i min seng, og har det i grunn veldig fint. Sengen hun hadde før var bare lånt, så nå må hun få seg ny - og det får hun ikke før lønningen kommer inn :)

Været er helt fantastisk i dag også. Jeg sitter ute i hagen med en kald Cola i hånden :) Kaila er på skolen, Amalie er i barnehagen og Candy springer rundt i hagen. Dette er hennes aller første tur ut, og jeg kjenner det kribler godt i magen. Jeg er fortsatt litt usikker, og var veldig redd for at hun ville stikke av. Hva gjør jeg da liksom? Hehe ! Men hun holder seg heldigvis i nærheten av huset sitt. Går egentlig bare rundt,  spiser litt og koser seg..<3

 

 • 1

  Hils på Candy :)

  Hei alle sammen !

  Livet mitt er så utrolig bra akkurat nå. Solen skinner, og barna har løpt rundt i hagen i hele dag. Vi hatt besøk av to fine jenter fra barnehagen, og litt ut på dagen kom nabojentene ned for å leke sammen med oss <3 Vi har fått opp trampolina som Amalie fikk til bursdagen, spist is og bare kosa oss !

   

  Jeg skulle jo egentlig fortelle dere dette i går, men tiden gikk rett å slett i fra meg. Vi har vasket og ordnet hønsehuset som står i hagen, og bare en time senere flyttet Candy inn. Jeg er ikke helt sikker på hvilken rase hun er, men jeg syns hun er kjempe fin ! Jentene syns dette er veldig spennende, og gleder seg til flere høner dukker opp. Candy er egentlig nabojenta si høne, men vi er så heldig at vi får lov til å passe på den. Kaila og Amalie skal få hver sin høne, slik at denne slipper å være alene - men vi må bare finne noen som har først :) 

   

   

  Candy har bare vert inne i hønsehuset, og jentene begynner å bli veldig utålmodig. De får selvfølgelig gå inn med mat og sann, men hun er ikke helt klar til å springe rundt i hagen enda. Hun må bli kjent med huset sitt først, sann at hun vet hvor hun hører hjemme :) 

   

  I dag når vi kom hjem fra skole og barnehage hadde der jammen kommer ett egg i rugekassa. Det må jo bety at hun liker seg her med oss ? Jeg skal ærlig innrømme at jeg var minst like gira som Kaila og Amalie - og der havnet fort ett bilde på instagram :) Så stolt da vettu !! Men nå skal jeg hoppe opp i sofaen, og bli liggende der til leggetid. Blir ikke så lenge, for skal tidlig opp i morgen ! Ønsker dere en fantastisk kveld videre <3

 • Marianne Hennoen

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits