Marianne Hennøen - hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Ti år

I dag er det 10 år siden jeg ble mamma for første gang. Tenk det. Ti år. Tiden har gått utrolig fort :) 

Gratulere med dagen kjære Kaila min 😍🎈 Håper du får en fantastisk dag. Gleder meg til å se deg igjen. Mamma er kjempe glad i deg, og det vil hun alltid være ❤

..

.

.

.

.

Bildene er tatt av:

@dagny.photography

 • 0

  Storesøster-tid


  .

  .


  .

  .

  .

  .


  -

  .
   

 • 0

  En fantastisk date

  Hei alle sammen !

  Som alenemor uten familie i nærheten er det utrolig vanskelig å finne på ting med barna hver for seg. Lillesøster slutter i barnehagen samtidig som storesøster slutter på skolen, og jeg har liksom ingen som kan hjelpe meg med henting. Tante Kristin hjelper selvfølgelig til, men hun befinner seg en halv time unna uten bil - så da blir det fort litt mer vanskelig.

  Jeg tror Kaila kunne ha godt av litt alenetid sammen med mammaen sin. Hun er alltid storesøster, hun må alltid ta hensyn og jeg merker at hun begynner å bli lei av det - så på fredag tok vi oss en liten "bare Kaila" ettermiddag :) Amalie skulle være med en venn hjem fra barnehagen, så da hadde vi noen timer for oss selv. Det gjorde ubeskrivelig godt..<3

   


  .


  .

  .


   

 • 1

  Bilder fra helgen

  Hei alle sammen !

  Som dere kanskje vet har vi hatt huset fult av barn denne helgen, og det har gått over all forventning. Det ble litt for lite søvn på enkelte, men det er vel noe man må regne med på overnattinger. Vi hadde det vertfall veldig gøy, og dette er garantert noe vi kommer til å gjøre flere ganger <3

   


  Lillesøster fikk også besøk <3

   


  Lager pepperkakehus <3

   


  Lillesøster skulle få lov til å sette siste nonstop på huset,
  og knuste hele taket - så da fikk barna spise det opp med en gang <3

   


  Lager hytte :)

   


  <3

 • 0

  Vi er alle venner !

  Dette skulle egentlig ut i går, men så var nettet i hele kommunen nede. Faktisk i flere kommuner. Så da kommer det heller ut nå :) Oppdatering på hvordan kvelden har gått kommer senere i dag !

   

  Hei alle sammen !

  I dag har Kaila invitert hele klassen sin på besøk, og vi har brukt noen timer på å gjøre klart. Første og andre klasse er slått sammen til en klasse på denne skolen, så derfor bestemte vi oss for å invitere alle sammen. Jeg kjenner jo ikke så mange av barna som er på skolen, så for meg er det godt å kunne få et ansikt på alle navnene Kaila snakker om :)

  Jeg var litt usikker på hvordan jeg skulle gjøre det denne gangen. Kaila ville gjerne invitere til overnatting, men jeg vet at der finnes noen i første klasse som kanskje syns dette er litt skummelt. Mine barn er sjeldent med på overnattinger selv. De vil mye heller invitere andre med hjem til oss <3 Så da ble det filmkveld på alle sammen, og overnatting på de som faktisk går på samme trinn som henne. Vi gleder oss skikkelig :)

   

 • 2

  Kaila skal bli..

  .. Like flink til å svømme som Silje 

   

   

  Kaila elsker å bade. Hun er førstemann ut i vannet når vi er på stranden, og hun er den vi må dra opp på land igjen når vi skal hjem. Som tidligere svømmer syns jeg dette er helt fantastisk, og har ett lite håp om at hun kanskje vil gå i mammas fotspor - men dette har sett litt mørkt ut. Hun elsker å leke, men hun hater å trene. Vi meldte henne på ett svømmekurs, og etter to treninger var hun dritt lei. Tårer, snørr og sinne på hver eneste trening.. Så det hele endte med at vi hoppet av kurset, og heller brukte tiden på fribading :) 

  Men nå i sommer har ting forandret seg helt. Hun overhørte en samtale ned med oldemor i sommer som gjorde at hun har forandret mening, for nå er svømming faktisk ganske tøft. Hennes store forbilde, hennes bestevenn og mitt kjære søskenbarn er svømmer - og da er jo dette plutselig drømmesporten 

  Nå kan hun å dukke under, hundesvømming, hoppe fra bryggen (alene med armringer, uten dersom hun får hjelp med en voksen), svømme til/fra bryggen, flyte på ryggen, flyte på magen, ligge på ryggen og sparke med bena, ligge på magen og sparke med bena - og i går lærte hun seg selv å svømme tørketrommel. Jeg er stolt, skikkelig stolt !

   

   Svømmeren min <3

   

 • Marianne Hennoen

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta