Marianne Hennøen -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Gruffalo-dagen

 • 1

  De små tingene er selve livet

  Hei alle sammen !

  Vi har allerede fullført halve november, og det betyr at jeg ikke har vert innom bloggen på fjorten dager. Det har vert mye å tenke på, det har vert mye å gjøre og akkurat nå krever hverdagen den lille energien som er igjen i kroppen. Jeg høres kanskje en smule deprimert ut, men det er jeg faktisk ikke. Jeg er bare veldig tenkende. Livet består av veldig mange valg, og jeg prøver å finne ut hva som er best for meg og mine. Samtidig ser jeg mennesker rundt meg kjempe kamper som er hjerteskjærende. Det gjør meg trist, og forferdelig redd. Jeg klarer ikke tanken på at det skjer der det skjer, så hvordan skal jeg klare det dersom det skjer meg ? Hva om mine valg fører meg til hvor de er i dag ?

  Akkurat nå er vi inne i en periode hvor der finnes flere spørsmål enn svar, og da mister man litt nattesøvn for å si det sann. Heldigvis står vi ikke alene lenger. Vi er omringet av mennesker som prøver å finne svarene sammen med oss, og som virkelig er der når vi trenger de. Det er godt å tenke på. Eneste jeg mangler akkurat nå er den ene vennen som kunne ta i mot latter, tårer og ord som ikke burde se dagslys. Som bare satt der, såg på meg og tok i mot alt som måtte komme - for så å avslutte samtalen med "Det kommer til å gå bra". Den klemmen, det smilet og det glasset med pepsi. Ord kan ikke beskrive det.

  Men tiden har forandret seg, og det har jeg også. Akkurat nå består livet av jobb og barn. Ikke stor mer enn det egentlig. Når jeg tenker meg om har det vel gjort det de siste årene, så det er liksom ikke helt nytt. Haha. Men jeg prøver å komme meg litt mer ut. Se andre mennesker, finne på morsomme ting og spise mindre sjokolade. Jeg har spist to hundre gram sjokolade nesten hver eneste dag, og det har ført til ti kilo ekstra på mammakroppen. Jeg er en person som spiser når jeg har mye å tenke på - en utrolig dårlig uvane, som ikke har gjort hverdagen lettere for å si det sann..

  Derfor skal jeg nå bruke resten av året på å være lykkelig. Sette pris på de små tingene livet. Jeg er så lei av at jeg lar deg og dine meninger knekke meg. Over and over again. Det tar liksom aldri slutt. Derfor skal jeg fra nå av gi litt mer faen. Det er målet for resten av året. Det - og en liste med ni andre punkt. Jeg tenker egentlig avslutte dette innlegget nå, og heller dele mer under veis. Når neste blogginnlegg kommer vet jeg faktisk ikke, men håper å komme med noen flere ord før uken er slutt :)

  .

 • Marianne Hennoen

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits