Marianne Hennøen -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Vårt nye familiemedlem

Hei alle sammen !

I natt har storesøster overnattet med bestevennen sin - og jeg har overnattet på sofaen sammen med lillesøster og Lillipus <3 Vi var nemmelig til Birkeland for å hente vårt nye familiemedlem i går, og måtte sove sammen med henne i natt for at hun ikke skulle bli redd. Hun roper litt på mammaen sin, men jeg merker hun blir tryggere for hvert minutt !

Denne gangen tenkte vi oss nøye om før vi skaffet oss en katt, og jeg stilte litt mer spørsmål før vi hentet den. Forje gang vi hentet oss katter endte vi opp med å betale for to villkatter som hadde en alvorlig magesykdom. Jeg hadde det ikke noe bra på denne tiden, og hadde ikke nok energi til å gi de den omsorgen de faktisk trengte - så vi måtte finne ett nytt hjem til de <3 Det var utrolig trist, men det beste for kattene !

Jeg merker allerede at Lillipus er helt annerledes. Hun er selvfølgelig litt skeptisk til oss, men på en helt annen måte. Hun springer under spisebordet om hun blir redd, men kommer frem igjen etter noen minutter. Hun kan spise godteri av hånden vår, og hun hopper opp i sofaen for å si hei :) Hun er bare nydelig på alle måter <3

 

 • Marianne Hennoen

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits