Marianne Hennøen -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Halloween del 1

Hei alle sammen !

Vår fantastiske Halloweenfeiring blir delt opp i tre forskjellige innlegg i år. Grunnen til det er at vi har fått tre ulike invitasjoner, og klarte ikke helt bestemme oss for hva vi ønsket å delta på - så da blir vi med på alle tre :) 

 

Vi begynte dagen med å skremme tante Kristin :)
Det var gøy ! 

 

 

 • 2

  Pass dere !!!

  Hei alle sammen !

  Da er det endelig helg igjen - og jeg kan tilbringe litt tid sammen med verdens fineste monster. Kostymene ligger klar på stuebordet, og vi gleder oss til en spennende dag med mye godteri. Vil dere se bilder fra dagen vår ? Lik innlegget da vel ;)

    • 0

  Ikke furt. Velg. Vis vei.

  Hei alle sammen !

  For å komme meg på jobb må jeg kjøre et lite stykke - og i den bilen jeg har nå finnes det bare radio, noe som betyr at jeg får meg med ganske mange merkelige diskusjoner. Det store spørsmålet akkurat nå er om vi skal kopiere den amerikansk tradisjonen Halloween, eller om vi skal holde oss til de tradisjonene vi allerede har. Dette er en diskusjon som kommer opp hvert år på denne tiden. Nå er det bare noen få dager igjen til den store dagen, og vi er fortsatt ikke enige om dette er en bra tradisjon. 

  Personlig ser jeg ikke problemet med denne tradisjonen. Jeg syns det er koselig at barna kan kle seg ut, og finne på noe morsomt sammen. Tenk så gøy det er å få kle seg ut som akkurat det du vil, gå ute i mørket med lyktene sine og få godteri med naboene. Den drømmekveld spør du meg !

  Jeg håper virkelig denne tradisjonen er kommet for å bli. Kostymene til barna ligger klar på soverommet, og det har de gjort en god stund nå. Amalie ville være en søt liten heks, mens Kaila gikk for noe litt mer skummelt. Viktigste for meg er ikke hva de er, men at de er fornøyde selv. Jeg gleder meg til å vise dere hvor flotte de er <3

   

   

   

  Jeg har faktisk nektet barna mine å gå fra dør til dør i år. Høres dette rart ut med tanke på at jeg nettopp sa jeg var for denne tradisjonen?

  Vel, sannheten er at jeg er livredd. Livredd for at de skal møte på en skikkelig sur kjerring. Jeg har en venninne som fortalte hva hun hadde opplevd når hun gikk en runde med sine barn, og jeg kan faktisk ikke tro at det finnes voksne mennesker med så lite folkeskikk. Det er helt frivillig å være med på denne feiringen, og det er ingen som tvinger deg til å dele ut godteri. Du trenger faktisk ikke åpne døren en gang. Skru av lyset ditt :)

  Men dersom du kommer ut i døren, og der står glade barn som stolt viser frem kostymene sine - så gi de vertfall et smil. Du trenger ikke slenge døren igjen rett foran de, eller kjefte de huden full fordi de ringer på. Da kjenner jeg at jeg blir skikkelig forbannet. Vi er da voksne mennesker, og må kunne klare å avvise små håpefulle på en bedre måte enn det? Bruk ordene dine. Forklar dette lille hærlige vesenet at hun eller han har gjort en fantastisk jobb med kostyme - men at ikke støtter denne tradisjonen, og derfor ikke har godteri liggende.

  Barna skjønner mer enn du tror. Som mamma er det nemmelig min plikt å forklare barna at det ikke er alle som liker denne tradisjonen, og at dette er noe vi må respektere. Kommer du ut i døren og forteller oss at dette er en tradisjon du ikke liker - så gir vi deg et smil, og ønsker deg en god dag videre <3 Vi kaster ikke egg på huset ditt, eller fyller hagen med dopapir. Skal ærlig innrømme at det frister litt når jeg ser barn blir behandlet som dritt bare fordi du ikke liker nye tradisjoner, men min mamma har lært meg hvordan skikkelig mennesker oppfører seg. Vi behandler menneskene rundt oss på samme måte som vi ønsker at de skal behandle oss. Altså. Vi respekterer at dere ikke liker denne tradisjonen, og da håper vi at dere kan respektere at vi gjør <3

   

  Og en liten beskjed til alle som har Halloweenbarn:

   

   

  Det er vi som må ta ansvar !! 

   

  • Vi må lære barna hvordan de skal oppføre seg denne dagen. «Knep» betyr ikke at vi har lov til å gjøre forskjellige rampestreker. Hvis utelysene er slukket, ringer vi ikke på i dette huset. Vi sier «takk», og vi er høflige uansett resultat.

  • Barn skal ikke gå rundt alene. Det er mørkt. De skal ringe på hos ukjente. Du skal alltid gå i bakgrunnen !!

  • Du trenger ikke kjøpe masse tull. Hvis du syns at kjøpepresset er for stort, så kan du bidra til å få det hele mer moderat ved å hjelpe dine barn med å finne eller lage utkledningsklær hjemme.  

  • Du trenger ikke holde noe Halloweenfest. Hvis du synes det er for mye styr, så dropper du det. Barna syns det er like gøy å spasere rundt i nabolaget, eller å besøke familiemedlem <3

  • «hvem skal jeg gå med». Her trengs vi voksne. Det er utrolig viktig at alle blir inkludert, og at det ikke er noen som havner utenfor !

   

   

  Jeg er enig med nrk. På nye felt må vi ta ansvar. Veilede. Skape gode fellesarenaer og tradisjoner i eget nærmiljø. Det gjør vi ikke ved å melde oss ut og furte !!!

   

 • 1

  En av mange !

  Hei alle sammen !

  Da står jeg på soverommet til Kaila for å ta noen bilder til dere. Problemet er at kameraet mitt ligger i boden uten batteri, og kameraet på telefonen er superdårlig - men en liten smakebit skal dere få :)

     Kaila elsker denne delen av rommet <3

   

  Der stod egentlig en gammel sofa på dette soverommet. Kaila likte den veldig godt, men jeg syns den tok litt for mye plass - så da byttet vi :) Kaila ønsker seg egentlig en sovesofa, men det har vi dessverre ikke penger til akkurat nå. Heldigvis ble hun kjempe glad for denne midlertidige sofaen <3 

   

   
  Her har dere den andre delen av rommet.

   

  Der finner dere et skrivebord som alle skolejenter må ha, et bilde som hun fikk til bursdagen og en liten seng som passer akkurat inn i den lille kroken. Det morsomme er at hun egentlig har en ganske ny seng stående på det andre soverommet, men ombestemte seg når hun fant ut at venninnen bare hadde en enkel seng som dette. Heldigvis fant mamma løsningen ;) 

  Den store månelampen fikk hun gratis når vi var på bruktmarked !

   

   
  Som dere kanskje ser finnes det ikke noe som er helt nytt på dette soverommet, men Kaila var mer enn fornøyd. Vi er så heldige at vi er omringet av hærlige mennesker som gir bort ting de ikke trenger lenger. Det varmer langt inn i hjerteroten <3

  Nå bor Kaila i et rom med mange minner. Den turkise kommoden fikk hun med bestevennen sin før hun flyttet langt bort, sengen hun sover i fikk hun med tanta si og bordet fikk vi med Ann Inger for mange år siden. Så mange ting, så mange historier og så mange følelser ;)

   

  Vil du se mer av huset ?

  Trykk på liker under innlegget <3

 • 4

  Penger er ikke alt..

  Hei alle sammen !

  Jeg er inne i en skikkelig dårlig periode fortiden, og dette går dessverre veldig ut over bloggen. Der finnes så mange ulike tanker og følelser jeg gjerne skulle delt med dere, men energien strekker ikke til. Når jeg kommer hjem fra jobb klokken fire må jeg bruke resten av energien min på rollen som alenemor til to. Middagen skal lages, leksene skal gjøres, huset skal ryddes og jentene skal ha litt tid sammen med mammaen sin før det er natta <3 Etter klokken åtte er jeg helt ødelagt, og da er det lite som blir gjort !

   

   

  Men i morgen vil storesøster vise frem det nye rommet sitt. Vi bor i et gammelt hus på landet, så dere må ikke forvente så veldig mye. Vi har en husvert som gjerne vil beholde rommene sann som de er, så eneste vi kan gjøre er å sette inn litt mer personlige ting - og det syns vi egentlig er helt greit. Vi føler oss veldig hjemme i dette huset :)

  I går gjorde vi kjellerstuen om til soverom, og Kaila fikk bestemme hvordan ting skulle se ut. Dere finner ikke gjenstander til flere tusen kroner for å si det sann. Jeg har bare en inntekt, og som lærling tjener jeg bare halvparten av det jeg egentlig skulle gjort - så her i huset er det kjærlighet som står i fokus <3

 • 1

  Mus i hus ;)

  Hei alle sammen !

  Da er det endelig helg, og det er så utrolig digg. Det har vert en lang uke, og jeg kjenner det veldig godt på kroppen. Vi har heldigvis ingen planer denne helgen, så da blir det noen rolige dager. Det gjør nok godt for oss alle !

  I dag har jeg og Kaila vert i barnehagen til Amalie for å være med på Fn basar. Der var lodd, kaker, boller, saft og fine kunstverk som barna hadde laget. Amalie sine var så utrolig fine. Skulle gjerne vist de til dere, men hun ville gjerne gi de bort i julegaver - så da får det være hemmelig litt til ;)

  Alle barna i barnehagen var med på show. Amalie hadde fått en rolle i skuespillet, og jeg var så stolt. Hun var en liten mus som skulle hjelpe gamlefar, gamlemor, katten og hunden til å dra opp gulroten. Etterpå sang de mange fine sanger <3


 • 0

  You're Worth It

  Hei alle sammen !

  I dag hadde jeg verdens lengste dag på jobb. Jeg var så utrolig trøtt, og hadde store problemer med å holde meg våken. Er usikker på hvor mange kopper med kaffe jeg måtte tømme inn i kroppen for å overleve dagen. Det føltes ut som jeg ikke hadde sovet på flere dager..

  Jentene var også trøtte i dag. Veien mellom glede og sorg var ikke lang for å si det sann. Barneidretten ble fylt med mange forskjellige følelser - og jeg måtte bære to sovende barn inn fra bilen når vi kom hjem <3 Det er godt dette er siste dagen med aktiviteter denne uken. Vi trenger noen rolige dager nå :)

   

   

  Ønsker dere alle en fantastisk kveld videre <3

   


  #blogg #blogger #mammablogg #mamma #mammatilto #prinsessemamma
  #mariannehennoen #småbarnsmor #barnehagebarn #skolebarn
  #familie #familietid #hverdag #onsdag #barneidrett #birkeland #aktivebarn

 • 0

  Doktor proktor

  Hei alle sammen !

  Skal jeg måle hvor sliten jeg er akkurat nå på en skala fra en til ti, ville jeg havnet på ca femten. Det har vert en lang dag, og jeg gleder meg til å hoppe under dyna <3 Kroppen fungerer ikke helt som den skal, så i dag var jeg en tur innom legekontoret for å ta noen blodprøver. Det var godt å endelig finne en lege som tar oss på alvor. Jeg ble skikkelig dårlig når jeg kom bort igjen på jobb, og måtte ta det helt med ro resten av dagen.

  Uheldigvis er det tirsdag i dag, noe som betyr mye stress. Når jeg er ferdig på jobb og jentene er hentet går turen direkte til Grimstad for at Amalie skal få være med på turn. Egentlig bruker vi å spise middag sammen med tante Kristin, men i dag lå vi litt etter tidsskjema - så da ble det boller med ost i bilen isteden. Ikke akkurat årets mor, men de fikk vertfall litt mat i magen før trening :)

    • 0

  En apekatt på tur

  Hei alle sammen !

  I dag har Kaila vert på besøk med en jente i klassen, så da fikk jeg litt alenetid med Malimin. Det er ikke så ofte jeg bare har ett barn, så vi må nesten nyte det når vi kan. Amalie fikk bestemme dagens aktivitet, så da ble det en tur ut i naturen <3

   

  Tvitjennknatten

  365 moh ? ca. 3 km

   


 • 2

  Viktig å tenke på !!

  I dag vil snille, gode Kaila be alle som leser dette innlegget om å tenke på regnskogen.  

  "Regnskogen forsyner verden med mat, vann og medisiner, og bidrar til å redde klimaet på kloden. De mange menneskene som er helt avhengige av regnskogen blir drevet ut i fattigdom når skogene raseres. Ved å bidra til høstens TV-aksjon gir du en hjelpende hånd til de menneskene som kjemper for noe av det mest verdifulle vi har på kloden.

  Kampen for å bevare verdens regnskoger kjempes akkurat nå. For å vinne den trenger vi deg med på laget."

   

   

   

  Dette er hva vi kan gjøre:

   

   

  1. Støtt årets TV-aksjon

  "Årets TV-aksjon skal bevare regnskogen for kommende generasjoner og for de 260 millioner menneskene som har regnskogen som sitt hjem."

  Når det dukket opp en bøssebærer på døren vår i går hentet Kaila og Amalie sine egne lommepenger for å hjelpe. Da kjente jeg at mammahjerte mitt boblet av stolthet <3
   

   

  2. Si nei til regnskogødeleggende palmeolje

  "Palmeoljeproduksjon er hovedårsaken til at regnskogen forsvinner i Malaysia og Indonesia. Palmeolje finnes i svært mange produkter, i mat, kosmetikk, såper, kremer, vaskemidler og levende lys for å nevne noe."

  Et punkt som er veldig viktig for Kaila. Hun har vert gjennom kjøleskapet flere ganger for å se om jeg har kjøpt noe som inneholder palmeolje. Hun hadde hørt rykter om at sjokoladepålegg er en av de tingene som inneholder denne oljen, og hun ble rasende når hun såg at jeg hadde handlet det til helgen. Jeg får bare kjøpe pålegg som har "helt uten palmeolje" på seg <3

   

  3. Unngå tropisk tømmer

  "Tømmerhogst er en av de største truslene mot regnskogen. Vi anbefaler derfor at du ikke kjøper møbler eller annet interiør som inneholder tropisk tømmer."

  Spør alltid etter hvilket materiale produktet er laget av. Tropiske tresorter er ofte varme og mørke i farge. Jeg har egentlig ikke tenkt så mye over dette selv, men kommer nok til å ha det i bakhode når jeg skal ut å handle neste gang. Heldigvis er leverandørene blitt mye flinkere til å behandle andre treslag så de ligner tropisk tre i fargen <3

   

   

  4. Krev dyrefôr uten soya fra regnskogen

  "Soyaproduksjon er fremdeles koblet til avskoging i Amazonas.

  Norsk forbruk av soya har økt kraftig, og Regnskogfondet anbefaler å kun kjøpe sporbar soya og unngå å kjøpe fra produsenter som bidrar til avskoging."

   

   

  5. Be norske forlag slutte å ødelegge regnskogen

  "Norske forlag trykker stadig flere av bøkene sine i Kina, som importerer store mengder tømmer og papirmasse fra Indonesia. Behovet for tømmer til papirproduksjon er en av de største truslene mot regnskogen.

  Vi krever at norske forlag kjøper regnskogsfritt papir. Du kan sjekke dine egne barnebøker og støtte vårt krav ved å sende en mail eller ta en telefon til forlaget."

   

   

  6. Ta regnskogen med inn i klasserommet

  "Vi har laget et undervisningsopplegg om regnskogen for grunnskolen. Vi blir veldig glade hvis du tipser en skole nær deg om materialet vårt. Hvis du er lærer håper vi du vil bruke det."

  Husker dere jeg la ut et bilde av min flotte datter som står på senen å synger sammen med skolen sin ? Dette var en basar hvor inntekten gikk til regnskogen <3

  Skolen har lært barna hvorfor regnskogen vår er så viktig, og hva vi kan gjøre for å redde den - og nå var det barna sin tur til å lære oss. Fine sanger, og mye informasjon. På det ene bordet solgte de lodd, og på det andre bordet solgte de mat. Bare Kaila støttet med 200 kr, så jeg er sikker på at skolen tilsammen fikk inn en god sum :)

      

  BLI REGNSKOGVOKTER!

   

  SAMMEN ER VI STERKERE.

  SAMMEN SKAL VI REDDE REGNSKOGEN.

   

   

   

  #blogg #blogger #mammablogg #mammablogger #mamma #mammatilto #tobarnsmamma
  #mariannehennoen #familie #tanker #følelser #regnskog #grønn #viktig #ståsammen
  #vimåhjelpe #bliregnskogvokter <3

 • 0

  Mange bilder !

   

  Vitensenteret:

   

  En morsom, spennende og lærerik opplevelse for hele familien.

  Vi kommer garantert til å reise flere ganger :)

   


  #blogg #blogger #mammablogg #mammablogger #prinsessemamma #mamma
  #mariannehennoen #mammatilto #tobarnsmor #familie #familietid #lykkelig #lykkeligmamma
  #barnpålån #barnevakt #vitensenteret #sørlandet #arendal #aktivitetskort #nav <3

   

 • 0

  Plutselig fire ?

  Hei alle sammen !

  I dag er Anne på jobb, så da har jeg fått i oppgave å styre skuta med alle fire barna ombord. Vi har en del klipp igjen på aktivitetskortet vårt, så derfor blir det nok en tur på vitensenteret. Husker du ikke hva aktivitetskort er ? Da kan du besøke dette innlegget.

  Jeg må innrømme at det var litt hardt å stå opp i dag. Jeg er en person som trenger utrolig mye søvn, og en normal kveld for meg er at jeg sovner på sofaen klokken åtte - og sover der til jeg legger meg i tolv tiden. I går ble det selvfølgelig ikke helt slik. Når man overnatter med gode venner forsvinner kvelden til småprat, film og godteri <3 Det er utrolig koselig, og ikke så veldig vanlig for meg. Jeg er stort sett hjemme alene hver kveld jeg !

  Nå skal jeg kle på jentene, og ta de med på nye eventyr. Jeg har ikke så bra kamera på telefonen dessverre, men skal prøve å ta noen gode bilder. Ønsker dere en fortsatt fin lørdag <3

   

   

   

  #blogg #blogger #mammablogger #prinsessemamma #mamma #prinsesser
  #mariannehennoen #tobarnsmor #barnpålån #firebarn #helg #vitensenteret #koselig #lykke <3

 • 1

  Endelig helg

  Hei alle sammen !

  Akkurat nå ligger jeg på sofaen til Anne. Det har vert planleggingsdag både på skolen og i barnehagen, så jentene har fått kose seg i skogen i hele dag. Takk gud for gode venner når mor i huset må jobbe. Jeg er utrolig heldig som har en person som Anne i livet mitt <3 Under ser dere bilde hun sendte til meg når jeg var på kurs. Alle fire på tur :)

   
  Vi har planer for hele helgen. Jentene syns det er kjempe gøy at vi skal overnatte her helt til søndag. I dag blir det familiekos som står på timeplanen, og i morgen skal vi en tur ut sammen med noen venner av Anne. Det gleder jeg meg veldig til. Tante Kristin skal overnatte sammen med jentene, så da vet jeg at de har det bra <3 Ingenting er viktigere enn det !

   

  Ønsker dere alle en fantastisk helg.

  Vi skal kose oss max <3

 • 0

  Stolt mamma !

  Hei alle sammen !

  Da er vi endelig kommet hjem igjen etter en lang dag med mye stress. Basar meg her og basar meg der. Det er jo egentlig veldig koselig - men nå etter at jeg begynte å jobbe strekker liksom ikke tiden helt til, og det blir bare en liten tur innom det meste..

  Men jeg skal vel bare være glad for at jeg får med meg litt av alt. Det er jo bedre enn å ikke få med seg noe i det hele tatt. Kaila var bare helt fantastisk der hun stod på sena. Jeg må ha vert den stolteste mammaen i hele verden <3 Bilde er dessverre utrolig dårlig. Jeg hadde bare med meg telefonen, og det kameraet er ikke noe bra :| 

     <3

 • 0

  En felles aktivitet !

  Hei alle sammen !

  Akkurat nå sitter jeg her omringet av skolebøker. Mine ligger på ene siden av bordet, og Kaila sine ligger på andre siden av bordet. Det er kanskje litt sent, men en dag i uken må det dessverre bli sann. Vi har nemmelig vert en tur til Birkeland for å være med på barneidretten, og kom ikke hjem før klokken nærmet seg åtte. Det er heldigvis bare en dag igjen til helg <3

  Barneidretten gikk veldig bra. Dette er faktisk en aktivitet vi alle er med på. Amalie er blitt så gammel nå at hun kan være med på den store gruppen, noe Kaila ikke er så veldig glad for. "men mamma. Hun er jo liten ?!". Jeg er instruktør på denne gruppen, og kan heldigvis passe på at de ikke alltid er på samme lag. Det er jo litt godt :)

  Men nå sier kroppen stopp. Jeg har skikkelig vondt i hode, og feberfølelsen har overtatt kroppen. Det er ikke så godt å være Marianne akkurat nå - så da hopper jeg opp i sengen, og håper at jeg er bedre i morgen. Ønsker dere alle en fantastisk kveld videre <3

   

   

 • 1

  Vil du bli med på nye eventyr ?

  Hei alle sammen !

  Jeg har vist hatt en liten pause fra bloggen. Det var ikke helt planlagt, men noen ganger bare blir det sann. Det har skjedd en del ting i det siste, og jeg var så usikker på hvor mye jeg faktisk burde dele med dere. Der finnes ting som gjør meg utrolig glad, det finnes ting som gjør meg utrolig frustrert og der finnes ting jeg ikke har fått noe svar på ennå. Alle de tingene tilsammen gjør denne alenemoren utrolig sliten..

  Men livet er faktisk ikke så ille som det kanskje kan høres ut <3 Akkurat nå springer jeg rundt på rosa skyer omringet av små søte kaniner, regnbuer og enhjørninger som promper sommerfugler. Hvorfor ? Det vil dere få vite senere. Der vil nemmelig komme flere personlige innlegg fremover, og dere skal få følge en veldig usikker alenemor gjennom et helt nytt eventyr :)

     Vil du følge oss videre ?

 • 0

  Fire små overraskelser <3

  Hei alle sammen !

  Vi er kommet hjem til det fine huset vårt inn i skogen. Det er trist å reise fra familien vår, men godt å komme ned til hverdagen igjen. Vi stod på hønefoss i over to timer, bare fordi det var kø. Millimeter etter millimeter - og noen ganger helt i ro. Dette var selvfølgelig rett etter jeg hadde lovet jentene at vi skulle stoppe sann at de kunne springe litt før det var natta. Sure barn, sliten mamma og en trafikk som ikke brydde seg noe særlig..

  Men sann er det. Vi kom oss trygt hjem, og det er faktisk det viktigste :) Huset var mørkt og kaldt. Det var faktisk så kaldt at vi måtte sove med alle klærne på. Haha. Smarte meg hadde reist fra huset med vinduene på soverommet åpne, og ingen varmeovner på. En fugl hadde kommet seg inn på soverommet mitt, og jeg kunne finne vertfall fire små overraskelser som den hadde lagt igjen - og dette med gårsdagens kjørtimangetimerogvilbaresovenå blikk :p Vi hjalp den ut, og jeg fikk overnatte med jentene <3 Orket ikke begynne med vasking klokken null om natten !

   

   

 • 0

  Jentene i fokus !

  Hei alle sammen !

  I går var vi nesten ikke hjemme. Vi hoppet inn i bilen før klokken var halv ti om morgenen, og kom ikke hjem før nærmere leggetid. Denne dagen skulle brukes på mennesker som jentene er glad i, og som de kanskje savner litt hver eneste dag

   

   

  Tante Jannike og barna

  Vi begynte dagen sammen med tante Jannike og barna. Dette er en tante på pappasiden, og jeg må ærlig innrømme at jeg gruet meg litt. Bruddet mellom meg og barnefar var ikke så fint - og det har vert litt opp og ned siden. Jeg har lyst å holde på kontakten, men jeg syns alt er utrolig vanskelig !!

  Vi hadde en kjempe koselig formiddag sammen :) God mat, fine samtaler og barn som lekte over alt. Jeg fikk hilse på det nye søskenbarnet til jentene, og hun var bare så nydelig. Amalie passet godt på henne, og det var ikke vanskelig å se at hun hadde blitt en superflink storesøster

   
  Tusen takk for at vi fikk komme på besøk

   

  Farmor

  Når vi hadde vert der i noen timer ble vi med ned til barnehagen for å levere W. Det var  veldig spennende :) Inne i barnehagen møtte jentene farmor, og fikk være med på en liten tur rundt for å se !

   

  Besten

  Når vi kom inn til Eid igjen overrasket vi Besten på jobb. Det syns jentene var kjempe gøy :) Vi hadde litt problemer med å finne han, men fikk god hjelp av en dame som jobbet der. Besten smilte fra øre til øre når han såg de - og det gjorde jentene også

   

   

  Onkel Torgeir

  Senere på dagen reiste vi til Volda for å besøke onkel Torgeir og Vilde. Amalie syns det er veldig trist at tanta og onkelen ikke ville være kjærester lenger - men som fadder til begge to får han en veldig viktig rolle uansett, og vi har derfor valgt å beholde tittelen som onkel Torgeir  Det ble en kjempe koselig ettermiddag med pakke, pizza og mye lek.

   

   

   

  Jentene er heldige som har så mange fine mennesker i livet sitt

 • 0

  En gang til ?

  Tirsdag 29.09.15

   

   

  Vi gjør det igjen :)

  Men denne gangen gikk turen til Stigedalen.

   

 • 0

  Tre ganger rosa :)

  Tirsdag 29.09.15

  Hei alle sammen !

  Det er egentlig torsdag i dag - men denne bloggen er kommet i skikkelig feriemodus, og derfor kommer innleggene litt for sent. Jeg prøver å holde dere oppdatert, men tiden strekker ikke helt til. Vi har så mange søte mennesker vi vil tilbringe tid med før vi reiser igjen <3

  Storesøster har vert på kurs med jobben, og vi var så heldige at vi fikk tilbringe tid sammen med verdens beste tantebaby. Hun er så utrolig nydelig den jenta <3 Det er vondt å ikke kunne se henne så ofte som jeg ønsker. Jeg elsker plassen jeg bor på nå, men jeg er utrolig dårlig på avstandsforhold. Jeg flyttet når hun var liten, og nå er hun snart skolejente. Sukk. Det er så mye jeg ikke får med meg :|

   

  Vi begynte dagen med en tur på Café.

  Tante Kristin og besta ble også med <3

      

   

   

  Så spaserte vi bort på lekeplassen en tur.

  Besta og tante Kristin kjørte bilen bort på kontroll
  - og jeg møtte på en god venn :)


  Jentene tok helt av en stund,
  og på noen sekunder ble vi kjærester og ventet en lillebror.
  Stakkars Jørgen :p

    • Marianne Hennoen

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits