Marianne Hennøen -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

H e l g ☀

Hei alle sammen !

Håper dere alle har hatt en like fantastisk helg som oss. Storesøster og familien parkerte campingvognen på utsiden av leiligheten min på fredag - og vi har hatt noen koselige dager sammen ❤ På fredag var jentene i bursdagsselskap til kjæresten til onkel E. Det er veldig koselig at de får tilbringe litt tid sammen med den siden av familien også. Jentene pyntet seg i fine kjoler, og da måtte selvfølgelig mammaen finne frem kameraet 😍 #stoltmamma #finebarn #familie #ektekjærlighet

- Blogginnlegg fra mobilen -

 • 2

  Frokost-tips

  Hei alle sammen !

  Akkurat nå sitter jeg å ser på barnetv sammen med verdens fineste storesøster Kaila . Vi har en stor godteripose midt på bordet, men før vi begynner på den må vi spise litt frokost. Sukk. Jeg er en person hater mat tidlig på morgenen, og går ofte helt til middag uten å spise noen ting. Det er ikke bra for meg, og jeg er fult klar over det - men gammel vane, vond å venne dessverre.

  Men nå har jeg fått meg en jobb som krever en del av meg fysisk. Da trenger kroppen litt mat før jeg kommer på jobb, og den trenger påfyll i pausen. Jeg har søkt litt rundt på Internett for å finne en rett som er sunn, lett å lage og som ikke koster så alt for masse. Det var da jeg kom på at storesøsteren min lagde en kjempe god kjøleskapsgrøt en gang hun var på besøk med meg, og etter en telefonsamtale med henne har jeg funnet det perfekte måltid :)

   

  Du trenger:

  4 dl Yoghurt Naturell

  5 ss Cottage Cheese

  1 ss flytende honning

  2 dl havregryn

   

  Slik gjør du:

  Rør sammen yoghurt, cottage cheese, flytende honning og havregryn.

  Fordel i porsjonsglass, dekk med plast og la stå i kjøleskapet

  natten over.

   

  TIPS: Du kan server grøten med eple, bær eller nøtter også.

   

 • 6

  En liten oppdatering

  Hei alle sammen !

  Jeg svinger egentlig bare innom for å ønske dere alle en fantastisk helg  . Det er lenge siden dere har hørt fra meg nå, og det blir kanskje en stund til neste gang. Vi har flyttet inn i leiligheten vår nå, og der er ikke internett dessverre - så da blir det litt vanskelig å holde bloggen oppdatert. Jeg kunne selvfølgelig brukt mobilen, men det er rart hvor fort mobildataen forsvinner egentlig. Det er snakk om max tre dager før det tikker inn en melding om at det er på tide å fylle på..

  Vi har bodd på Nordfjordeid i tre uker nå, og livet er allerede noen hakk bedre. Kaila har det helt fantastisk på skolen, og har fått mange nye venner. Hun gleder seg til skolen hver eneste dag, og kommer hjem med et stort smil. Hun har hatt noen tøffe måneder, men nå har ting blitt mye bedre. Takk gud sier bare jeg :)

  Lillesøster har det også helt fantastisk i den nye barnehagen. Jeg ble så glad når jeg fant ut at hun skulle begynne på den avdelingen der bestevennen hennes går, og jeg ble enda mer glad når jeg fant ut at en av mine beste venninner jobber på denne avdelingen også. Da vet jeg at hun er hundre prosent trygg, og det er godt for mammahjerte mitt. Hun har fått mange nye venner, og der er alltid noen som vil skryte litt av henne når jeg kommer for å hente henne. Jeg kunne faktisk ikke vert mer stolt over barna mine.

  Det ordner seg sakte men sikkert for mammaen i huset også. Jeg gav opp alt jeg hadde på Sørlandet, og flyttet hjem til ingenting. Jeg hadde ingen jobb som ventet på meg, ingen utdanning jeg kunne fullføre og ingen plan for livet fremover. Det var faktisk utrolig skummelt. Heldigvis har jeg verdens beste familie og venner som tok i mot oss med åpne armer. Jeg stod nok ganske langt bak i køen når gud delte ut hell i livet, men når han skulle dele ut en skulder å lene seg på begynte han nok bakerst - for jammen har jeg vert heldig der  . Nå har jeg fått kontrakt som tilkallingsvikar, og kalenderen er fylt opp ut måneden. Jeg elsker denne jobben, jeg elsker menneskene jeg jobber sammen med og jeg elsker arbeidstidene. Jeg er kjempe heldig, rett å slett !

  Jeg er ikke helt sikker på når neste blogginnlegg kommer - men jeg tenkte kanskje det var påtide med en spørsmålsrunde. Vi befinner oss nå på en ny plass, i en ny leilighet, på en ny skole, i en ny barnehage og med nye mennesker rundt oss. Jeg vet der finnes mange nysgjerrige mennesker dere ute, og jeg har allerede fått høre at spørsmålene sprer seg fortere enn ild i tørt gress. Det dumme er at spørsmål ofte blir til rykter, og derfor vil vi gjerne gi dere muligheten til å spørre meg personlig - for lets face it, det er jeg som sitter med alle faktaene ;) Kommentarene må godkjennes før de kommer ut, og det er fordi jeg ønsker å ha kontroll over hva som kommer ut i offentligheten.

 • 1

  Alt for masse mat

  Hei alle sammen !

  I dag har vi vert i konfirmasjon til mitt kjære søskenbarn Silje :) Det finnes ikke ord som kan beskrive hvor fantastisk det er å være omringet av familie og venner igjen. For første gang på veldig lenge føler jeg meg ikke alene. Dagene er fylt med hærlige mennesker, gode klemmer og koselige samtaler. Jeg savner selvfølgelig vennene mine på Herefoss, og lillesøsteren min i Grimstad - men det er ikke så lenge til jeg ser de igjen <3
   


  Barn og tantebarn <3

 • 0

  Et lite vink

  Hei alle sammen !

  Det ble plutselig stille her på bloggen, og det syns jeg er trist - men som dere sikkert husker har det skjedd utrolig mye her hos oss. Vi har pakket oss ut av huset på Søre, og befinner oss nå på vakre Nordfjord. Amalie har hatt to fine uker i barnehagen, og har faktisk overnattet i barnehagen i natt sammen med alle de andre soontobe skolebarna. Kaila har bare hatt noen få timer på skolen denne uken på grunn av en kraftig halsbetennelse, men har allerede fått mange gode venner. Valget var utrolig vanskelig, men jeg måtte lytte til barna. Det er jeg utrolig glad for når jeg ser hvor mye barna mine lyser opp allerede..<3

 • Marianne Hennoen

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits