Marianne Hennøen -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

#Bilder

 • 0

  Endelig litt varme :)

  Hei alle sammen !

  Livet er bare helt fantastisk akkurat nå. Solen skinner, varmegradene stiger og jeg har fått klem med verdens beste Elin. Vi har nemmelig vert en tur til Grimstad for å handle noen små nødvendigheter, og da dukket hun plutselig opp. Lykke, lykke, lykke. Jeg er så utrolig glad i det kvinnemenneske <3 og jeg gleder meg til å tilbringe noen timer sammen med henne og lillebroren !

  Men i dag går tiden min til storesøster og tantebebis, for i morgen reiser de tilbake til Volda - og jeg ser de ikke før til jul. Sukk. Skal ærlig innrømme at det gjør litt vondt, men forhåpentligvis går tiden fort. Nå skal jeg ta med meg de tre fineste prinsessene inn på kjøkkenet for å lage overraskelse til resten av familien. Der kommer bilder og oppskrift på bloggen iløpet av kvelden :) Kos dere så lenge !

 • 0

  De galne har det godt :)

  Hei alle sammen !

  I dag har vi vert en tur på Ikea, og jeg fikk endelig ordnet de siste viktige tingene til huset. Jeg har en hel stue full av ting som jeg skal skru sammen i morgen, og jeg gleder meg skikkelig til å vise dere hvor fint vi har det i nye huset. Vi har bare bodd her i noen få uker, og ting er fortsatt litt kaos - men jeg har skikkelig hjemmefølelse <3

  Når vi kom hjem fra Ikea var det allerede leggetid for jentene, men de har vert så utrolig tålmodige på butikken at de fikk være våken litt lenger. Det ble mange timer med shopping, og jeg tror jentene var ganske lei på slutten - men de oppførte seg som tre engler. De var såå flinke :) 

  Det har regnet noe forferdelig i heeele dag, men akkurat nå var det vist en pause - så da ble vi sittende ute hele gjengen. I den friske, gode luften. Jeg elsker ferie :)

 • 4

  Hadebra Nordfjordeid

  ... og hallo Herefoss <3 Vi tar med oss besta, tante Kristin, tante Veronika og Vilde nedover - så de blir mye familiekos denne uken. Har fortsatt ikke internett i huset, men skal prøve å holde dere oppdatert uansett :)

 • 2

  Hakallegården er vår favoritt

 • 0

  Barna gir den tommel opp !

  Hei alle sammen !

  For snart tre måneder siden fikk Nordfjordeid sin første klatrepark, og denne er plassert midt i sentrum. Her skal du finne klatretårn, balanseapparat, klatreløyper og om jeg ikke husker helt feil snakket ordføreren om at der skulle være 15-20 ulike apparat. Dette er jo bare helt fantastisk :) Jentene har vert med pappaen sin i flere uker, så vi har ikke fått testen den ut før i dag - men vil absolutt påstå at dette er en god investering. Aktive barn er utrolig viktig, og her kan barna kose seg så mye de vil <3

   

   

   

   

 • 0

  Ett annerledes forhold

  Hei alle sammen !

  I går var vi på familietur til Måløy City. En liten tur innom butikken før vi kjørte ned for å besøke verdens beste pappa og morfar. Jentene hoppet ut av bilen, og sprang rett bort til han. Blomster i den ene hånden, og lys i den andre. Så glad for å se han igjen <3 Det er i grunn litt rart. Når man besøker noen etter flere måneder borte blir man ofte tatt i mot med verdens beste klem, men dette er noe vi aldri kommer til å oppleve igjen. En nydelig stein med to fugler på, og noen hjerter som henger ned. En bil som en lillegull plasserte der for noen år siden, og blomster i mange varianter. Der er mye kjærlighet hos morfar, men ikke ett menneske å se !

  I begynnelsen syns jentene dette var veldig rart å besøke graven til morfar, men nå er det liksom helt grett. Han ble syk, han døde og nå ligger han her. Oldefar ligger sammen med han, så da er han vertfall ikke alene. Dessuten kommer oldemor innom så ofte hun kan for å hilse på. Det er godt at noen bryr seg, spesielt når vi bor så langt borte <3

   

  Men denne gangen var det endelig vår tur til å ordne litt:

   

   

   

  Alt er skikkelig urettferdig. Det er urettferdig at jentene aldri får hilse på morfar, det er urettferdig at jeg må leve resten av livet uten en pappa og det er urettferdig at dette er eneste måten vi kan tilbringe tid sammen på. En mamma som alltid må være sterk, tre jenter i uendelig sorg og tre barnebarn med alt for mange spørsmål. Det var ikke slik fremtiden skulle være !

  Men på en annen måte er det godt at vi står sammen. Små og store. Gamle og unge <3 Alt som har skjedd har gjort familien sterkere, det har gjort at vi står nærmere hverandre og det har vist oss at vi alltid har noen vi kan stole på. Familie er noe av det viktigste som finnes, og jeg er utrolig glad for at jeg har den familien jeg har :)

   

   

  Pappa og Morfar er vår store helt,

  for alltid <3

   

 • 0

  Takk for denne gang !

  Hei alle sammen !

  Festivallivet er jammen fantastisk. Vi snakker god drikke, fine mennesker og hærlig stemning. Jeg har fått tilbringe tid med mine nærmeste, jeg har fått snakke med mennesker jeg ikke har sett på lenge og jeg har fått mange gode klemmer <3 Før var dette en festival jeg kunne klare meg uten, men nå kjenner jeg faktisk at jeg gleder meg litt til neste år :)

  Jeg skal ærlig innrømme at formen kunne vært noen hakk bedre når jeg stod opp på søndag - men jeg kom meg opp når klokka ringte, og var bort med naboen til avtalt tid. Bordet ble pyntet, ballonger ble blåst opp og noen minutter senere stod tolv spente jenter klar under ordet "Babyshower". Verdens beste Carina venter små om noen måneder, og vi syns hun fortjente en liten feiring. Vi er nemmelig superduper glad i henne, og vi gleder oss til å bli liksomtanter hele gjengen <3

   

  Takk for i år Malakoff <3

   

  Og i går kveld klokken 19.00 spaserte verdens fineste prinsesser inn i leiligheten,

  og jeg kjente kroppen fylte seg med lykke :)

   

  Nå er livet fantastisk <3

   

 • 0

  "Det er noe som er samme" <3

  Hei alle sammen !

  I morgen begynner årets flotteste eventyr, og jeg er mer enn klar for en helg med mye moro. Jeg har ikke noe ansvar, og kan derfor gjøre akkurat som jeg vil. Bilen er parkert på tunet til mamma, billetten har blitt om til band og kjøleskapet er fylt med alkohol. Det skal ikke være så veldig fint vær, så jeg er fortsatt veldig usikker på hva jeg skal gå med - men det finner jeg ut i morgen. Jeg har vertfall klippet håret, så da er det bare å svinge innom Birthe for å høre om hun kan lage det til før jeg går ut. Dette kommer til å bli såååå gøy :)

  Vilde er også veldig klar for Malakoff <3 Hun har vert en tur innom butikken for å kjøpe seg hørselsvern, og ble superglad når hun fant ut at dette er samme sorten som hun hadde på bilde jeg viste dere for noen dager siden. "Det er noe som er samme her tanta. Se da. De er denne" roper hun mens hun vifter med det nye rosa hørselvernet sitt og peker på bilde. Jeg måtte bare smile. Jeg er så utrolig stolt over denne lille jenta, og gleder meg til å se festivalen gjennom hennes øyne også. Hun skal være med mammaen sin ned på festivalområdet på lørdag, og da skal tante Marianne snike seg med ;) 

   

  Tanta er glad i deg <3

 • 0

  Ekte vennskap

  Hei alle sammen !

  I går var vi en tur ned til tante for å tilbringe litt tid sammen med familien. Bordet var dekket med godteri, glasset var fylt med vin og rommet var fylt med mye latter. Jeg elsker slike kvelder, og skulle ønske vi hadde mange flere <3 Vi holdt det gående i noen timer, så da ble klokken nesten tolv før jeg kom meg ut av sengen i dag. Litt dumt med tanke på at jeg egentlig skulle være i sentrum tidlig for å oppdatere billetten min, men der var heldigvis flere igjen når jeg endelig fikk makket meg ned. Hehe. Jeg kjenner jeg gleder meg skikkelig akkurat nå. Dette er den siste helgen med barnefri på en stund, så jeg skal virkelig nyte hvert ett sekund !

  Denne sommeren har vert helt fantastisk. Litt annerledes, men veldig fin. Jeg har fått bruke tid på meg selv, og skapt mange fine minner som Marianne. Det er ikke så ofte jeg bare har meg selv å tenke på, og denne gangen trengte jeg det veldig :) Det har vert helt fantastisk å kunne sove så lenge jeg vil, bruke penger på meg selv og gjøre ting som jeg har lyst til. Det har vert mange rolige dager, men det er akkurat det man trenger når batteriene er tomme. Jeg savner jentene mine veldig akkurat nå, og gleder meg til de kommer hjem. Bare fire dager igjen nå <3

   

  // Zaars Fotografi <3

   

  I kveld har jeg vert en tur bort til Carina for å tilbringe litt tid sammen med ungdomsskolejentene. De tok meg inn i varmen for snart ti år siden, og har vert der for meg siden. Gode dager, og dårlige dager - jeg vet alltid hvor jeg finner de :) Det er god med slike vennskap. Tusen takk for at jeg får ha akkurat dere i livet mitt <3 Nå er lillesøster kommet hjem, så da blir det noen runder med SuperMario. Kos dere så lenge, så snakkes vi i morgen :*

 • 0

  Forandringer må til !

  Hei alle sammen !

  Nå er det ikke lenge igjen til jeg begynner i ny jobb, og før dette har jeg veldig lyst å gjøre noe med håret mitt. Jeg har allerede snakket med søskenbarnet mitt, og jeg tror hun ble super glad når hun fikk meldingen - for hun har mast om dette i flere måneder. Vi har ennå ikke funnet helt ut hvordan hun skal gjøre det, men jeg stoler på at hun hjelper meg til å finne noe som passer meg. Dette blir utrolig spennende <3

 • 6

  Fine, fine mennesker !

  Hei alle sammen ! 

  Jeg vil gjerne si tusen takk for alle de fine meldingene jeg fikk etter innlegget "Alle navn har en historie". Jeg ble super glad når så mange valgte å sende meg gode ord, både på facebook og melding <3 Jeg skrev ikke dette innlegget for å renvaske meg selv på noen som helst måte. Jeg vet at der er ganske mange historier om meg rundt om i verden, og at ganske mange faktisk stemmer - men jeg vil ikke at feil fra fortiden skal bestemme hvem jeg er i fremtiden. Det er viktig at alle oppdaterer historiene sine en gang i blant, og at vi gir hverandre muligheten til å vise at vi har forandret oss !

  Denne sommeren har forandret meg på mange forskjellige måter. Jeg har sagt farvel til en person som ikke stod meg nær, men som allikevel betydde mye. Han var en god mann, som levde ett tøft liv - og tankene rundt dette er mange. Det er så rart at jeg aldri kommer til å se han igjen, så vondt å tenke på alle som står igjen og så godt å vite at han har fått fred. Jeg gråt mange tårer denne dagen. For datteren, for moren og for alle som kjente han. Det var godt å være tilstede, det var godt å stå sammen og det var godt å stille opp for en familie i sorg !

  Der har vert noen gode minner også. Jeg har fått bruke tid sammen med familien min, sammen med alle vennene mine og jeg har fått hilse på mennesker jeg ikke har sett på lenge. Jeg har fått nye facebookvenner, jeg har oppdatert noen historier og selvfølgelig passet på at Eid har noe å snakke om. Vi har ledd mye. Veldig mye faktisk. Jeg bare elsker sommeren <3 Låner dataen til mamma, og her finnes nesten ingen bilder - så legger ved ett bilde som ble tatt på Malakoff rockefestival for noen år siden. Nå er det faktisk under en uke igjen til årets festival, og jeg er veldig klar :D

   

 • 0

  Kan jeg ta bilde av deg..

  .. og henge på veggen min, for du minner meg sann om bestemor <3

  Tusen takk lille venn. Du er skikkelig koselig du :) Men jeg må ærlig innrømme at jeg skjønner hva du mener. Denne sommeren har jeg byttet ut alt det svarte med blomster og perler <3 Jeg har nemmelig bestemt meg for å tenke litt mindre på hva alle andre mener, og litt mer på hva jeg mener. Det er jo trossalt mitt liv !

   

  Så her er dagens outfit:   

 • 8

  Alle navn har en historie !

  Hei alle sammen !

  I går snakket jeg med en veldig koselig jente, og denne samtalen har virkelig fått meg til å tenke. Jeg har ikke snakket med henne på mange år, og vi har aldri vert gode venner - men allikvel viste jeg akkurat hvem hun var. Jeg kan tegne en liten del av familietreet hennes, jeg vet hvem hun har vert forlovet med og jeg har hørt forskjellige rykter. Mye har forandret seg siden den gang, men hun var fortsatt samme jenta. Ikke i virkeligheten, men opp i hode mitt :) Jeg ble helt satt ut når hun fortalte at dette er snart ti år siden.. Jeg må virkelig oppdatere historiene til nyere versjoner <3

     "Marianne Hennøen". Det er egentlig bare ett navn, men jeg vet at det finnes mange forskjellige historier. Jeg er bare ett menneske, og jeg gjør feil sann som alle andre. Noen er store, noen er små - men det er dette jeg vil bli husket for. Jeg er den jenta som alltid prøver litt for hardt, som ikke klarer å gjennomføre noe og som fikk barn alt for tidlig. Jeg ler alltid litt for høyt, blir alltid litt for full og skubber mennesker bort helt uten grunn. Jeg snakker ikke om følelser, jeg er vanskelig å forholde seg til og jeg kan få prisen for årets dramaqueen. Jeg har sagt mye, og jeg har gjort mer. Nære, kjære eller ukjente. Alle med hver sin historie om hvem jeg er :)

  Det er utrolig dumt at ting er på denne måten, men vanskelig å gjøre noe med. Jeg sitter ikke her som ett offer, for sannheten er at jeg er på samme måte selv. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har latt meg sjokkere fordi den lille drittungen jeg kjente for 10 år siden plutselig er blitt voksen, eller hvor mange vennskap jeg kan ha gått glipp av fordi ryktene sier at jeg burde holde meg unna. I noen tilfeller stemmer det selvfølgelig - men jeg skulle ønske jeg var mye flinkere til å late igjen ørene, lage mine egne meninger og dele ut litt flere sjanser. Jeg ønsker jo at andre skal gjøre det mot meg !

  Mennesker forandrer seg hele tiden, men historiene våre vil alltid henge over oss. Kanskje du kjente meg på skolen ? Kanskje du møtte meg på lekeplassen sammen med barna ? Kanskje du møtte meg en sen lørdagskveld når jeg var så full at jeg ikke viste hvilken fot jeg skulle stå på ? Eller kanskje du aldri har møtt meg, men velger å la ryktene skape historien for deg ? Been there, done that for å si det sann. Det er så lett å lage en historie, men det er utrolig vanskelig å forandre på den !

  Jeg skulle gjerne funnet ut hva andre tenker når de hører navnet mitt, men jeg tror faktisk ikke jeg er sterk nok til å høre det. Vi er blitt for glad i henge hverandre ut, og for lite flinke til å stå sammen. Jeg kan ikke endre på min historie, ikke vil jeg det heller. Eneste jeg ber om er at ryktene blir lagt til side, at kranglene gjør oss sterkere og at du syns jeg er bra nok akkurat som jeg er <3

    • 0

  Vil du komme på bloggen i August ?

  Hei alle sammen !

  Da har vi begynt på en ny måned, og jeg tenkte kanskje det var påtide å begynne med noe nytt :) Så i begynnelsen av hver måned vil der komme ett innlegg på bloggen som ikke er skrevet av meg. Første person ut er en person som har betydd utrolig mye for meg i mange år, men som jeg dessverre har mistet litt kontakt med. Vi er ikke uvenner eller noe, men avstanden oss imellom har gjort ting litt mer komplisert. Jeg kjenner veldig på savnet når jeg ser bildene hun sendte meg, og syns det er utrolig rart hvor fort tiden har gått. Tusen takk for at du ville skrive det aller første leserinnlegget Ida mi <3

  Du kan være neste person ut <3 Alt du trenger å gjøre er å sende meg en tekst på blogg.hennoen@hotmail.com, tema velger du helt selv. Jeg leser igjennom alle tekstene i slutten av hver måned, og velger ut tre heldige vinnere. Innlegget kommer på bloggen, du kan reklamere for egen blogg under innlegget og jeg vil sende deg en liten overraskelse i posten :) Du kan selvfølgelig være anonym også. Da skriver du bare det i begynnelsen av mailen (skriv navn og adresse i en slik parentes for å få premie i posten)!

  Har du lest innlegget fra Ida ?

  Du finner det her.

   

 • 0

  Ett veldig spesielt vennskap !     Eg og Marianne vart kjent på vidaregåande, vi gjekk i klasse nokre år <3

   

  Det tok ikkje lang tid før vi vart bestevenninder I timane sat vi å kviskra og fniste mens læraren gang på gang såg på oss med eit sint blikk å sa at no måtte vi følge med, vi nikka høffelig å i 5 minutt så fulgte vi KANSKJE med på kva som skjedde fram på tavla 😛

  Trur mangen vart litt frustrert over knisinga vår, men det brydde ikkje oss 😛 Vi hadde det gøy vi så 😛

  Marianne er ein sånn person som klare å knekke ut i seg det mest utrulige, ting som ingen andre kunne i det heile tatt klart å tenkt på å sei ein gang - noke som då resulterte i mangen latterkramper på oss og små forvirra blikk frå Marianne (til det gjekk opp for ho kva ho faktisk hadde sagt) 😛 Søta !

   

   

  Vi har festet i lag, både 1, 2 og 3 ganga 😛 Å edru var vi vel egentlig ingen av oss 😛 Hehe!

  Vi har delt mangen fine stunder i lag, hatt mangen koslige samtaler, delt mangen hemmeligheter, hatt våre krangler.. men til sjuande og sist er det bare dei gode minnene eg sitte igjen med <3

  Minner som søte meldinger på dager eg var borte frå skulen, bli møtt av eit stort smil når eg kom å satte meg på plassen min, gode klemmer, morsomme historier, gode ord på dårlige dager. Minnene om eit vennskap som virkelig har betydd og som endå betyr uendelig masse for meg !

   

   

  Med åra så har kontakta oss i mellom desverre blitt mindre, og vi har gått kvar vår vei..

  Men for meg vil du alltid vere ein av mine bestevenninder <3

   

  Eg er så stolt av deg ord strekke ikkje til.

  Over alt du har oppnådd, alt du har komt deg gjennom, styrken din, mote ditt - alt !!

   

                                                                  • 0

  Dette var tungt !!

  Hei alle sammen !

  I dag har jeg vert på fjelltur sammen med lillesøsteren min, og jeg må ærlig innrømme at formen var mye verre enn jeg hadde trodd. Ikke bare hadde jeg problemer med å puste, men bena mine var helt ødelagt. Jeg hadde faktisk store problem med å komme meg opp på toppen. Det er kanskje litt flaut å skrive det her med tanke på at tantebabyen min på fire år sprang opp for noen dager siden, men sann er det bare. Jeg har ikke trent på veldig lenge, og kiloene begynner å bli skummelt mange - men nå håper vi på bedre tider <3

   


  Først skårhaugsetra, så skårhaugsnakken <3

   

  Navn: Skårhaugsetra

  Høyde: 364 moh

  Tid: 40 min

   

  Navn: Skårhaugsnakken

  Høyde: 520 moh

  Tid: 1 time og 10 min.

     Lillesøster er veldig klar :)

   


  Så forbanna sliten..

   

  Endelig på toppen :D

   

  Jippi !!!

   

  Ser på utsikten <3

   


  Der var boka :)

   


  Skrive seg inn er viktig !

   


  Vakre Nordfjordeid <3

   
   

   

  Vi brukte 57 min helt opp,

  og jeg er mer enn fornøyd med den tiden :)

  Jeg er ikke noe fjellmenneske,

  og er bare veldig glad for at jeg kom meg opp <3

   

 • 0

  Hipp hipp hurra

  Hei alle sammen !

  I går hadde storesøster bursdag, og ble 7 år gammel. Hun er fortsatt med pappaen sin, så det ble bare en kort telefonsamtale i år. Det er egentlig litt vondt å ikke være tilstede på bursdagen hennes, men sann er det vel bare. Hun koste seg, og det er jo det som er viktigest <3

   


  Mamma elsker deg <3

   

 • Marianne Hennoen

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits