Marianne Hennøen -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Det er helg

Hei alle sammen !

I går reiste vi til Grimstad for å hente tante Kristin som skal tilbringe hele helgen sammen med oss. Dette er noe vi har gledet oss til i flere uker. Jeg elsker å tilbringe tid sammen med familien min <3 I kveld har vi kost oss med et engelsk spill som jeg fant på skolen. Her lærer barna de forskjellige kroppsdelene på engelsk, de får øve seg på å tegne og de har det gøy :)

 #Blogg #Blogger #Mammablogg #Mammablogger #Familie #Mamma #Prinsessemamma #Prinsesser #Tante #Spillekveld #Spill #Engelsk #Kroppen #Kroppsdeler <3

 

 

 • 0

  Bursdagsfeiring i bilder

  Hei alle sammen !

   

  På onsdag feiret vi min fantastiske lillesøster som ble 21 år gammel :)

  Ord kan virkelig ikke beskrive hvor heldig vi er som har henne..<3 

   

   


   

 • 0

  Hjelp meg !

  Hei alle sammen !

  Jeg har vert veldig stille denne uken, og det beklager jeg. Tankene flyr rundt opp i hode, og jeg vil så gjerne dele - men jeg har fått skikkelig skrivesperre. Der ligger tre uferdige innlegg i arkivet, og jeg kommer liksom ikke lenger. Bare dette innlegget har jeg skrevet hundre ganger allerede. Jeg står virkelig helt fast..

   

 • 0

  Sykedag igjen

  Hei alle sammen !

  Storesøster er full i feber, lillesøster kjeder seg og mammaen er sliten. Vi har hatt to døgn uten søvn, og det kjennes på humøret. Dette er første helgen vår dette året uten noen spesielle planer, og den bruker vi på sykdom. Sukk. Jeg føler vi har hatt vår dose med sykdom. Det siste halvåret har vi vert mer syk enn vi har vert frisk. Litt irriterende, men sann er det. Håper det er lenge til neste gang :)

   

 • 0

  Brrrr

  Hei alle sammen !

  Jeg har aldri vert noe vintermenneske, men etter noen år som mamma har jeg liksom lært meg å like det også. Jentene suser avgårde på ski, og jeg står på sidelinjen med tårer i øynene. Det er ikke vanskelig å se at ski er den aktiviteten de liker aller best. Storesøster kjører ved siden av lillesøster for å passe på. Hun forklarer, hun viser frem og begge to storkoser seg. De smiler når vi kommer, og gråter når vi drar. Da er det faktisk helt ok med snø <3

  Men når du står opp klokken seks, oppdager at alt vannet er borte og at måleren viser 26 minus - da er vinter noe dritt. Hunden er bare ute når han må på do, katten nærmer seg ikke døren en gang og kaninen måtte vi flytte inn for at den ikke skulle dø av kulde. Vi lever i en liten dyrehage, og jentene elsker det. Sukk. Håper det er litt varmere i morgen for dette er grusomt. Hørte rykter om at Europris har tilbud på ovner (?), så da blir det en tur til Lillesand etter jobb. Kanskje stakkars O slipper mer klaging, for i kveld har han virkelig fått gjennomgå :)

   

  Ønsker dere en fin kveld videre <3

   

 • 0

  Er dere klar ?

  Hei alle sammen !

  Jeg er en person som ikke snakker om følelser, jeg holder tankene mine for meg selv og jeg kjemper meg gjennom hver eneste kamp alene. Jeg er omringet av mange fantastiske mennesker som ville gjort alt for å hjelpe meg, men av en eller annen merkelig grunn holder jeg alle litt på avstand.

  Det har vert noen tøffe år, og legen min tror at dette er grunnen til at jeg er syk. Jeg må innrømme at jeg er litt uenig, men velger å stole på han til det motsatte er bevist. Har fått time på sykehuset i mars, så da begynner vi på utredning :)

  De neste ukene skal jeg prøve å fokusere litt mer på bloggen. Jeg vil legge frykten min til side, og gi litt mer av meg selv <3 Dere skal få lese tankene mine, og kjenne på alle de forskjellige følelsene jeg sitter med. Jeg vil at dere skal bli kjent med den ekte meg, og ikke bare den personen jeg later som jeg er !

   

  Er dere klar ?

   

 • 2

  Noen passer på

  Hei alle sammen !

  I dag er en god dag <3 Lillesøster sitter i sofaen å ser på film, storesøster er nede på rommet sitt sammen med en venn og jeg sitter her omringet av skolebøker. Jeg holder på å fullføre utdanningen min som barne og ungdomsarbeider, og har derfor en stor perm som skal fylles med teori før fagprøven kommer snikende i 2017 :)

  Grunnen til at jeg tok en pause akkurat nå var for å dele et bilde med dere. Jeg satt med dagens første planleggingskjema da jeg plutselig fikk en følelse av at noen følgte med på meg. Det var nesten så jeg kunne kjenne pusten i nakke. Trodde først det var lillesøster som ikke ville se mer på film - men hun hadde pakket seg inn i et teppe, plassert den store skåla med chips på fanget og hadde det helt supert bort i sofaen <3

   

  Hvem var det da som passet på ?

   

   

     <3

 • 0

  Lykkelige barn

  Hei alle sammen !

  I dag har vi vert en tur til Birkeland for å stå på ski. Jeg har ikke ski selv, og kan derfor ikke følge de gjennom noe løype - så da blir det ofte bare noen runder rundt fotballbanen. Kaila syns dette er super kjedelig, og maser om at vi må finne en plass med litt mer utfordringer. Det er lettere sagt enn gjort. Jeg er ikke litt kjent her en gang, og har null peiling på hva som er ok med ski på bena. Heldigvis er jeg omringet av mennesker som deler sine erfaringer, spytter ut gode ideer og som tar oss med på nye eventyr..<3

   

  I dag testet vi Tobias Jorde (?):

 • 0

  #Hverdagen

  Hei alle sammen !

  Det er onsdag, det er onsdag, det er dagen hvor vi tar en... "stå opp alt for tidlig, og stresse rundt til klokken er over leggetid" dag <3

  For ja, i dag har virkelig vert en slik dag. Jeg har levert lillesøster i barnehagen, jeg har kjørt storesøster til tannlegen, jeg kjørte henne tilbake på skolen, jeg var en tur innom jobb, jeg hentet lillesøster i barnehagen, jeg hentet storesøster hos en venn, jeg plukket opp noen staver som storesøster skulle få låne, jeg hentet skiene hjemme, jeg har luftet hunden og jeg avsluttet dagen med å heie på to fine prinsesser som deltok på skitrening :)

   

   

  Jeg vet jo at dette er oppgaver som hører til mammarollen, og at det finnes mange som gjennomfører dette hver eneste dag - men jeg er sykt sliten. Jentene sover, Bella sover, Lillepus sover og nå er det min tur. Ønsker dere alle en fantastisk kveld videre <3

 • 0

  Tørker en tåre

  Hei alle sammen !

  Jeg vil gjerne begynne dette innlegget med å si tusen takk for alle de fine meldingene som dukket opp etter at jeg prøvde å forklare hvorfor jeg ikke bare pakker sammen tingene våre og flytter tilbake. Jeg har gått rundt med dette i ganske mange år nå, og var veldig usikker på om jeg ville dele det med dere. Det var jo umulig å vite hvordan menneskene rundt meg ville reagere. Det siste jeg ville var å såre noen. Heldigvis var responsen bare positiv. Fine kommentarer, koselige meldinger og mennesker som stoppet meg på gaten for å fortelle hvor stolt de er over meg <3 Har du ikke lest innlegget, finner du det her

  Nå er vi kommet oss ned igjen til Sørlandet. Hverdagen er tilbake for fult, og rutinene begynner å falle på plass igjen. Vi har fått en halvmeter med snø, noe som gjør livet noen hakk vanskeligere. Det er så glatt, og jeg må ha verdens verste bil på dette føret. Jeg sitter fast over alt, kommer meg ikke opp en eneste bakke og har allerede hatt to uhell. Sukk. Jeg gleder meg til sommeren.

   

   

  Men nå skal jeg hoppe under dyna, glemme at det er snø ute og kose meg med en film. I morgen er det plutselig mandag igjen, og det betyr fem nye dager med stress.

   

  Ønsker dere en fin kveld videre..<3

   

 • 4

  Vi lukker 2015

  Hei alle sammen !

  Vi begynner dette året med noen bilder fra selveste nyttårsaften. Jeg var så heldig at jeg fikk hoppe inn i det nye året sammen med to fine jenter, en hund og verdens beste mamma <3

  Det gikk faktisk sjokkerende bra helt frem til klokken nærmet seg tolv. Da hadde vi en hund som bare bjeffet, og en lillesøster i full panikk. Heldigvis har mamma en gang som er helt stille, og et par hørselvern til de som ikke liker høye lyder - så da kom vi oss gjennom kaoset :)

   

   

  #blogg #blogger #mammablogg #mammablogger
  #nyttårsaften #nyttår #familie #barn #hund #mamma
  #nyttårsbukk #kanin #kostyme #kosedress #cubus
  #ansiktsmaling #gjøreselv #koselig

   

  <3

 • Marianne Hennoen

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits