Marianne Hennøen -
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Veldig fornøyd !

Hei alle sammen !

I dag har vi lånt med oss Hege fra Zaars Fotografi ned på stranden for å ta noen fine sommerbilde av jentene. Jeg snakker om dette hvert år, men har liksom aldri komt så langt. I år kom vi over en side på facebook, og jeg sendte egentlig bare en mail fordi jeg var litt nysgjerrig !

Hun er en hobbyfotograf som holder på å bygge opp portofolie, så vi bestemte oss for å prøve noen bilder nå for å se om vi liker henne. Prisen er ikke så ille i begynnelsen, og jeg ville da ikke tape så mye om jeg ikke var fornøyd. Hun hadde tid allerede i dag, og det takket vi selvfølgelig ja til :)

Jentene pyntet seg i fine sommerklær, og gledet seg veldig til å hilse på fotografen. Jeg var veldig spent på hvordan det ville gå, og lovet jentene sjokoladekjeks til kvelds dersom de gjorde som fotografen sa. Jepp, det gjorde jeg faktisk !! Men det funket ikke like bra som jeg hadde håpet. Jentene var skikkelig umotivert, og jeg var redd vi ikke skulle få noen fine bilder..

Når jeg kom hjem sendte Hege meg noen bilder fra i dag, og jeg bare må vise dere dette bilde. Er det ikke hærlig ? Jeg elsker det <3 Nå gleder meg veldig til å se resten av bildene ! Er alle like bra som dette, kan jeg love dere at Hege er fotografen vi kommer til å bruke hver gang :D 

 

Hva syns dere ?

Fint ikke sant ?

 

 • 0

  Velkommen til oss !

  Hei alle sammen !

  Mitt navn er Marianne, jeg er 25 år gammel og alenemor til to prinsesser - en storesøster som blir 7 år til sommeren, og en lillesøster som ble 5 år i April. I August begynner jeg som lærling, og skal endelig få fullføre utdanningen min som barne og ungdomsarbeider - samtidig som jeg tar noen fag over Internett. Det er ikke alltid like enkelt, men jeg elsker livet mitt <3

    • Marianne Hennoen

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits