Marianne Hennøen -
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Hvorfor er det sann ?

Hei alle sammen !

Som dere alle har fått med dere er jeg alene med til to barn, og det er min oppgave å handle inn alt de trenger til de ulike årstidene. Når de var små brydde jeg meg ikke om hvilke merke jeg kjøpte, for det viktigste var at de holdt seg varme og tørre - men nå kjenner jeg litt på presset. Jeg har lest at barna ikke skal gå i arveklær, jeg har hørt at du ikke skal kjøpe brukte klær på nettet og jeg har faktisk vert til stede når nabobarna snakker om at fattige mennesker handler på Cubus. Jeg kjenner jeg får panikk. Hvorfor er det slik ? Hvorfor ser vi ned på foreldre som får eller kjøper billige klær som andre ikke trenger mer ?

Jeg skulle ønske jeg kunne skrive at jeg ikke lot meg påvirke, men det ville vært en løgn. Jeg er alene, jeg jobber som ringevikar og jeg står for alle utgiftene til barna helt alene. Det sier seg selv at jeg ikke kan kjøpe en bukse til flere tusen kroner. Derfor bruker jeg alvorlig mye tid på å lete etter gode tilbud, og dette er det jeg har funnet sålangt:

.


.


.


Totalpris: 948 kr


Jakke (Krambua 70%): 120 kr

Bukse (Skogstad, stryn): 199 Kr

Totalt: 319 kr
.

Spart: 629 kr

.

.


Pris: 249 kr

Medlemspris på coop: 149 kr

.
Spart: 100 kr

.

.

Pris: 649, 95 kr

Krambua, 70 %: 195 kr
.

Spart: 450,95 kr

.

.Vi skåler for det :)
.

 • 0

  Høsten har sin sjarm

  Hei alle sammen !

  Da er høsten kommet, og været kunne ikke vert mer ustabilt. Det er sol når du går ut døren, og før du har kommet deg til postkassene begynner det å regne. Snur du for å gå inn igjen kan jeg love deg at solen dukker opp igjen før du har kommet deg tilbake til døren. Hehe. Og sann fortsetter det. Hele døgnet. Sol, regn, sol, regn, sol, regn :) 

  Men det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær. Jeg har lovet jentene at vi skal tilbringe litt flere ettermiddager ute i naturen, og det løfte skal jeg holde. I går plukket de med seg en bestevenn hver, og tok turen bort i Osvika. Det var kjempe gøy <3

  .

  #mammablogg #mammablogger #alenemamma #mamma #barn #utebarn #natur #naturbarn 
  #familie #venner #høst #høstmåned #september #strand #vann #skog <3

 • 2

  En kveld jeg aldri kommer til å glemme 🐟

 • Marianne Hennoen

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits