Marianne Hennøen -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Helt perfekt

Hei alle sammen !

Nå kommer snart bestevenninna mi på besøk - og vi skal kose oss med godteri, strikkeprosjekt og mange rare samtaler. Jeg elsker kvelder som dette. Gjør ikke dere ? Jentene har hoppet opp i sengene sine, og er jeg heldig reiser de til drømmeland ganske snart. De har allerede tømt halve skålen med godteri, så dette kan bli spennende. Hehe. "Kan vi bare få en mamma ? Værsåsnill ?" <3 Ønsker dere alle en fantastisk kveld videre, så snakkes vi i morgen. Avslutter med noen bilder fra i dag:

. 

 • 0

  En hektisk dag

  Hei alle sammen !

  Det er mandag - og jeg kan allerede skrive på enda et punkt på den lille oversikten jeg laget i går. Jeg har nemmelig hatt min aller første dag som vikar på en skolefritidsordningen, og jeg storkoste meg i rollen som ansvarlig voksen <3 Tusen takk til den fantastiske Besten som alltid stiller opp når vi trenger han. Han plukket opp jentene på skolen, lagde middag til de og sendte de på trening. Vi er heldig som har han ! Nå har mammaen sendt inn en søknad om plass på skolefritidsordningen, for hun får det ikke til å gå helt rundt dersom hun er så heldig at hun får jobbe litt her og litt der :) Etter jobb ble det trening, hjelpe barna med lekser, levere inn bilen på verksted og utføre kveldens husarbeid. Nå skal jeg faktisk gå å legge meg på sofaen, og kjenner jeg meg selv rett går det ikke mange minuttene før jeg sovner ;)

  .

  'Ønsker dere alle en fantastisk kveld videre, så snakkes vi i morgen :*

  .

   

   

   

 • 0

  Hvorfor gidder du ?

  ♥  Day 21: Fem ting som irriterer deg 

  .

  .

  1. Når telefonen min kobler ut fordi den syns det er for kaldt. Forbanna Iphone. Jeg hater den, men elsker den. Livet er hardt altså.

  2. Når jeg skal skynde meg å ta et bilde av noe, men så er det ikke mer plass på telefonen - og når jeg har fått laget plass, er øyeblikket borte. Skjer alt for ofte egentlig. Bør bli flinkere til å legge bildene inn på dataen :)

  3. Når eg strikker feil. Fy *pip* altså. Det er noe av det verste.

  4. Når jeg krangler med noen, eller sårer noen - så vifter de barnevernkortet i tryne på meg. Hva er poenget med det liksom ? Ikke straff barna mine for noe jeg har gjort.

  5. Når jeg ikke finner nøklene til bilen, for femte gang denne uken. Hvor har jeg lagt de ?!

  .

  Bilderesultat for frustrert smiley

 • 0

  God morgen

  Hei alle sammen !

  Klokken er halv ni, og jeg har allerede klart å drikke to kopper med kaffe. Jeg har sovet utrolig dårlig i natt, og det kjennes på kroppen for å si det sann. Heldigvis har jeg fri i dag, og kan styre dagen litt sann som jeg vil. Vertfall deler av dagen. Klokken halv tre er jentene ferdig på skolen, og da er det full rulle helt frem til leggetid :)

  Tenkte avslutte innlegget med å vise dere noen bilder fra helgen. Storesøsteren min og tantebarnet mitt kom plutselig til Eid - og vi hadde noen fine dager sammen. På lørdag var vi en tur ned på Amfi for å se utstillingen til Snøkrystallen småbarnehage. Tenk at det er seks år siden prinsessene mine var små, søte snøkrystaller. Tiden går alt for fort <3

   
   

 • 0

  Babylykke

  .

  ♥  Day 20: Noe du gleder deg til 

   

  ​- Barnedåp til søte, lille baby S

  - Besøke vennene våre på Sørlandet

  - Å bli tante igjen

  .

  .


  Tenk at du skal bli storesøster <3

 • 1

  Minner for livet

  ♥  Day 17: Et ferieminne du aldri vil glemme 

   

  Sommeren 2016

  Min aller første sommerferie,

  alene med barna :)

   

  - Overnatting på Gol Camping

  - Hallingstampen

  - Bø sommerland

  - Herefoss - Telt i skogen

  - Overnatting på Grimstad Camping.   

 • 1

  Hold deg for ørene !

  ♥  Day 16: En sang du er skikkelig lei av 

  .

  Hmm..

  Jeg tror faktisk ikke jeg er skikkelig lei av en sang ?

  Må eventuelt være rosa helikopter som vi hørte på hele veien til Førde,

  og hjem igjen - fordi barna elsket den ?

  .

  Men på en annen måte minner den meg om barna,

  og da blir jeg ikke så lei allikevel.

  .

  Sann er det med meg og musikk.

  Der er alltid et minne som hører til <3

  .

  Bilderesultat for musikk

  #musikk #sang #challenge

 • 1

  I'm blue baby, I'm blue

  ♥  Day 13: Antrekket ditt i dag ♥

  .

  .   

 • 6

  Siste på en stund

 • 0

  Et forhold som nærmer seg året


  ♥  Day 12: Mobilen din ♥

   

  Bilderesultat for iphone 6

  Iphone 6

   

  Telefonen min nærmer seg ti måneder,

  og fungerer nesten som den skal.

  Den slår seg av når det er litt for kaldt,

  og det dukker ofte opp "mangler simkort" når jeg virkelig trenger den

  - men ellers er den helt perfekt <3

  3

  .  .


  .  .

  .

  .

 • 1

  Jeg måtte ha noe å gjøre på  .

  Dette bilde er tatt akkurat nå. Jeg har funnet frem strikkepinnene igjen, og holder nå på med lue nummer tre. Jeg lærte meg å strikke ved hjelp av youtube, og har nå begynt å prøve meg på forskjellige oppskrifter. Det går egentlig ikke så bra, og jeg må innrømme at der er ganske masse jeg ikke forstår..

  Derfor har jeg funnet frem #klompelompe boken som jeg fikk låne med min kjære farmor. Der er mange fine oppskrifter som er lette å forstå. I år blir det bare klompelompe produkt på hele gjengen. Neida. Joda. Jeg hadde blitt veldig glad dersom noen hadde lagt igjen en kommentar med tips om andre oppskrifter/bøker som er lette å forstå - for denne nybegynneren trenger å prøve seg på noe annet enn luer :)

  Jeg merker at denne hobbyen bare blir morsommere og morsommere. Jeg hoppet av glede når jeg oppdaget at butikken i sentrum hadde tatt inn slike dusker som jeg skulle bestille på nettet, og de kostet faktisk bare halve prisen. Hehe. Ikke bare det, men jeg fant endelig noen søte knapper som passer perfekt til babybuksa jeg har laget. Vil dere se ?

  .


  #knapp

  .

  .


  #dusk

  .

  .


  #annielue #klompelompe

  .

  .


  #strikke #lue #resultat #stolt #nybegynner

  .

 • 3

  Betyr dette at jeg er voksen ?

  ♥  Day 11: 5 ting du ønsker deg ♥

  Bilderesultat for hus

  Et hus som bare er mitt.

  .

  .

  Bilderesultat for utdanning.

  En utdanning vi kan leve av.

  .

  .

  Bilderesultat for jobb

  En jobb jeg elsker.

  .

  .  Lykkelige barn.

  .

  .

  Bilderesultat for penger

  En konto full av penger.

 • 4

  Årets første prosjekt 😍

 • 2

  Sett noe så ekkelt ?

  ♥  Day 9: Noe du er redd for 

  Jeg er redd for... Alt. Jeg er redd for mørket, jeg er redd for å være alene, jeg er redd for at at det skal begynne å brenne, jeg er redd for å miste noen, jeg er redd for å ta store valg, jeg er redd for å gjøre feil, jeg er redd for å dumme meg ut, jeg er redd for at det skal bli krig, jeg er redd for at det skal skje noe med barna mine, jeg er redd for store dyr, jeg er redd for små dyr, jeg er redd for lekedyr, jeg er redd for sinte mennesker, jeg er redd for sykdommer, jeg er redd for våpen, jeg er redd for å komme for sent, jeg er redd for å bli misforstått, jeg er redd for at noen ikke skal like meg, jeg er redd for nye ting, jeg er stort sett redd hele tiden :)

  -

  Men det verste som finnes er de greiene her:

  .

  Bilderesultat for edderkopp

  *Grøss*

 • 4

  Let's talk about regrets baby

  Bilderesultat for regrets

   

  I dag skal vi snakke litt om følelser som aldri har sett dagslys, og jeg kjenner jeg gruer meg skikkelig. Dette er følelser som har bodd i kroppen siden 2009, følelser jeg har prøvd å flykte fra i ganske mange år - men som stadig kommer snikende tilbake hver gang jeg ser eller hører noe som minner meg om deg. Det er flaut, men jeg kan ikke noe for det. Smertene i kroppen er ekte, følelsene mine er ikke. Tror jeg. Du vil gjerne ha det du ikke kan få, er det ikke sann ? Jeg er fortsatt usikker på hva jeg skal fortelle, og hva jeg ikke skal fortelle. Poenget med innlegget er å få frem hva jeg angrer på, ikke hvor mange finne øyeblikk jeg sitter igjen med. Det får meg bare til å angre enda mer..

  Men jeg føler jeg må fortelle dere noe, for å få frem hvorfor ting er som de er - selv om jeg helt forstår det selv. Plutselig bare stod du der, rett foran meg og tiden forsvant. Siden den gang har du vert mitt svake ledd.

  Jeg vet hvem du er, og jeg kjenner historien din - så hvorfor kan jeg ikke bare la det ligge ? Hvorfor må jeg jakte på noe jeg ikke kan få ? Hvorfor må jeg søke det ulovlige ? Det er spørsmål jeg ikke finner svaret på. Jeg føler meg som verdens fineste de gangene du retter oppmerksomheten mot meg, og jeg kjenner hjerte mitt knuse hver gang du behandler meg som dritt. Jeg har opplevd det meste når det kommer til deg, og jeg godtar det.. Dum som jeg er :| Jeg sitter her med små, ubetydelige minner som får hele kroppen til å reagere. Sommerfugler i magen, og smerter i brystet. Dette tar knekken på meg noen ganger. Haha <3

  Jeg tenker ofte på den gangen du dro meg med på nach. Jeg satt der på kjøkkenbenken, omringet av mennesker jeg ikke kjente og du behandlet meg som en prinsesse. Hentet drikke til meg, spurte hvordan jeg hadde det og pakket meg inn i jakken din. Du var egentlig opptatt med et spill, og jeg tror de andre begynte å bli en smule irritert over alle de små pausene du tok for å gi meg oppmerksomhet <3 Eller den gangen vi stod på parkeringen, regnet høljet ned og det hele endte med at jeg ble med deg hjem. Du holdt rundt meg hele natten, og fortalte meg flere ganger at du elsket netter som dette. Jeg vet jo at du har slike netter ofte, men sannheten er at jeg elsket den natten..

  Jeg tenker også på de gangene du har oversett meg, de gangene du har gjort narr av meg og de gangene du har snakket stygt om/til meg. Du er den personen som har fått meg til å le mest, men du er også den personen som får meg til å gråte oftest. Det er måten du behandler meg på som avgjør hvordan jeg har det, og det irriterer meg skikkelig. Hvorfor får du sitte med denne makten over meg ? For seks år siden snudde jeg ryggen til deg, og bestemte meg for å aldri mer åpne denne boken igjen. Du er den du er, og jeg er den jeg er - og sammen er vi.. Ingenting. Du ødelegger meg, og jeg lar meg ødelegges. Dette måtte ta en slutt..

  Men nå angrer jeg. Jeg angrer på at jeg snudde ryggen til, jeg angrer på at jeg ikke lot meg selv fortsette "eventyret". Før var jeg vertfall noe, en gang i blant. Nå er jeg ingenting, hele tiden.

 • 4

  Her er jeg

   ♥ Day 8: Et bilde av deg selv tatt i dag ♥

  .  .

  "If you asked me for my New Year Resolution,

  it would be to find out who I am."
   

 • 6

  Alle skulle hatt en venn som deg

  Hei alle sammen !

  I natt har vi vert på overnatting med Stine, og herregud så fantastisk den dama er. Hun laget en nydelig kvelds til oss, hun pakket oss inn i et varmt teppe, hun overrasket jentene med hjemmekino og popkorn - og jeg fikk en hel kveld med spa. Vi snakker fotbad, te, ansiktsmaske, fotmaske og helt til slutt en hærlig fotmassasje <3

  ...  Kaffe, strikketøy og kjendisfarmen <3

  .

  ,  Kvelds <3

  .  .

  .  Hjemmekino og popkorn <3

  .

  .  Spakveld med verdens beste <3

  .  <3

  .

  .

   

  Tusen, tusen takk verdens beste Stine :)

  Det var akkurat dette vi trengte etter en veldig hektisk uke <3

  .

 • 4

  Når du har noen minutter ledig

  ♥  Day 7: Dine fem favorittblogger ♥  .

  .

  .

  .

  .

  .  .

  .  .

  Ikke en dag uten <3

  (Trykk på bilde for å komme inn på de ulike bloggene)

  .

 • 1

  Nyttårskos på Skipenes

  Stine må være det fineste menneske på jord.

  Hun inviterer, hun inkluderer og hun passer på at alle har det bra.

  Vi er kjempe heldige som har henne i livet vårt <3

   


  .

  Tusen, tusen takk Stine !

  Jentene storkoste seg i dag..

  Og det gjorde mammaen også :)

  .

  Vi er kjempe glad i deg <3

   

 • 0

  Hva har skjedd ?

  Hei alle sammen !

  Dagens utfordring er sporløst forsvunnet. Jeg hadde lagret over tjue innlegg, men nå er fem av de borte ? Merkelig. Jeg kan dessverre ikke svare dere på hva som har skjedd, men jeg kan love dere at innleggene vil fortsette å komme. Jeg må bare skrive de på nytt <3 

  I dag skulle jeg dele en sang som får meg til å gråte, og jeg har mange. Jeg er en person som gråter når jeg er lei meg, gråter når jeg er glad, gråter når jeg er stolt, gråter når jeg er redd.. Ja, jeg gråter for alt :) Jeg har prøvd å laste den opp flere ganger, men det går ikke. Kanskje det er noe gale med bloggen ?

  Vel. For å høre på sangen, trykk her.

  .

  Ps: I morgen kommer ikke utfordringen klokken tolv. Jeg er ikke helt ferdig med det innlegget, og vil derfor skrive litt mer etter jobb. Det blir et innlegg med mange følelser. Følelser som ingen vet om. Det kan være det går opp et lys for deg, og det kan være du ikke skjønner en dritt. Haha. Men for meg er det en ting jeg alltid har angret på <3

  Nå er det natta på denne frøkna etter en kjempe koselig ettermiddag. Først var jeg og storesøster på svømming sammen med Ine og jentene - mens lillesøster var på kino med bestevennen sin. Etterpå fikk jeg tilbringe en hel kveld sammen med to gode venner og strikketøyet mitt. Nå har søskenbarnet mitt kommet, så da kan jeg legge meg. Han skal underholde jentene i morgen mens jeg er på jobb. Det er godt å ha snille mennesker som stiller opp når man trenger det :) Ønsker dere alle en fantastisk helg <3

 • 2

  Lenge siden sist  ,

  Denne uken er helt fullbooket. Det er jobb på formiddagene, det er sosialisering på ettermiddagene og det står som regel alltid noe på klokken fem i kalenderen. Vi har svømming, vi har håndball og vi har idrettsskole. Det er mye som skjer, og når kvelden kommer er vi helt kaputt hele gjengen.. Men herregud så vi koser oss <3

  I dag har vi vert en tur til sentrum for å tilbringe litt tid sammen med supermamma Gilles og sønnen hennes Henrik. Dette er faktisk to av veldig få som kom helt til Grimstad for å besøke oss. Vi har mange finne minner, og flere skal det bli <3 Tusen takk for en kjempe koselig dag. Vi gleder oss allerede til neste gang :*

  .

   

 • 1

  Dancing On My Own

  ♥ Day 4: Dine 3 yndlingssanger akkurat nå ♥
   
   
   
   
   
      

   

 • 2

  En sosial onsdag

  Hei alle sammen !

  I dag har vi nesten ikke vert hjemme, og det kjennes på kroppen. Den er sliten, men lykkelig. Jentene har akkurat sovnet, og det er nok ikke mange minuttene før denne mammaen skal hoppe under dyna også. I morgen er det tilbake på jobb <3

  Etter skolen tok vi turen bort til Tanita og jentene - som vi faktisk ikke har besøkt på over en måned ? Er det virkelig så lenge siden ? Huff. Det er ikke bra. Vi brukte å være sammen hver dag før, men så kom hverdagen litt i veien. Det ble jobb, det ble aktiviteter og det ble andre prioriteringer. Jeg må innrømme at det føles litt vondt, men sann er voksenlivet dessverre. Ingenting jeg kan gjøre med det.. Men vi koste oss vertfall i mange timer. Jentene lekte, og de voksne strikket. Akkurat sann vi liker det <3

  .


  #strikke #strikking #strikketøy #venner #godevenner #januar #onsdag <3

  .

  .

  Klokken fem måtte vi en tur i svømmehallen sann at storesøster fikk være med på ukas svømmetrening - og etter trening tok vi oss en liten tur opp til Ine og jentene. Der ble det mye lek, høyt støynivå og en liten runde med diamanten før det var på tide å reise hjem igjen. Jentene storkoste seg, og lurte på om vi kunne reise tilbake allerede i morgen <3

  .

  .

  En fantastisk onsdag spør du meg <3
   

 • 10

  Et sår som aldri gror

  ♥ Noe eller noen du savner 

   

  Pappaen min

  .

  Jeg savner han,

  hver eneste dag,

  hver eneste uke,

  hver eneste måned,

  hvert eneste år.

  .

  <3

   

   

  #blogg #blogger #mammablogg #mammablogger #mammalivet #mamma #familie #barn
  #morsomt #challenge #30dayschallenge #30days #day3 

 • 1

  Tacofest i Eidsgata  .
  I dag har jeg hatt fem jenter springende rundt i leiligheten.
  To store, og to små - pluss en hund som gjerne ville være med på leken <3

  .

  Vi har hatt en helt fantastisk dag. Bella var litt fornærma når jentene forsvant inn på soverommet, for der har hun ikke lov til være - men klarte etter hvert å finne roen på teppet sitt. De fire andre lekte kjempe fint sammen hele ettermiddagen. Først var alle på Kaila sitt rom, så var alle på Amalie sitt rom og helt til slutt lekte de litt hver for seg. Ikke en eneste krangel har vi hatt, og det føles helt fantastisk. Jeg elsker å være omringet av barnelatter <3

  Jentene har fått hver sitt soverom nå, og etter bare tre dager merker jeg stor forskjell på forholdet mellom jentene. Før måtte vi nesten ha skillevegg for at de skulle kunne spise middag rundt samme bord, og i dag spaserte de til skolen hånd i hånd. Mammahjerte boblet av stolthet, og tårene trillet. Lillesøster har hatt en tøff start på skoleveien, og jeg har mistet telling på hvor mange ganger jeg har fått henne hjem gråtende (eller fått høre at hun kommer gråtende på skolen). Da er det godt å se at storesøster stiller opp <3 Krangling tjuefire timer i døgnet, men en støttende hånd når det virkelig trengs.. Det er vel det man kaller ekte søskenkjærlighet ?

  I dag var det storejentene som fikk bestemme middag, og da ble det selvfølgelig taco. Jeg er ikke hundre prosent sikker, men jeg tror vi har laget taco hver eneste gang Kaila har med seg bestevenninna hjem. Haha. Jeg bruker å la barna bestemme middag når de har besøk, men neste gang tror jeg taco blir fjernet som alternativ. De må jo tro vi lever på taco ;)

   


   

   

  Når klokken nærmet seg fem, tok jeg med de to minste jentene opp i hallen for å spille håndball. Det er nemmelig tirsdag i dag, og det betyr at det er tid for idrettsskole. Amalie er en person som vil være med på alt, men som ofte ikke vil mer etter noen få treninger. Derfor må hun bruke dette året på å bli kjent med de ulike aktivitetene, og i januar er det håndball som skal testes ut.

  Om hun likte denne aktiviteten ? Vel. Når du er like redd ballen som mammaen din, er ikke dette en ting du bør satse på. Det kan selvfølgelig komme seg etter hvert som hun blir større.. Men i dag ble det tre skader (før vi byttet til en skumgummiball femten minutt inn i treningen), førtiåtte drikkepauser, to toalettbesøk og en haug med "jeg er sliten mamma, så jeg bare klatrer litt der borte jeg" :) MEN.. Hun stod i mål, hun fanget fem baller og hun var mer enn fornøyd. Hun spaserte hjem, høy på seg selv og skal nå bli håndballstjerne. "Om noen år kan besta heie på meg mamma. På tven altså. For jeg skal bli best" <3

  .   

 • 2

  Når du våkner opp i et ukjent hus

  ♥ 10 fakta ingen vet om deg ♥

  .

  1.  Jeg ble født på Akershus sykehus, og bodde de fem første årene mine på Skjetten. Fortalte det på et forspill for noen år tilbake, og ble mobbet for det hele kvelden. "2013 ghetto-skjetten" eller noe sant ? Husker ikke, men tror ikke Skjetten har verdens beste rykte. Hørtes vertfall ikke sann ut på de menneskene som var på det forspillet.
  2. På nyttårsaften når vi bodde i Eidsgata satt jeg inne sammen med farmor når rakettene ble skutt opp, fordi jeg ikke ville at hun skulle sitte inne å være redd alene <3
  3. En gang når storesøster skulle passe meg, begynte vi å krangle og det hele endte med at hun skubbet meg ut av sofaen. Jeg er ikke helt sikker på om jeg fikk vondt eller om jeg bare ble skremt - men jeg begynte vertfall å gråte. Et minutt senere hørte vi mamma parkere utenfor huset, og jeg husker storesøster fortalte meg at viss jeg ikke sluttet å gråte med en gang ville mamma bli kjempe sint på meg. Haha. Dette er en historie som stadig dukker opp, og vi ler like godt hver gang. #barndomsminner
  4. På barneskolen - i juletider - fikk jeg streng på tennene. Hvorfor jeg husker det ? En dag når jeg kom inn fra friminutt lå der en pakke fra julenissen. Jeg følte meg heldig som hadde fått en overraskelse på pulten, og tenkte selvfølgelig at dette var fra noen som var glad i meg. En klassekamerat ba meg åpne pakken, og inni lå det et tog. Jeg tok ikke spøken før en av guttene skrek "Det er fordi du nettopp har fått skinner på tennene"... Så lo alle godt. En liten spøk kan gjøre forferdelig vondt. #etminnefrabarneskolen
  5. Jeg begynte å farge håret mitt når jeg var ti år ? Og jeg har hatt blått, svart, gult, hvitt, oransje, rødt, brunt og rosa hår. Den siste var egentlig et uhell, men det gikk noen dager før jeg fikk farget det på nytt - så da teller det. Hehe.
  6. Jeg har vert svømmer i ti år, og har deltatt på ganske mange svømmestevner - men faller jeg ut av en båt er sannsynligheten for at jeg drukner ganske stor. Hvorfor ? Fordi jeg tror frykten vil drepe meg på en eller annen måte. Jeg er nemmelig livredd for vann når jeg ikke er i basseng. Eller.. Ikke akkurat vannet, men for alt som er I vannet. Jeg får helt panikk.
  7. Når jeg feiret bursdagen min et år, ble det litt for masse alkohol og det hele endte med at jeg gikk fra Kjølsdalen til Stårheim - for så å legge meg til å sove i et dukkehus. Telefonen min lå igjen i bilen til en kompis, jeg hadde mistet minibankkortet mitt og skoene var så vonde at jeg bestemte meg for å gå barbeint. Må innrømme at jeg angret litt når jeg våknet opp i et ukjent dukkehus, med tryne planta godt ned i bakken, kjolen var blitt singlet og føttene verkte verre enn verst. En historie som kanskje blir morsom om noen år..
  8. Jeg har alltid drømt om en stor familie, og i ganske mange år gikk jeg rundt å fortalte at jeg skulle ha syv barn. Dette var selvfølgelig før jeg fikk barn, og jeg har vel kanskje innsett at to er mer enn nok <3
  9. Jenter sier alltid at de ikke har noe å gå med - men så har de tre, fire klesskap som de ikke får igjen fordi der er alt for mye klær. Der har du dessverre ikke meg :| Jeg har en kommode, og der fyller jeg opp.. en av skuffene. Tror du jeg lyver ? Vel. Da må du gjerne ta turen innom for å se. Målet for 2017 er å fylle opp de tre andre skuffene.
  10. Jeg har vert på horestrøket i Bergen. Jeg skulle egentlig finne ei venninne som var på et utested i sentrum - men hadde tatt et glass vin for masse, og endte opp på heeeelt feil plass. Haha. Ble forfulgt av en bil, måtte stoppe en taxi (som btw syns jeg hadde litt for masse kle på meg til å høre hjemme der) og fikk trygt hjem for en femtilapp. Takk gud sier bare jeg :)

   

  .

  Neste innlegg kommer i morgen klokken tolv :)

  .

  Vil dere se flere innlegg fra "30 days Challenge" ?

  Trykk her :)

  .

  #blogg #blogger #mammablogg #mammablogger #mammalivet #mamma #familie #barn
  #morsomt #challenge #30dayschallenge #30days

 • 5

  Smertene er tilbake


  .

  Her ligger jeg - i fosterstilling - med et lite håp om å sovne stille inn. Ikke på ekte altså. Bare for i kveld. Jeg har så sinnsykt vondt i magen. Smertene dukket opp på vei hjem fra svømmetrening, og nå klarer jeg nesten ikke bevege på meg. Helt ufarlige smerter, men fy faen så grusomt. Jeg tror faktisk jeg bare går å legger meg..
  .

  I dag er forresten den ene dagen i uken der hele familien er opptatt. Jeg har vert instruktør, storesøster har vert på håndballtrening og lillesøster har vert på svømmetrening. Det som er så fantastisk for en alenemor er at alle tre aktivitetene er på samme plass, til samme tid. #Lykke <3
  .

  #blogg #blogger #mammablogg #mammablogger #mamma #mammalivet #barn #familie #aktiviteter #aktivebarn #aktivfamilie #håndball #svømming #instruktør #hverdag #januar #mandag #2017 <3

 • 4

  I posen finner dere dette

   

  ♥ Ditt siste innkjøp ♥  


  .

  '   

  //Tunika //Singlett // Tights //

   

   

   

  Neste innlegg kommer i morgen klokken tolv :)

   

  Vil dere se flere innlegg fra "30 days Challenge" ?

  Trykk her :)

   

   

  #blogg #blogger #mammablogg #mammablogger #mammalivet #mamma #familie #barn
  #morsomt #challenge #30dayschallenge #30days

   

 • 1

  30 DAYS CHALLENGE


   

  En ny uke med nye muligheter, og jeg starter opp med årets første challenge. Jeg har ikke vert super flink til slike tidligere, men denne gangen har jeg faktisk skrevet ferdig alle innleggene før jeg begynner - så hver dag klokken tolv kommer det ut et nytt innlegg. Håper jeg. Dette er første gang jeg prøver meg på planlagte innlegg, så hvem vet hva som skjer. Haha <3

  ,

  Challengen ser vertfall slik ut:

   

  ♥  Day 1:  Ditt siste innkjøp
  ♥  day 2: 10 fakta ingen vet om deg
  ♥  day 3: Noe eller noen du savner
  ♥  day 4: Dine 3 yndlingssanger akkurat nå
  ♥  day 5: En sang som får deg til å gråte og hvorfor.
  ♥  day 6: Noe du angrer på.
  ♥  day 7: Dine fem favorittblogger
  ♥  day 8: Et bilde av deg selv tatt i dag
  ♥  day 9: Noe du er redd for
  ♥  day 10: Seks gjenstander som gjør livet lettere.
  ♥  day 11: 5 ting du ønsker deg
  ♥  day 12: Mobilen din
  ♥  day 13: Antrekket ditt i dag
  ♥  day 14: Et 3 år gammelt bilde av deg
  ♥  day 15: Skriv om tatoveringene dine
  ♥  day 16: En sang du er skikkelig lei av
  ♥  day 17: Et ferieminne du aldri vil glemme.
  ♥  day 18: En ting du aldri kommer til å gjøre
  ♥  day 19: Bilde nummer 4, 10, 17 og 33 på mobilen 
  ♥  day 20: Noe du gleder deg til.
  ♥  day 21: Fem ting som irriterer deg.
  ♥  day 22: Et bilde av deg selv som barn
  ♥  day 23: Kjæledyr
  ♥  day 24: Et bilde av deg med en gang du har våknet
  ♥  day 26: Favorittproduktet ditt akkurat nå
  ♥  day 27: En sang som beskriver hvordan du føler deg i dag
  ♥  day 28: Innholdet i vesken din.
  ♥  day 29: Tre ting som gjør deg glad.
  ♥  day 30: Et bilde i timen fra du står opp til du legger deg.

   

  Og siden dag nummer 25 falt ut av listen skal en av dere få bestemme hva som skal stå der. Legg igjen en kommentar hvor det står hva DU vil at jeg skal skrive om <3

   

 • 4

  VaffelSøndag

  .

  Det er søndag - og det betyr bustete hår, ingen sminke og nattbukse til langt på dag. Lillesøster har kommet et hakk lenger enn oss andre, for hun har fått på seg kledene. Hun har nemmelig vert ute sammen med Bella vår, og da trenger man noe litt varmere enn ei nattbukse. Hun har også laget vafler til hele familien. Vi er jammen heldige som har henne <3

  .

  Det du trenger er:

  2 Egg

  1 dl sukker

  5 dl mel

  5 dl melk

  2 ts bakepulver

  50 g smeltet smør

   

   

  Og dette gjør du:

  1. Smelt smøret i en gryte på middels varme.

  2. Bland mel, bakepulver og sukker i en bolle.
  Deretter blander du melk, egg og det smeltede smøret i det tørre.

  3. La vaffelrøren svelle (hvile) i minst 15 - 20 minutter.

  4. Varm vaffeljernet og smør det eventuelt med litt smør før stekingen begynner.
  Avkjøl vaflene på rist hvis du ønsker dem sprø.
  Dersom du legger nystekte vafler oppå hverandre i en haug, blir de myke.

  5. Server vaflene varme, med kald rømme, ost, syltetøy eller nyrørte friske bær på.

  .  Bilderesultat for pink heart

 • 4

  Baby it's cold outside ❄️

 • 2

  Velkommen til eventyrland

  Hei alle sammen !

  Dette innlegget skulle egentlig ut i gårkveld, men så ble det kortspill med lillesøster isteden. Er det jul, så er det jul. Derfor kommer det snikende nå, bare noen timer for sent ;)

  For en fantastisk start på det nye året. I går stod jeg på en veranda, omringet av familie og såg på alle de fargerike rakettene som danset rundt på himmelen.. og i dag har jeg vert på jobb, spist god mat sammen med familien min, sovet noen timer, sett en koselig film, spist litt for masse sjokolade, fått barna mine hjem og avsluttet dagen med en rolig spillekveld <3
  .  .

  Når jentene gikk på badet for å pusse tennene sine, hoppet mammaen ned i den store haugen med julegaver for å finne den helt nye boken med eventyr. Et av målene for det nye året er nemmelig å finne tilbake de trygge, gode leggerutinene som vi hadde før - og det innebærer et lite, koselig eventyr hver eneste kveld. Kanskje legging blir lettere fremover ? Lov å håpe vertfall :)

  -

  Årets første eventyr ble...

  Pannekaken <3
  .


  .


  -
   

  Bilderesultat for eventyr pannekaka

  For dere som ikke har denne fantastiske boka..
  Link til eventyret her.
  .

  .

   

  #blogg #blogger #mammablogg #mammablogger #mamma  #mammalivet #barn #familie #leggetid #sove #rutiner
  #eventyr #pannekaken #folkeeventur #norskefolkeeventyr #kvalitetstid #kveld #godnatt #hverdag <3

   

 • 2

  Godt nyttår ❤

  .

  Each New Year, we have before us a brand new book containing 365 blank pages. Let us fill them with all the forgotten things from last year - the words we forgot to say, the love we forgot to show, and the charity we forgot to offer ❤

 • Marianne Hennoen

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits