Marianne Hennøen -
Hjem Add Om meg Kontakt

1

En av mange !

Hei alle sammen !

Da står jeg på soverommet til Kaila for å ta noen bilder til dere. Problemet er at kameraet mitt ligger i boden uten batteri, og kameraet på telefonen er superdårlig - men en liten smakebit skal dere få :)

 Kaila elsker denne delen av rommet <3

 

Der stod egentlig en gammel sofa på dette soverommet. Kaila likte den veldig godt, men jeg syns den tok litt for mye plass - så da byttet vi :) Kaila ønsker seg egentlig en sovesofa, men det har vi dessverre ikke penger til akkurat nå. Heldigvis ble hun kjempe glad for denne midlertidige sofaen <3 

 

 
Her har dere den andre delen av rommet.

 

Der finner dere et skrivebord som alle skolejenter må ha, et bilde som hun fikk til bursdagen og en liten seng som passer akkurat inn i den lille kroken. Det morsomme er at hun egentlig har en ganske ny seng stående på det andre soverommet, men ombestemte seg når hun fant ut at venninnen bare hadde en enkel seng som dette. Heldigvis fant mamma løsningen ;) 

Den store månelampen fikk hun gratis når vi var på bruktmarked !

 

 
Som dere kanskje ser finnes det ikke noe som er helt nytt på dette soverommet, men Kaila var mer enn fornøyd. Vi er så heldige at vi er omringet av hærlige mennesker som gir bort ting de ikke trenger lenger. Det varmer langt inn i hjerteroten <3

Nå bor Kaila i et rom med mange minner. Den turkise kommoden fikk hun med bestevennen sin før hun flyttet langt bort, sengen hun sover i fikk hun med tanta si og bordet fikk vi med Ann Inger for mange år siden. Så mange ting, så mange historier og så mange følelser ;)

 

Vil du se mer av huset ?

Trykk på liker under innlegget <3

 • 4

  Penger er ikke alt..

  Hei alle sammen !

  Jeg er inne i en skikkelig dårlig periode fortiden, og dette går dessverre veldig ut over bloggen. Der finnes så mange ulike tanker og følelser jeg gjerne skulle delt med dere, men energien strekker ikke til. Når jeg kommer hjem fra jobb klokken fire må jeg bruke resten av energien min på rollen som alenemor til to. Middagen skal lages, leksene skal gjøres, huset skal ryddes og jentene skal ha litt tid sammen med mammaen sin før det er natta <3 Etter klokken åtte er jeg helt ødelagt, og da er det lite som blir gjort !

   

   

  Men i morgen vil storesøster vise frem det nye rommet sitt. Vi bor i et gammelt hus på landet, så dere må ikke forvente så veldig mye. Vi har en husvert som gjerne vil beholde rommene sann som de er, så eneste vi kan gjøre er å sette inn litt mer personlige ting - og det syns vi egentlig er helt greit. Vi føler oss veldig hjemme i dette huset :)

  I går gjorde vi kjellerstuen om til soverom, og Kaila fikk bestemme hvordan ting skulle se ut. Dere finner ikke gjenstander til flere tusen kroner for å si det sann. Jeg har bare en inntekt, og som lærling tjener jeg bare halvparten av det jeg egentlig skulle gjort - så her i huset er det kjærlighet som står i fokus <3

 • Marianne Hennoen

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits