Marianne Hennøen -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Til prinsesse Sofia

 • 0

  Jeg digger deg

 • 0

  Ut på tur


  .

  Dagen i dag gikk nesten som planlagt. Jeg leverte lille prinsesse i barnehagen, jeg leverte barna mine på skolen og jeg kjørte min kjære mor til Volda på sykehuset. Deretter hentet jeg tantebabyen min på skolen for aller første gang - stolt tante - og ble med henne til Ørsta for å se på nye briller. Tror forresten det er første og siste gangen jeg får være med på noe slikt. Jeg fant frem de rareste brillene, og tantebabyen danset rundt i butikken. Jeg har ikke ledd så mye på lenge. Stakkars mammaen som prøvde å få et seriøst svar av henne. Haha. Men briller ble det tilslutt, og fine var de ;)

  Når brillene var bestilt, tok vi oss en tur på senteret for å spise litt. Det er lenge siden det bare har vert oss tre, og jeg må innrømme at det gjorde godt å være den "spesielle". For en gang skyld var det min oppmerksomhet hun ville ha, og bare min. Ord kan virkelig ikke beskrive hvor godt det er å bli pukket ut. "Jeg vil at tanta skal hente meg på skolen", "Jeg vil at du skal sitte ved siden av meg i bilen tanta" eller "jeg skal kjøpe is på butikken sammen med tanta". Det er en helt spesiell følelse <3

  Når mamma var ferdig på sykehuset, tok vi turen hjem igjen - og det med et stort smil i ansiktet. I dag har jeg fått være skikkelig tante, uten andre som krever sitt. Tantehjerte bobler av glede. Du satt på den røde muren og jeg på den svarte. I hånden hadde vi hver vår dyreparken is. Vi dinglet med føttene, og fortalte morsomme historier. Så morsomme at du falt ned på bakken, men du skadet deg ikke. Du bare lo enda mer. I dag har det bare vert oss, og det betyr så utrolig masse for tanta. Mer enn du noen gang kan forstå.

   

  Du er skatten min <3

 • 1

  Søndagstur

  Tre er mine, og en er på lån.  

  .

  Vi avsluttet en fantastisk helg med litt kvalitetstid.

  Jeg gleder meg til en hel uke med bare oss.

  Ingen tidligvakt, ingen senvakt, ingen nattevakt.

  Bare oss, sammen, som en familie <3

  .

  .
  .

  <3

   

  #blogg #blogger #mammablogg #mammablogger #mamma #alenemamma #mammalivet #barn
  #familie #familielivet #familietid #hund #kvalitetstid #utpåtur #natur #strand #krabbe

 • 0

  Sitter i mørket


   

  Nattblogger - Er det noe som heter det ? Vel. Isåfall er det mitt nye yrke. Klokken nærmer seg 01.00, og jeg har så vidt begynt på min siste mai-nattevakt. Faktisk er det min aller siste arbeidsdag denne måneden, for neste uke har jeg ferie. Jippi. Det betyr en hel uke hvor jeg bare trenger å være mamma. Det skal bli deilig.

  Denne helgen har gått kjempe fort. Jeg har sovet alt for lite, i forhold til det jeg bruker - men jeg har fått tilbringe dagene sammen med mamma, storesøster, tantebabyen og de to nydelige barna mine.. Samtidig som jeg har tjent penger på nettene. Klapp på skulderen til meg som får til litt av alt.

  Nå er det tid for en liten spasertur igjen.. så vi får blogges mer enn annen dag. I morgen får vi besøk, og det gleder vi oss kjempe masse til. Da blir det kvalitetstid for alle penga.. Eller noe sant ;)

   

  Ønsker dere alle en fantastisk natt videre <3

 • 0

  Vi kom oss opp

   

  Bilderesultat for fjell tegning

  .

  RINDEHORNET

  (637 MOH)

  .

  Type: Fottur, fjelltur 

  Lengde: Ca. 4,9 Km

  Varighet: 3 Timer

  Gradering: Enkel

  Passer: Voksen, barn, senior

  .
   

  #blogg #blogger #mammablogg #mammablogger #mamma #mammaliv #mammalivet
  #barn #familie #familieliv #familielivet #hund #fjelltur #rindehornet

   

 • 2

  Dere må hjelpe meg

  Hei alle sammen !

  De fleste ligger sikkert å sover akkurat nå, for klokken begynner å bli en del - men jeg tenkte jeg skulle skrive et lite innlegg nå som tankene ligger så lett tilgjengelig :)

  For noen dager siden var jeg innom en gammel dame som sa "Det er ikke lett å være menneske. Dei må prøve det dei som vil", og jeg må innrømme at jeg kjenner litt på den i kveld. Hvorfor ? Det er nok fordi jeg tilbringer enda en natt på jobb, mens jentene er på overnatting med den snille gode bestefaren sin. De har det absolutt ikke vondt, men jeg kjenner litt på smerten. Eller. Mammahjerte kjenner på smerten. Det andre hjerte storkoser seg på ny arbeidsplass, med nye arbeidsoppgaver - og det er kanskje det som gjør det så vanskelig ?

  Det har blitt mye jobbing denne måneden, og kanskje litt for lite tid sammen som en familie. Noen dager har vi mange timer sammen, mens andre dager  har vi bare tre. Det er de dagene som er ekstra tunge, og spesielt dersom steminga i huset har vert litt dårlig. Jeg elsker barna mine, og skulle gjerne tilbringt tjuefire timer i døgnet sammen med de - men som alenemor er det rett å slett umulig. Vi trenger pengene, og sann er det bare. Dessverre.

  Jeg trenger selvfølgelig ikke å overdrive, for penger er ikke alt. Det er viktig å sette av tid til barna, tid til seg selv, tid til å puste - og det gjør jeg. Vanligvis. Denne måneden er bare litt annerledes. Om bare fire (?) uker begynner den berømte sommerferien, og den skal fylles med gode opplevelser. Vi reiser allerede den dagen skolen slutter, og skal kose oss i to hele uker. Det gleder jeg med skikkelig til.

  Men.. I år ønsker jeg ikke være hun som alltid sier "Vet du hva vennen. Det har vi faktisk ikke penger til, men kanskje en annen gang". Jeg vil ikke være hun som teller på fingrene, og som snur hver ei krone. I fjor var faktisk første året vi reiste på ferie alene, og vi storkoste oss. Det var bare penger nok til en stor ferieaktivitet, så da valgte vi Bø i Telemark. En fantastisk opplevelse for hele familien, og to barn som maser om å få reise tilbake <3 I år er jeg ikke sikker på hva vi skal finne på - men etter å ha (bokstavligtalt) jobbet både natt og dag, er budsjettet heldigvis litt høyere enn i fjor.

  Vi kommer ikke til å kaste penger ut vinduet, og jeg kommer ikke til å velge de dyreste alternativene - men kanskje vi slipper å velge bort ting heeele tiden ? Noen ganger er det lov å si "jatakk, begge deler" <3 Det blir telt slik som i fjor, men i år er vi flere som reiser. Målet er Grimstad, Herefoss, Kristiansand - med mange koselige stopp på veien. Er det noen som har forslag til plasser vi bør besøke, campinger vi bør sove på eller aktiviteter (som passer til barn fra 7-16 år) som vi bør prøve ? Legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet, eller send meg ei melding her.

   


  //Sommer2016
   

  #blogg #blogger #mammablogg #mammablogger #mamma #mammalivet #alenemor #barn #jenter #familie #familielivet #sol #sommer #sommerferie #camping #aktiviteter #lykkelig <3

 • 1

  Hva skjer ?

  Blogg. Blogg. Blogg.
  Blogg. Blogg. Blogg. Blogg.
  Blogg. Blogg. Blogg.
   
  Jeg logger meg inn på bloggen hver eneste kveld, klar til å dele tanker og følelser som utfordrer hverdagen. Fingrene mine springer over tastaturet, og prøver å skape en tekst som gjør det lettere for dere å forstå hvordan ting er. Problemet er at ordene slutter å gi mening så fort de havner på papiret. Det jeg vil at dere skal forstå, kommer liksom ikke frem. Det er bare en haug med ord som ikke har en sammenheng. Det er så ille at til og med jeg blir forvirret. Jeg trodde først det var en slags skrivesperre. At det ville bli lettere dersom jeg tok tiden til hjelp.
   
  Vel. Her er jeg, mange uker senere - og jeg står fortsatt like fast. Tre ord på papiret, blir ikke fornøyd, visker de bort igjen. Hvor er ordene mine blitt av ? Hvorfor klarer jeg ikke skrive et innlegg ? Sukk. Håper det bare er en periode, og at det snart går over. Legger ved noen bilder jeg tok når jeg luftet hunden etter nattevakt :)  .


  .

  .

  .
 • 0

  8. Mai

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 • 0

  S ø n d a g s t u r

   

  Jentene fikk årskort i bursdagsgave,

  og det må være den beste gaven du kan få.

  Vi kosa oss alltid når vi er her <3

  .

 • 0

  Et minne rikere

  // Lørdag 06.05.17

  - To fine bestevenner -

  som skal i bursdag til ei jente i klassen <3

  .

  Smilet er ekstra stort i dag.

  Jentene har nemmelig kjøpt seg nye klær.

  Samme kjole og samme hårband.

  Tynn strømpebukse fikk de også.

  Verdens fineste spør du meg <3

  .

  Etter to timer i bursdag,

  og noen timer med lek

  - avsluttet vi dagen med Grilling :)

  .  .

  Tusen, tusen takk for en koselig kveld <3

  Dette må vi gjøre flere ganger :)

  .

 • 0

  Vinneren er..

  Hei alle sammen !

  For noen uker siden hadde Caroline Cecilia en konkurranse på bloggen sin, og jeg måtte selvfølgelig teste vinnerlykken - dere finner innlegget her. Jeg er en person som bruker alt for masse penger på lodd, men som alltid går hjem uten premie. Hver eneste gang. Det er sykt irriterende, men du venner deg liksom litt til det. Eneste premien jeg har vunnet på mitt 27 år lange liv er et "vaske og polere bil" sett i en alder av tolv, og en dvd i en alder av tjuetre ? Vel. Det er ikke mye å skryte av, men jeg prøver allikevel. Someday, someday <3 - Og jaggu kom der ei melding på facebook noen dager senere :)
  .

  Den heldige vinneren var MEG

  Jippi :D
  .

 • 1

  Livet på landet

 • Marianne Hennoen

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits