Marianne Hennøen - hits
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Plutselig sykepleier

.

I morgen er det en uke siden vi stod hos dyrlegen med tårer i øynene, uvitende om hvor lite søvn det ville bli de neste dagene. Pusen vår hoppet opp på ovnen i stua, og fikk store brannskader under føttene. To ganger måtte hun legges i narkose sann at dyrlegen kunne rense sårene, klippe bort hud og legge på bandasje. Det er rart hvor glad man blir i desse dyra, og hvor redd man blir når noe skjer med de. Hele familien flyttet ned i stuen for å ta vare på Lollipop`en vår <3

Hun har det bedre nå. Hun er fortsatt veldig rolig, men kan gå korte strekninger om hun ønsker. Det er et mareritt å skifte bandasje på henne, og vi må være tre personer for å få det til - men hun har heldigvis sluttet å skrike seg gjennom dagen. Det må da bety at hun ikke har så vondt nå som hun hadde i begynnelsen ? Huff. Stakkars vennen vår. Nå krysser vi fingrene for at vi klarer å holde det rent, og at hun ikke får noe infeksjon i det. Det er faktisk ikke bare bare å passe på at pusen har sokker på. Du snur ryggen til i et sekund, og plutselig har hun fått av seg to. Haha. Gleder meg til dette er over ass :)

Men.. Nå må jeg tilbake til skolebøkene. Jeg har eksamen om en uke, og gruer meg skikkelig. Føler det bare er noen uker siden vi begynte på skolen, og plutselig er første semester snart over ? Sukk. Tiden går alt for fort !

.

 • 0

  Vårt nye familiemedlem

  Hei alle sammen !

  I natt har storesøster overnattet med bestevennen sin - og jeg har overnattet på sofaen sammen med lillesøster og Lillipus <3 Vi var nemmelig til Birkeland for å hente vårt nye familiemedlem i går, og måtte sove sammen med henne i natt for at hun ikke skulle bli redd. Hun roper litt på mammaen sin, men jeg merker hun blir tryggere for hvert minutt !

  Denne gangen tenkte vi oss nøye om før vi skaffet oss en katt, og jeg stilte litt mer spørsmål før vi hentet den. Forje gang vi hentet oss katter endte vi opp med å betale for to villkatter som hadde en alvorlig magesykdom. Jeg hadde det ikke noe bra på denne tiden, og hadde ikke nok energi til å gi de den omsorgen de faktisk trengte - så vi måtte finne ett nytt hjem til de <3 Det var utrolig trist, men det beste for kattene !

  Jeg merker allerede at Lillipus er helt annerledes. Hun er selvfølgelig litt skeptisk til oss, men på en helt annen måte. Hun springer under spisebordet om hun blir redd, men kommer frem igjen etter noen minutter. Hun kan spise godteri av hånden vår, og hun hopper opp i sofaen for å si hei :) Hun er bare nydelig på alle måter <3

   

 • Marianne Hennoen

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta