Marianne Hennøen -
Hjem Add Om meg Kontakt

6

Enda en !

Hei alle sammen !

Dagen i dag ligner veldig på dagen vi hadde i går. Eneste forskjellen er vel at jeg ikke måtte kjøre hele veien til Grimstad for å levere Kaila og Amalie til tante Kristin. Denne gangen fikk de være med meg til Birkeland <3 Jentene storkoste seg på lekeplassen, og jeg fikk fem nye sider inn i permen min. Hipp hipp hurra. Det er godt å endelig kunne begynne. Jeg har fortsatt to år på meg, men kjenner jeg stresser litt allerede !

 

 • 5

  Ikke nok tid :|

  Hei alle sammen !

  I dag har jeg nesten ikke sett barna mine. De har vert en tur til Grimstad for å tilbringe litt tid sammen med tante Kristin <3 Og jeg tok turen til Birkeland for å være med på dagens møte ! Det er tøft å være borte fra prinsessene mine hele dagen, men spennende å oppleve noe nytt :) 

   

   


  #blogg #blogger #mammablogg #mammablogger #mariannehennoen #mammatilto #prinsessemamma #mamma #alenemor #familie #barn #lærling #jobb #møter #spennende #nytt <3

 • 0

  Jeg vil være en sann voksen !

  Hei alle sammen !

  Når man springer ut i bilen før klokken er syv om morgenen, og ikke kommer hjem før nærmere halv fem sier det seg selv at bloggen ikke alltid kan prioriteres. Når jeg endelig kommer hjem etter en lang dag på jobb ønsker jeg selvfølgelig å tilbringe resten av dagen sammen med barna mine  men det forstår dere vel..

  I går spaserte jeg fra jobb med ett stort smil i ansiktet. Der finnes fortsatt noen personer jeg ikke har fått noe særlig kontakt med, og dette er noe jeg har tenkt veldig mye på. Det er ganske fortvilende å stå på utsiden. Jeg har vert utplassert flere ganger, og har alltid falt inn i gruppen uten noe problem. Det kan selvfølgelig ha noe med at jeg alltid hadde en eller flere kjente på arbeidsplassen, og at det da blir lettere å komme seg inn i varmen ? Her nede er jeg ukjent, pluss at jeg snakker ett vanskelig språk. Mange lurer på hvilke land jeg kommer fra, og noen lurer på om nynorsk egentlig er det samme som tysk ;)

  Men i går var en magisk dag. Jeg var skikkelig tøff i tryne, og brukte ti minutt på en aktivitet som kunne tatt livet av meg. Ikke bokstavelig ment, selv om det føltes litt sann ut der jeg stod på toppen av "fjellet". Jeg har observert denne leken lenge - men i går lærte de meg hvordan jeg klatret opp, og de viste meg hvordan jeg kunne gli på føttene ned bakken. Jeg har skikkelig høydeskrekk, og er utrolig redd for å dumme meg ut. To ting som ikke passer helt inn i denne type lek, men hva gjør man ikke for noen ekstra poeng i venneboka ? Hehe ! 

   

  Og det var jo litt ekstra kjekt å komme på skolen i dag når hele gjengen kom springende.

  "I dag må du være med oss ut igjen"

 • 2

  Stolt mamma !

  Hei alle sammen !

  Jeg svinger egentlig bare innom for å fortelle hvor fantastiske barna mine har vert i dag. Som lærling vil du gjerne få med deg alt som skjer på jobb, men som alenemor er det vanskelig å delta på ting som skjer etter skoletid - så i dag måtte prinsessene mine være med meg til Birkeland. Det er litt dumt å stille opp på ett møte med to barn springende rundt, men sann ble det dessverre denne gangen. Jeg hadde ikke fått med meg at det var møte i dag, og tante Kristin hadde allerede lagt andre planer.

  Men vi merket nesten ikke at de var der. I begynnelsen var de ute - og der kunne de velge mellom hinderløype, lekeplassen eller en tur opp til gapahuken :) Kaila ble kjempe stolt når jeg spurte om hun kunne passe på lillesøster, og hun tok rollen som barnevakt veldig seriøst. Holdt henne i hånden, blåste på når hun slo seg og bar henne på ryggen når hun var sliten. Hvordan jeg vet det ? Vel, jeg kunne kanskje se de fra vinduet der vi satt :p

  Etter en stund ble de invitert inn på lekerommet, og der satt de i over en time uten å lage en lyd. De lekte så utrolig fint sammen :) Vi fikk mange fine tilbakemeldinger etter møtet, og jeg kunne faktisk ikke vert mer stolt. Tenk at jeg er så heldig..

   


 • 0

  Lykke

  Hei alle sammen !

  I dag er jeg så utrolig glad. Ikke bare har jeg hatt en fantastisk dag på jobb, men jeg har plutselig fått en oppgave til på timeplanen min. En oppgave som ikke tar lenger enn tjue minutt, men som kommer til å lære meg så utrolig mye. Sommerfuglene danser i magen, og jeg kan nesten ikke vente til Fredag 

  Jeg var på møte med veilederen min i går, og da fikk jeg svar på ganske mange spørsmål. Første delen av lærlingtiden har vert ganske rotete, men nå føler jeg at ting begynner å falle på plass. Jeg vet litt mer om hvor jeg står, og hvilke oppgaver jeg må fokusere på. Det føles godt :)

   
 • 4

  Årets flause !!

  Hei alle sammen !

  Jeg sov bare to timer i natt, og var en smule trøtt når jeg kom på jobb i dag. Skolen er jo egentlig stengt i dag, for alle lærerne har planleggingsdag - så da ble det seks timer på kurs isteden  Det høres kanskje skikkelig kjedelig ut, men jeg lærte faktisk utrolig mye. Ikke bare om barn i vanskelige situasjoner, men også om meg som person. Jeg vil fortelle dere mer om dette senere, men personlige innlegg tar litt lenger tid !

  Nå skal jeg hoppe inn i sengen, men først må jeg bare fortelle dere om årets flaueste opplevelse. Det ble vist en film på kurset i dag, og reaksjonen min gjør at jeg vurderer å ringe inn syk i morgen. Jeg hadde fylt opp kaffekoppen min i pausen, og var klar for enda en økt med mye teori. Han snakket litt, hun snakket litt, han snakket litt og plutselig tok hun over igjen for å vise oss denne fantastiske filmen. En laaaang, feit slange dukket opp på skjermen. Jeg så selvfølgelig bort, for jeg viste dette ville bli ekkelt - men ingenting skjedde !

  I det jeg snur meg tilbake mot skjermen, hopper slangen inn i kameraet. Fy søren så redd jeg ble. Jeg hoppet opp av stolen, og kastet koppen min. Det beste var jo at den koppen var full (og heldigvis kald). 

   

  Så til det stakkars menneske foran meg:

  Unnskyld 

   

   

 • 0

  En ny uke !

  Hei alle sammen !

  I dag er det mandag, og jeg er tilbake på jobb. Storesøster begynner ikke på skolen før på onsdag, og barnehagen til lillesøster har planleggingsdag både mandag og tirsdag - så jentene koser seg hjemme sammen med tante Kristin  Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten familien min. Så mye støtte, og så mye hjelp. Jeg er så takknemlig !

    • 2

  En ny hverdag :)

  Hei alle sammen !

  Da er det endelig mandag igjen, og jeg skal ha min aller første dag i ny jobb. Lillesøster begynner ikke i barnehagen før på onsdag, og storesøster begynner ikke på skolen før neste uke - så i dag skal de tilbringe litt tid sammen med besta 

   

   


  Ønsk meg lykke til <3

   

   

 • Marianne Hennoen

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits