Marianne Hennøen - hits
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Nå er jeg klar til å leve igjen

Hei alle sammen !

Akkurat nå befinner store deler av Nordfjordeid seg på Malakoff Rockfestival. En festival som sjokkerer verden år etter år. Det er tre fine dager med høy musikk, god stemning og alt for mange mennesker på samme plass. Vennskap dannes, og fine minner oppstår. Akkurat sann det skal være på en festival <3

Personlig er jeg ikke noe glad i Malakoff, og har derfor takket ja til en ekstra jobbehelg. De som kjenner meg vet at de få malakoff-opplevelsene jeg har ikke står under gode minner i minneboksen, og jeg har derfor valgt å trekke meg litt unna. En full Marianne med alt for mange tanker ender som regel ikke bra. Dessuten må jo noen være på jobb denne helgen også - så hvorfor ikke meg :)

Jeg har så mye på hjerte fortiden, men er ikke helt sikker på hvordan jeg skal formulere det. Målet er å dele flere personlige innlegg de neste dagene, men må finne ut hvordan jeg skal gjøre det. Det er så mye som skjer i livet mitt akkurat nå, og jeg trenger en plass hvor tankene kan fly fritt. Bloggen er på en måte blitt en av mine nærmeste - og ja, jeg vet det høres rart ut. Problemet er at jeg ikke er så god på dette med følelser, og det ødelegger veldig mye for meg. Jeg føler noe hele tiden. Sterke følelser som ikke alltid gir mening. Hadde jeg fortalt deg om det, ville du ikke forstått - og det er vel derfor jeg har holdt det for meg selv.

Men det må ta en slutt. Jeg kan ikke ha det sann som dette lenger. For to år siden lærte jeg meg at det er lettere å bare eksistere. Mennesker som lever må tåle det som kommer, og det var jeg ikke sterk nok til. Der er så mange mennesker der ute som vil deg vondt, og som faktisk slår der de vet det gjør mest vondt. Der er også det berømte bygdedyret som alt for ofte sprer kvalme. Vi mater det hver eneste dag, og håper at det skal dø av sult. Gir ikke mening, men det er sann det er. De neste ukene skal jeg finne meg selv, se opp fra bakken og kreve min plass. Du trenger ikke like meg, men du må nesten bare finne deg i at jeg er tilbake ;)

.

.

Vil du følge meg videre ? Legg meg til som venn, finn meg på facebook Marianne Hennøen - mamma til to prinsesser eller legg meg til på snapchat mariannehennoen <3

 • 0

  Dette var andre boller

  Jeg bare elsker mennesker som tar ansvar. Som mange av dere sikkert har fått med dere, glemte jeg maten min i ovnen i går - og måtte derfor legge meg på tom mage. Vel. Den var kanskje ikke helt tom med tanke på at jeg stappet i meg fire donuts og en skål med smågodt, men dere skjønner tegninga.

  I dag derimot kan jeg legge meg som et lykkelig menneske. Ikke bare fikk jeg spise middag sammen med verdens beste mamma, men jeg fikk avslutte kvelden på Aske - gatemat og bryggeri sammen med bestevenninna mi. Magisk stemning, kjempe god mat og litt rødt i glasset. Føler meg som en dronning, og tenker at livet kanskje ikke er så verst allikevel <3

  .

  .


  .

  .

  .

  .
  .

 • 1

  Hallo verden !

  Hei alle sammen !

  Noen ganger fortjener jeg virkelig en diplom. Sann som i dag. Jentene er på ferie, mamma er på jobb og lillesøster har venner. Assa. Hvem har vel det ? Venner midt i uken er bare oppskrytt. Her sitter nemmelig jeg. Venneløs og lykkelig. Tenker at livet faktisk er ok, og at jeg for en gang skyld skal kose meg i mitt eget selskap. Jeg er voksen, og trenger ikke barnevakt. Voksne mennesker liker å slappe av hjemme, nyte stillheten og bare ta livet helt med ro - så det var det som var planen for i kveld..

  .. Men av ærfaring burde jeg jo vite at det å planlegge ikke er min sterke side. Vel, for å være ærlig er ikke det å kose seg i eget selskap noe jeg driver med heller. Dermed er jeg jo dømt til å faile allerede der. Realistiske mål er tingen :)

  Anyway. Jeg handlet inn, laget klart og satte meg godt til rette i sofaen. La ut noen bilder på snapchat for å vise alle hvor godt det er å være meg. Spesielt i dag. Tjueåtte år og fornøyd med livet :) Problemet er at jeg ofte hopper fra en ting til en annen, blir fanget i øyeblikket og glemmer hva jeg egentlig holdt på med.

  En time senere fikk jeg spørsmål om jeg ville være med å finne på noe i morgen, merket at jeg var litt sulten, spurte om vi skulle spise ute - og plutselig kom jeg på at maten min står i ovnen. HVORFOR ?!?! Svart, hardt og ikke akkurat spiselig. Må si han er heldig han som ender opp med meg altså. Haha. I morgen krysser jeg fingrene for at noen vil være med meg ut å spise.. for ja, jeg syns det er skikkelig flaut å spise ute alene.

  .
  .

  .

  Ønsker dere alle en fantastisk lillelørdag <3

  Denne frøkna skal spise donuts og smågodt - for det slipper hun å lage selv ;)

 • 0

  Husker dere meg ?

  Hei alle sammen !

  Nå begynner det å bli en stund siden sist. Ganske nøyaktig tre uker. Tre uker hvor jeg faktisk ikke har tenkt på bloggen i det hele tatt. Jeg begynte å tro at jeg kanskje var ferdig med denne fasen, og at det begynte å nærme seg slutten på min "bloggkarriere". Det har liksom blitt så vanskelig å dele. Ordene kommer ikke naturlig lenger, og kameraet på mobilen blir sjeldent brukt. Jeg har mer enn nok med hverdagen..

  Men så har vi de periodene der følelsene tar over hånd. De periodene der du ikke vet helt om du skal le eller gråte. Du klarer ikke fokusere, for du vet at der ligger noe å venter på deg i fremtiden. Noe som får hjerte til å banke litt fortere, som får magen til å vrenge seg og som stjeler storedeler av nattesøvnen. Kommer det til å gå bra ? Har jeg forberedt meg skikkelig på hva som kommer ? Det er i situasjoner som dette at jeg trenger å skrive. Bloggen skal ikke være en plass der jeg alltid er negativ, men jeg kjenner det er lettere å skrive de gangene jeg har mye å tenke på. Det er liksom da ordene kommer naturlig.

  Jeg er en person som konstant snakker. Jeg deler gjerne oppturer og nedturer fra hverdagen min uten å tenke meg om. Vi er venner, og venner deler <3 Problemet oppstår når spørsmålet går ut på hva jeg egentlig føler. Spesielt dersom følelsene rundt det vi snakker om ikke er av den positive sorten. Haha. Jeg er sykt dårlig på å ha følelser faktisk. Derfor snakker jeg sjeldent om de også. Det blir bare tårer, snørr og et ønske om å forsvinne. Derfor blir samtaler med venner ofte byttet ut med isolasjon. En kald spasertur i mørket med musikk i ørene er det jeg trenger for å kunne sortere tankene, og et personlig innlegg på bloggen for å få det ut av systemet. Det er sann jeg alltid har vert, og det er sann jeg alltid kommer til å være. Tror jeg.

  Vi har ikke fått internett i huset enda, så jeg er usikker på når neste innlegg kommer - men håper selvfølgelig at det ikke blir så lenge til. Her er mange tanker og følelser som bare venter på å få komme ut. Takk til alle som svinger innom, og en enda større takk til alle som kommer med gode ord. Jeg er heldig som har dere <3 Nå er det kvalitetstid med mamma og lillesøster som står på timeplanen. Vi skal spille spill, og spise litt godteri. To av mine favorittaktiviteter. Haha. Ønsker dere alle en fantastisk kveld videre <3 Så snakkes vi plutselig !

  .

  .

  #blogg #blogger #mammablogg #mammablogger #mamma #mammalivet #mammaogbarn
  #barn #familie #familielivet #familietid #kvalitetstid #helg #søndag #februar #vinter #2018

  #fritid #barnefri #spill #spillehelg #jobbehelg #sliten #tanker #følelser <3

 • 0

  Stalker posten

  Heter det forresten stalker ? Prøver meg på et ungdommelig ord i dag, noe som ikke fungerer så bra. Haha. Jeg vet jo ikke om jeg bruker det riktig. Jeg vet faktisk ikke om jeg skrev det rett en gang. Nitti år i sjela <3 Menmen.. Dere skjønner vel hva jeg mener. Viss ikke får dere bombandere meg i kommentarfeltet !

   

  Så.. Da begynner vi :

   

  Hei alle sammen !

  Akkurat nå er nok barna på skolen, og jeg ligger som et slakt under dyna. Ti timer på jobb er ikke barebare, spesielt ikke når det er snakk om natt. Denne jenta er nemmelig alt for glad i søvn, og fungerer utrolig dårlig på nattestid. Eller. Jeg brukte å fungere utrolig dårlig. Nå går det egentlig greit :)

  Jeg er veldig, veldig glad i jobben min - og håper jeg får fortsette i en god stund fremover. I oktober skal jeg i et møte som kanskje betyr en del for tiden fremover, og i november får jeg svar på om jeg får fullføre drømmen min. Det er skumle, men spennende tider i vente <3

  Dette ble et innlegg uten mening, men sann er det noen ganger. Forhåndsskrevne innlegg er ikke bare lett. Spesielt ikke når du sitter å ser på huskestuen, og ler så du gråter. Jeg bare elsker dette programmet.

  Senere i dag kommer forresten telefonen min, noe som betyr flere bilder. Aaah, jeg gleder meg sann <3 Jeg har nemmelig fullført et av strikkeprosjektene mine, forhåpentligvis to når dere leser dette, og begge kommer på bloggen iløpet av dagen. Det er så kjekt å ha en hobby der du kan skape noe. Ikke like fine mesterverk som andre lager, men uansett.. Jeg kommer meg for hvert prosjekt jeg lager (liker jeg å tro) :)

   

  - Hva er din hobby ?
  - Vet du om noen fine strikkeoppskrifter ?

 • 1

  Helt til topps

  Hei alle sammen ! 

  I dag er jeg sliten. Skikkelig sliten. Nivå gråte om noen sier hei til meg sliten. Haha. Og det verste er at jeg har absolutt ingen grunn til å være så sliten. Jentene har det på samme måte. Eller hadde. Kan være mitt dårlige humør og mangel på tålmodighet som gjorde det. Hvem vet. Akkurat nå er de på besøk, og skal være der helt til i morgen - mens mammaen surmuler på jobb. Det er faktisk helt forferdelig å levere i fra seg barna etter en sann dag, samtidig som jeg tror barna har godt av det. I dag blir det ingen mom of the year pris på denne dama - men Besten og Margot kommer nok helt til topps på lista over årets besteforeldre. Side om side med min fantastiske mamma. Vi er heldig som har så mange <3

  Det kommer dessverre ingen nye bilder på bloggen får mobilen min kommer i posten. Jeg ble nemmelig dumpet av min kjære Iphone. I mai mistet jeg den i bakken, og siden det har vi hatt en vanskelig periode. Jeg trodde vi skulle klare oss, men dessverre var jeg alene om den tanken. På mandagskveld, etter ei fantastisk eidamesse, hoppet min kjære Iphone ut av skapet. Deler av skjermen ble dekket med regnbuensfarger, og uansett hvor jeg trykket ville den ikke reagere. Jeg var helt knust..

  Men som de sier. For å komme over noen, må du havne under noen - så nå er en ny prins på vei hjem til meg. Hurra. Det blir ikke en av samme type, men en helt ny en. Er ikke det spennende ? Håper bare han holder ut med meg litt lenger enn de andre <3

  .

     

  Hadebra Iphone. Håper du får et godt liv videre <3

 • 1

  Trenger en pause fra verden

  Hei alle sammen !

  Akkurat nå er livet utrolig vanskelig - og for å unngå at jeg skal skrive innlegg jeg kommer til å angre på senere, velger jeg å legge bloggen litt på hylle. Hvor lenge jeg blir borte er jeg ikke sikker på, men jeg er nok ikke tilbake før nærmere september. Denne uken er jeg sykmeldt på grunn av sykdom, og om to uker skal jeg gjennom noe jeg gruer meg veldig til. Det blir mange timer med kaos, men forhåpentligvis ordner det seg til slutt. Når september begynner skal jeg en tur til Oslo, for å feire at alt sammen er over <3

  Nå logger jeg av for denne gang - så snakkes vi når klumpen i magen er borte, når kvalmen har sluppet taket og når livet smiler igjen. Ønsker dere alle en koselig slutt på sommerferien, og en nydelig begynnelse på høsten <3

  .

 • 4

  Ikke gi meg opp


  .
  Jeg kommer tilbake.

  .

  Bloggen er veldig stille akkurat nå,

  men plutselig dukker der opp et nytt innlegg.

  Tiden strekker ikke helt til fortiden,

  og da må det prioriteres.

  .

  Denne gangen kom ikke bloggen med på listen,

  Dessverre :/

  .

  Men kanskje i morgen ?

  Hvem vet <3

  .

  Lik oss gjerne på facebook her, og på instagam her.

  .

  #blogg #blogger #mammablogg #mammablogger #mamma #mammalivet #mammaogbarn #barn #familie #familielivet #sommer #sommerferie #ferie #stilleførstormen #kommertilbake.

 • 1

  Gir ingen mening

  Heisann alle sammen !

  Noen ganger skulle jeg ønske jeg bare kunne tømme frustrasjonen min i ett innlegg på bloggen, og bare bli ferdig med alt som irriterer meg - men så er jeg redd for at politiet plutselig skal stå på døren i morgen tidlig sammen med fire, fem menn i hvit uniform. Å forlate leiligheten i tvangstrøye er kanskje ikke det kuleste man gjør. Eller. Hvem vet hva som er inn nå i totusenogsytten ;)

  Problemet er at.. Vel.. Jeg vet faktisk ikke. Det er så mye, men samtidig ingenting. Jeg finner liksom ikke ord som kan forklare, uten at jeg ender opp med fjorten hatmeldinger i kommentarfeltet. Noen gjør akkurat det de vil, uten å få en eneste konsekvens. Noen velger måneder istedenfor flere år. Noen er født med gullhår i ræva, og får alt servert på gullfat. Hvorfor må jeg jobbe så hardt, og allikevel sitte igjen med ingenting ? Hvorfor må jeg kjempe, når du ikke gjør det ? Hvorfor skal mine ord brukes til å forsvare deg ? Hvorfor ?! Jeg skulle ønske jeg kunne fortelle dere alt jeg tenker på akkurat nå, men det går dessverre ikke. Jeg må bare bite tenne sammen, og fortsette fremover !!
  .


  I'm a fighter,

  I will not give up,

  I will stumble and will fall

  but I'll stand back up.

  It might take longer at times

  but I will stand back up

  .

  .

  Håper dere alle har hatt en fantastisk onsdag <3 Vi overrasket bursdagsbarnet med både kake og is i dag. Gratulere med dagen til den snille, gode Besten -  og tusen takk for at du er så fantastisk som du er. Jentene er heldig som har deg :D

  .   

 • 0

  En fantastisk kveld :)

   

   

   

   

 • 1

  Hva skjer ?

  Blogg. Blogg. Blogg.
  Blogg. Blogg. Blogg. Blogg.
  Blogg. Blogg. Blogg.
   
  Jeg logger meg inn på bloggen hver eneste kveld, klar til å dele tanker og følelser som utfordrer hverdagen. Fingrene mine springer over tastaturet, og prøver å skape en tekst som gjør det lettere for dere å forstå hvordan ting er. Problemet er at ordene slutter å gi mening så fort de havner på papiret. Det jeg vil at dere skal forstå, kommer liksom ikke frem. Det er bare en haug med ord som ikke har en sammenheng. Det er så ille at til og med jeg blir forvirret. Jeg trodde først det var en slags skrivesperre. At det ville bli lettere dersom jeg tok tiden til hjelp.
   
  Vel. Her er jeg, mange uker senere - og jeg står fortsatt like fast. Tre ord på papiret, blir ikke fornøyd, visker de bort igjen. Hvor er ordene mine blitt av ? Hvorfor klarer jeg ikke skrive et innlegg ? Sukk. Håper det bare er en periode, og at det snart går over. Legger ved noen bilder jeg tok når jeg luftet hunden etter nattevakt :)  .


  .

  .

  .
 • 0

  Vinneren er..

  Hei alle sammen !

  For noen uker siden hadde Caroline Cecilia en konkurranse på bloggen sin, og jeg måtte selvfølgelig teste vinnerlykken - dere finner innlegget her. Jeg er en person som bruker alt for masse penger på lodd, men som alltid går hjem uten premie. Hver eneste gang. Det er sykt irriterende, men du venner deg liksom litt til det. Eneste premien jeg har vunnet på mitt 27 år lange liv er et "vaske og polere bil" sett i en alder av tolv, og en dvd i en alder av tjuetre ? Vel. Det er ikke mye å skryte av, men jeg prøver allikevel. Someday, someday <3 - Og jaggu kom der ei melding på facebook noen dager senere :)
  .

  Den heldige vinneren var MEG

  Jippi :D
  .

 • 1

  L ø r d a g  .

  Dagen i dag har vert mye bedre enn i går - og takk gud for det. Jeg har sovet lenge, vert en tur til sentrum sammen med mamma, kjøpt inn litt kos til i kveld og selvfølgelig vert en liten tur innom bestemor. Det er så godt å være hjemme igjen. Omringet av familie og gode venner. Jeg er så takknemlig. Min lørdagskveld går til å spille spill med familien, høre litt på musikk og spise alt for masse godteri. Hva gjør du på i dag ?

 • 0

  Håpløs med stor H


  -
  -

  Fy faen. Ord kan virkelig ikke beskrive hvor dritt jeg føler meg akkurat nå. Jentene har reist på ferie til pappaen sin, og jeg har tilbringt store deler av dagen på jobb. Først i hjemmesykepleien, og deretter på skolefritidsordningen. Jeg føler meg utrolig heldig som har to arbeidsplasser, og jeg kunne ikke vert mer fornøyd med de menneskene som er rundt meg..

  .. Men i dag er jeg nok alene om å føle meg heldig. Jeg har hatt en skikkelig dårlig dag, og jeg føler meg som verdens verste menneske. Sukk. Jeg prøver å gjøre så godt jeg kan hver eneste dag, men i dag fikk jeg det ikke til. Jeg kan dessverre ikke gå i detaljer - men etter åtte timer med kaos i kroppen, satte jeg meg i bilen og gråt hele veien hjem. Jeg var så utrolig skuffet over meg selv, og følte at alle andre også var det. Hvorfor må jeg være så håpløs ?

  Jeg kjenner at det skal bli godt å hoppe opp i sengen, late igjen øynene og avslutte dette marerittet. I morgen skal jeg kose meg sammen med den fantastiske familien min, som forresten hadde laget middag til jeg kom hjem fra jobb i dag <3 Og på søndag skal jeg prøve meg tilbake på jobb. Forhåpentligvis går det mye bedre da..!:)

  .

  Ønsker dere alle en fantastisk kveld, så blogges vi mer en annen dag :*

 • 3

  Morsdag i bilder 👩‍👧‍👧

   

   

   

   

   

   

 • 0

  Livet

  Never Stop Looking Up.

  .

  "En moderne familie " på tv. Melkesjokolade på bordet. Pepsi Max i koppen. Det må være definisjonen på en perfekt mandagskveld. Fyllesyken begynner endelig å slippe takket, og jeg har lovet meg selv at jeg aldri skal drikke igjen. Et tomt løfte etter en vellykket lørdag. Barna sover søtt i sengene sine, og pakke nummer seks ligger trygt i julehuset. Vi mangler dessverre en episode av årets julekalenderen, da mandagene våre ofte går i et - men det betyr at vi har en hel time med kos i morgen. Ønsker dere alle en fantastisk kveld videre, så snakkes vi i morgen. Denne dama skal nemmelig legge seg nå. God natt, og sov godt <3

 • 4

  Vil klare alt

  Hei alle sammen !

  Jeg elsker livet mitt, jeg elsker menneskene rundt meg og jeg elsker alle de fantastiske rollene jeg har fått utdelt - men noen ganger blir det litt for mye for meg. Storesøster er ikke helt i form, noe som har ført til to netter med alt for lite søvn. Jeg merker at jeg ikke har små barn lenger for å si det sann. Jeg er helt ødelagt, og drømmer meg tilbake til tiden før sykdom der jeg kunne sove hele natten. Haha :)

  I tillegg har jeg en del ting som foregår på det private. Jeg har ikke begynt å tenke på julen, jeg har ikke fått vasket ned leiligheten, kroppen min klager, energien er nesten helt borte, jeg prøver å være der for mennesker som trenger meg, jeg ser vennskap forsvinne litt etter litt, jeg burde begynne å trene og jeg kjenner panikken spre seg når jeg tenker på fremtiden. Jeg har en plan, jeg har en drøm - men tørr jeg ? Sukk. Dårlig mat, lite søvn og mye jobb er en dårlig kombinasjon for sanne som meg. Da kommer alle følelsene som en tornado ;)

  Nei. Nå skal jeg hoppe inn i sengen i håp om å samle litt flere timer med søvn. Viss jeg får plass vel å merke. Tipper jentene (pluss alle bamsene, putene og dukkene som de alltid har med seg) bruker nesten hele sengen. Hihi. Er vertfall sann det bruker å være <3

  Ønsker dere alle en fantastisk kveld, så snakkes vi mer i morgen ! 
  .


  Mamma elsker dere <3

 • 0

  Applaus til meg

  Hei alle sammen !

  Husker dere at jeg lovet dere noen bilder senere i dag ? Vel.. Kameraet mitt står mest sannsynlig igjen på kjøkkenbenken til storesøster, så det betyr at de neste to ukene vil dere bare se bilder som er tatt med telefonen min. Når jeg fant ut av det fikk jeg helt panikk. Hva skulle jeg gjøre nå liksom ? Men så kom jeg på at jeg er en håpløs blogger, og at jeg mest sannsynlig har fått tilbake kameraet før jeg får planlagt neste innlegg. Haha. Applaus til meg :)

  Vi har komt oss hjem, jentene sover søtt i sengene sine og jeg skal snart begynne på kveldens kaos. I morgen begynner vi på en ny uke, og jeg håper at denne uken blir litt finere enn den vi nettopp har hatt. Rutinene er ikke helt på plass etter sommerferien, og det ødelegger så utrolig mye for oss alle. Vi bruker ekstremt mye energi på ingenting. Denne familien er avhengig av rutiner !

  Men nå må jeg faktisk ta å gjøre noe fornuftig. Under her finner dere en film av fem nydelige skapninger som får hjerte mitt til å boble av stolthet - og i morgen kommer det et innlegg som viser dere hva denne mammaen gjør hver eneste kveld. Kos dere så lenge :*

  .

  video:20160904204249
 • 1

  Smertehelvette

  Hei alle sammen !

  I dag ville jeg egentlig bare falle sammen på bakken og hylgråte. Du er ikke den største skapningen i verden, men smertene du påførte meg kan ikke beskrives med ord. Det var et sekund jeg trodde jeg skulle dø. Så vondt var det. I vinduet stod barna mine med store øyne. Hvorfor danser mamma rundt på den måten ? Jeg kan le av det nå, men det var ikke så morsomt da. Jeg er 26 år gammel, og tåler ikke et lite vepsestikk. Jeg spilte skikkelig tøff, og latet som det ikke gjorde vondt - men sannheten er noe helt annet. På innsiden skrek jeg av smerte. Dette er noe av det vondeste jeg har opplevd. Haha. Veps er ikke et favorittdyr for å si det sann ;)
  .

 • 0

  Vi prøver igjen

  Hei alle sammen !

  I dag er det fredag, og det betyr at om bare noen timer tar denne familien helg. Vi har ingen spesielle planer for kvelden, men i morgen skal vi en tur til Kristiansand. Som dere kanskje husker lovet jeg barna "gøyale dager", men bommet skikkelig på datoen - så da må vi jo nesten prøve en gang til. Hehe :)

  Formen er forresten mye bedre, og hverdagen kjennes noen hakk lettere. Jeg skal tilbake til legen på mandag, så da får jeg vite litt mer om tiden fremover. Ryggen er fortsett litt vond, men den er ikke like stiv. Takk gud for det. Nå kan jeg endelig bevege meg igjen, og har sluttet med smertestillende. Det har vert litt vanskelig å være en god mamma når du ikke klarer å bevege deg uten å gråte, men jentene har vert helt fantastiske i denne perioden <3

   

      

 • 0

  Hjemmedag på mor

  Hei alle sammen !

  Akkurat nå ligger jeg på sofaen å ser på "Huskestue". Et program som får de fleste til å trekke på smilebandet. Jeg er sykmeldt fortiden, og kommer nok til å være det en liten stund. Hvorfor er det sikker mange tanker om, og det er helt greit for meg - men sannheten blir delt på bloggen når jeg er klar til å dele :)

  I dag har vi ingen spesielle planer, og godt er det. Jentene har laget seg en lekekrok i stuen som de skal fortsette på når de kommer hjem, og jeg skal lage pannekaker. Litt usikker på om jeg skal lage vanlige pannekaker, eller om jeg skal prøve meg på pannekake i langpanne ? Hva tror dere blir mest populært ? <3

      

 • 0

  Har du prøvd..?

  Hei alle sammen !

  Har dere noen gang prøvd å være alenemamma til to barn med en rygg som er ødelagt ? Vel. Det er min hverdag akkurat nå. Jeg skulle bare plukke opp noe fra gulvet, og der stod jeg. Smertene var så sterke en stund at jeg hadde problemer med å puste. Barna var ikke hjemme, telefonen min lå i jakkelommen og jeg må innrømme at jeg hadde litt småpanikk en stund. Heldigvis kom jeg meg opp i stående stilling, og fikk fullføre dagen på en ok måte. I dag har jeg vert en tur til legen, og det endte med sykmelding. Hun kunne ikke skjønne hvordan jeg hadde klart å komme meg gjennom to dager med denne ryggen og alt det ansvaret jeg har. Det har vert tøft, jeg skal innrømme det - men akkurat nå har jeg ikke noe valg <3

   


   

 • 14

  JEG VIL LESE FLERE BLOGGER


  Har du en egen blogg, eller har du en favorittblogg?

   

  Nå har du muligheten til å dele den med flere.

  Legg igjen bloggadressen i kommentarfeltet under,

  og skriv litt om hvorfor jeg burde lese den :)

   

  I løpet av uke kommer jeg til å  presentere mine fem favorittblogger,

  og den jeg liker aller best vil få en liten overraskelse <3

      

 • 2

  Hadebra

  Hei alle sammen !

  Om bare noen timer er vi på vei mot det glade Sørland, og følelsene er mange. Det skal bli godt å komme tilbake til Birkenes, men jeg gruer meg litt også. Nå er det bare to måneder igjen til vi flytter, og det vil bli mange "hadebra" dater fremover. Vi har blitt utrolig glad i denne bygda, selvom vi bare har bodd her i noen måneder. Det kommer til å bli utrolig tøft å avslutte dette kapittelet <3 Flere tanker og følelser om flyttingen kommer i et innlegg senere..

  .. men akkurat nå har jeg ikke tid. Jeg må nemmelig gjøre meg klar til å reise. Vi har mange, mange timer med kjøring forann oss. Lillesøsteren min er ikke helt i form, så jeg må vel forberede meg på å kjøre store deler av turen. Barna har fått seg to nye dvder til turen, så håper bare bilsyken holder seg unna :)

      

  Ønsker dere alle en fantastisk søndag

   

   

 • 3

  Min siste dag

  Hei alle sammen !

  I dag skal jeg en tur til sentrum. Jeg skal nyte den aller siste dagen som barnefri. I morgen reiser vi tilbake til Sørlandet, og da er det tre uker med hverdag som står for tur. Det tror jeg blir hardt. Veldig hardt faktisk. Men det positive med at ferien er over for denne gang er jo at barna mine kommer hjem. Det gleder jeg meg veldig til <3

      

  Ønsker dere alle en fantastisk lørdag

 • 0

  Min kveld

 • 7

  Så stille

  Hei alle sammen !

  Akkurat nå ligger jeg her på sofaen helt alene. Mamma er på jobb, og lillesøsteren min er ute sammen med vennene sine. Jeg elsker stillheten. Det er alltid godt å komme hjem til Nordfjordeid, men det kan fort bli litt for masse. På bare en uke har jeg kost meg sammen med familien min, jeg har vert en tur til Volda, jeg har vert på cafèe, jeg har hentet en prinsesse i barnehagen, jeg har blitt invitert på middag, jeg har drukket kaffe med ungdomsskolejentene mine, jeg har vert en tur til Måløy og jeg har fått hilse på guttebabyer som kom til verden i 2015 - Så nå var det godt med en stille og rolig kveld uten noen spesielle planer <3

   

   

 • 2

  Vårt første møte !

  Hei alle sammen !

  Dagen i dag ble ikke helt som jeg hadde planlagt. Min kjære farmor er blitt syk, så hun kommer ikke innover allikevel. Fjellet er stengt på grunn av ras, så da kunne jeg ikke besøke Ida og "tante"gullet mitt heller. Snakk om uflaks. Heldigvis skal jeg møte en gjeng hærlige jenter senere i dag, så da blir sikkert humøret mitt litt bedre..

  Møte i dag gikk forresten kjempe bra. Vi snakket litt om hva vi har gjort, hvordan ting er akkurat nå og la noen planer for fremtiden. Jeg gleder meg til tiden fremover <3

   

   

 • 1

  I dag skjer det

  Hei alle sammen !

  Svinger bare innom for å ønske dere alle en fantastisk dag <3 Jeg har veldig mange planer i dag, og gleder meg til hver eneste en. Først skal jeg en tur til sentrum for å delta på et koselig møte, og når det er ferdig kommer verdens beste farmor på besøk. Senere i dag skal jeg besøke "tante"gullet mitt som jeg ikke har sett enda, og så er det en date med ungdomsskolejentene mine helt til slutt. Som dere ser er det ikke bare lett å være hjemme på besøk. Der er så mange jeg er glad i, og som jeg gjerne skulle hatt mer tid sammen med. Heldigvis er det bare to måneder igjen til vi flytter, og da har jeg all tiden i verden :)

  Men nå må jeg nesten springe. Skal være der nede om tjue minutt, og jeg er ikke litt klar en gang. Ønsker dere å høre om planene for fremtiden ? Eller se bilder av winter wonderland ? Trykk på facebookknappen under innlegget <3 Jeg er tilbake om noen timer :*

      

 • 8

  Fin på vin

  Hei alle sammen !

  Jeg kjenner at det skal bli godt å hoppe opp i sengen nå. Klokken har passert tolv for lenge siden, og det kjennes godt på kroppen. Rollen som alenemor er utrolig krevende, og det er ikke ofte jeg er våken så lenge som jeg er i dag. Det føles litt rart egentlig. Kaila og Amalie er på besøk med pappaen sin, så da kan jeg slå ut håret litt. Det er ikke så ofte jeg kan prioritere meg selv og mine behov :)

  Dagens "slå ut håret" ble en tur ned til Tanita. Vi drakk noen glass med vin, spiste litt for masse ostepop og hadde det kjempe koselig <3

      

 • 4

  Håpløs, men elsket

  Hei alle sammen !

  Jeg er inne i en veldig dårlig periode akkurat nå, og da faller bloggen litt bort. Det handler rett å slett om prioritering. I hverdagen har jeg mange forskjellige roller, og alle er viktige på en eller annen måte. Når jeg våkner opp med null energi, og en kropp som ikke fungerer som den skal - ja da må jeg velge.

  For meg er dette valget veldig lett. Når jeg står opp er jeg mamma, når jeg har fått jentene trygt av sted til barnehage og skole er jeg lærling, når jeg er ferdig med en arbeidsdag er jeg mamma igjen og når klokken er halv åtte er jeg sovnet på sofaen. Der sover jeg til vekkerklokken min ringer noen timer senere.

  De andre rollene blir lagt litt på hylle i slike perioder. Jeg vet at der finnes en del mennesker som irriterer seg over at jeg ikke svarer når det ringer, at jeg ikke svarer på meldinger før noen dager etterpå og at samtalene på facebook ofte står uten svar. "Jeg skjønner ikke at du fortsatt har venner" var det noen som sa til meg, med en latter i stemmen. Jeg vet at det ikke var stygt ment, men dessverre finnes det en liten sannhet i den setningen. Jeg skjønner det ikke.

  Men etter et liv med forferdelig mange korte strå har jeg endelig funnet noen lange. Jeg har en haug med gode, forståelsesfulle venner (og familiemedlemmer) som støtter meg uansett hvor håpløs jeg er <3

   

 • 0

  Er dere klar ?

  Hei alle sammen !

  Jeg er en person som ikke snakker om følelser, jeg holder tankene mine for meg selv og jeg kjemper meg gjennom hver eneste kamp alene. Jeg er omringet av mange fantastiske mennesker som ville gjort alt for å hjelpe meg, men av en eller annen merkelig grunn holder jeg alle litt på avstand.

  Det har vert noen tøffe år, og legen min tror at dette er grunnen til at jeg er syk. Jeg må innrømme at jeg er litt uenig, men velger å stole på han til det motsatte er bevist. Har fått time på sykehuset i mars, så da begynner vi på utredning :)

  De neste ukene skal jeg prøve å fokusere litt mer på bloggen. Jeg vil legge frykten min til side, og gi litt mer av meg selv <3 Dere skal få lese tankene mine, og kjenne på alle de forskjellige følelsene jeg sitter med. Jeg vil at dere skal bli kjent med den ekte meg, og ikke bare den personen jeg later som jeg er !

   

  Er dere klar ?

   

 • 8

  Jeg er ikke forferdelig !

  Hei alle sammen !

  Der hopper stadig inn kommentarer fra mennesker som plutselig har en trang til å spytte ut litt mindre hyggelige kommentarer, og det er veldig lite jeg kan gjøre med akkurat det. Alle har lov til å ha egne meninger, og som en blogger må jeg vel forvente litt sann innimellom.. Men jeg vil absolutt tørre å påstå at jeg ikke er et forferdelig menneske, og jeg håper at tiden fremover vil få frem hvor mye jeg faktisk bryr meg om alle rundt <3

  For noen uker siden delte jeg noen tanker med en koselig dame i Arendal, og i dag hadde jeg mitt aller første business møte. Jeg var ikke helt i form når jeg stod opp i dag, så det ble en rolig lunsj på harebakken. Vi kommer ikke til å starte på noe stort prosjekt i år, for det tror jeg faktisk ikke jeg hadde klart - men det var veldig kjekt å se planene for fremtiden. Alle trenger noe å glede seg til :)

  Men nå er det natta på denne jenta. I morgen har vi faktisk planer om å komme oss ut i naturen, så det blir spennende å se hva kroppen sier til det. Jeg har funnet frem kameraet mitt, så da kan jeg endelig love innlegg med litt flere bilder fremover. Det blir gøy :) Dere må gjerne legge igjen en kommentar under dette innlegget dersom det er noe dere lurer på, noe dere vil lese mer om eller om dere har noen bildeønsker <3 

   


  Ønsker dere en fantastisk kveld videre !

 • 15

  Superpappa = Meg !

  Hei alle sammen.

  Dagen vår har vert helt fantastisk. Som dere alle vet er det farsdag i dag, og vi har valgt å feire denne dagen på vår egen måte. I dette huset finnes det bare en voksen person, og hun fungerer som både mamma og pappa i den hektiske hverdag. Denne personen er meg, og jeg er ubeskrivelig stolt over alt jeg har klart <3

  Jeg er den som vekker jentene hver eneste morgen, finner frem klær til de og fyller magene med en god frokost. Jeg er den som lager lunsj til storesøster, pakker sekken hennes og passer på at hun har alt hun trenger. Jeg er den som kjører lillesøster i barnehagen, kjører storesøster på bussen og tilbringer 7.5 timer på jobb hver dag. Jeg er den som henter de, lager middag og følger de på ulike aktiviteter. Jeg er den som lager kvelds, hjelper de med stell og pakker de godt inn i dynene sine når de skal sove. Jeg er den som sitter hjemme hver kveld for å passe på at jentene er trygge !

   

  Vi begynte dagen med en god frokost på sengen. Kaila fikset skive med pølse til hele gjengen, og en flaske med brus på deling. Etterpå dukket det opp en pose med smågodt som vandret fra ene til den andre - mens nrksuper danset rundt på dataskjermen :) Jeg bare elsker helg !

  Når filmen var slutt gjorde jentene første etasje om til et kjempe stort lekerom. Det var egentlig litt godt, for da kunne jeg bruke litt tid på leksene som egentlig skulle vert gjort for en stund siden. Jeg må ærlig innrømme at det blir litt mye for meg til tider. Jeg jobber hele formiddagene, og tilbringer ettermiddagene sammen med barna. Når kvelden kommer er jeg helt kake, og da frister skolebøkene veldig lite for å si det sann - men jeg kommer vel i mål med permen tilslutt..

   

  Jentene snudd opp ned på hele første etasje, men nektet å rydde opp igjen. "Vi skal leke mer med det i morgen mamma" - en kommentar som alltid dukker opp rundt ryddetid. Denne gangen slapp de unna. Det er bare fordi det er mandag i morgen, og vi har ingen aktiviteter etter skoletid :) Kanskje jeg klarer å snike til meg en halvtime foran tven mens de leker ? Hihi, hvem vet :)

  Men nå ligger vertfall jentene trygt inn i sengene sine. Det ble hjemmelaget pizza til middag, og muffins til kvelds. Vi skulle egentlig en tur i skogen i dag, men på grunn av formen til mamma ble det filmkveld isteden. Det var nok minst like koselig. Jentene elsker når alle tre sitter i sofaen, innpakket i samme dyne og ser på film sammen. Lillesøster på ene siden, storesøster på andre siden og mamma i midten. Vår lille familie <3 

   


  #blogg #blogger #mammablogg #mammablogger #mariannehennoen #prinsessemamma #alenemamma #mammatilto #storesøster #lillesøster #skolejente #barnehagejente #farsdag #pappa #mamma #toroller #envoksen #klarealtselv #osstre <3

 • 26

  Egoistisk alenemor med egne behov

  Hei alle sammen

  I dag er jeg en egoistisk alenemor som setter sine egne behov foran barna. Jeg har overlatt mine dyrebare skatter til en barnevakt for at jeg selv skal få egne behov tilfredsstilt. Dere trenger ikke fortelle meg hvor galt dette er, for hærlige Anne Brith har allerede fått frem at vi alenemødre ikke tar nok ansvar. Les gjerne Tanita sin respons her <3

  Jeg har bodd i Grimstad i litt over fire år nå, og dette er andre gangen jeg har barnevakt for jentene uten at jeg har noen spesielle planer. Jeg har selvfølgelig hatt barnevakt litt flere ganger, men da har jeg alltid hatt planer. I kveld skal jeg faktisk bare slappe av, se en serie og sove mye. Det skal gjøre så godt :)

  Jentene skal tilbringe tid sammen med supertante Kristin og venninnen hennes Lene. Dette er noe de har gledet seg til kjempe lenge <3 Og jeg har ikke litt dårlig samvittighet en gang !

   

   

  Her er noen bilder de sendte meg:


 • 4

  Så flaut..

  Hei alle sammen !

  Jeg er i midten av tjueårene, jobber som lærling på en barneskole, tar meg av to barn helt alene og har en familie alt for langt borte - men jeg klarer meg kjempe bra. For å være ærlig ser jeg på meg selv som en skikkelig tøffing. Det er jeg som styrer denne skuten, og det helt alene <3

   


  Men på søndag følte jeg meg utrolig liten. Midt i veien, langt inn i skogen stod jeg fast med to barn sittende i baksetet. Jeg hadde faktisk ikke peiling på hva jeg skulle gjøre nå. Dekket på bilen var helt flatt, og jeg hadde ikke en person jeg kunne ringe. Bak i bilen hadde jeg alt jeg trengte, men sannheten er at jeg aldri har skiftet et dekk i hele mitt liv..

  Jeg ringte mamma, nesten på gråten - men hun kunne ikke gjøre noe. Rart, ikke sant ? Hun prøvde å forklare meg hva jeg skulle gjøre over telefon, men jeg klarte ikke heise opp bilen en gang. Det var for mange deler, og hjernen min klarte ikke finne ut hva som hørte til hvor. Mamma sa jeg kunne stoppe en bil, men det er måte på hvor mange biler som kjører gjennom denne skogen på en søndag. Vi møtte på en mann med hest og kjerre, og samtalen vår var omtrent slik:

   

  Mannen:
  Har du punktert ?

   

  Jeg:
  Ja, dessverre..


  Mannen:
  Kommer det noen for å hjelpe deg ?


  Jeg:
  Nei gjør nok ikke det..

   

  Mannen: 

  Så bra da :)

   

  - også dro han videre !

   

   

  Sukk. Dermed måtte jeg ringe lillesøster, få henne til å låne seg en bil og komme for å finne oss.. Dere kan si hva dere vil, men det er faktisk grusom å føle seg så håpløs. Skifte dekk er liksom noe alle kan !

  To minutter senere kunne jeg ringe lillesøster og fortelle at hun ikke trengte komme allikevel. En bil med fire mennesker i stoppet for å hjelpe meg. To sterke menn skiftet dekket på bilen, og to damer underholdt jentene. For en god følelse <3

   

  Tusen takk til lillesøster som lånte en bil for å komme helt ut i skogen for å hjelpe oss, tusen takk til de fire menneskene som stoppet for å hjelpe oss og tusen takk til onkel som passet på at alt jeg trengte var bak i bilen når jeg overtok (Han viste vel hvor håpløs jeg er)..!!!

   

   

 • 1

  Vil du bli med på nye eventyr ?

  Hei alle sammen !

  Jeg har vist hatt en liten pause fra bloggen. Det var ikke helt planlagt, men noen ganger bare blir det sann. Det har skjedd en del ting i det siste, og jeg var så usikker på hvor mye jeg faktisk burde dele med dere. Der finnes ting som gjør meg utrolig glad, det finnes ting som gjør meg utrolig frustrert og der finnes ting jeg ikke har fått noe svar på ennå. Alle de tingene tilsammen gjør denne alenemoren utrolig sliten..

  Men livet er faktisk ikke så ille som det kanskje kan høres ut <3 Akkurat nå springer jeg rundt på rosa skyer omringet av små søte kaniner, regnbuer og enhjørninger som promper sommerfugler. Hvorfor ? Det vil dere få vite senere. Der vil nemmelig komme flere personlige innlegg fremover, og dere skal få følge en veldig usikker alenemor gjennom et helt nytt eventyr :)

     Vil du følge oss videre ?

 • 1

  En prins eller ei prinsesse ?

  Hei alle sammen !


  Når jeg var liten ønsket jeg meg mange barn. Jeg skulle finne meg en snill mann, og sammen skulle vi få syv barn. Kjønn hadde ingenting å si så lenge alle var friske og raske. Vi skulle bo i et koselig hus på landet med en kjempe stor hage. Vi skulle ha en liten lekeplass, vi skulle ha bær som barna kunne plukke, vi skulle ha grønnsakshager og vi skulle tilbringe mange kvelder i grillkroken vår <3


  Deler av drømmen har allerede gått i oppfyllelse. Vi bor nå i et stort hus på landet, og jeg har to fine prinsesser som fyller hjerte mitt med mye kjærlighet. Vi har to grønnsakskasser som jentene skal få lage til når den sesongen begynner igjen, og jeg skal se om jeg får kjøpt meg noen ripsbusker etter hvert <3


  Men drømmen har forandret seg litt. Jeg ønsker at deler av hagen skal brukes til høns, og jentene ønsker seg kaniner. Det er ikke noe vi prioriterer akkurat nå, men når jeg kommer opp i full lønn er dette garantert noe vi kommer til å vurdere. Mannen er ikke helt på plass heller, og jeg sitter ikke her med syv små barn. Det har seg nemmelig slik at jeg er veldig fornøyd med de to barna jeg har. De har samme mamma, og de har samme pappa - noe som betyr at de har akkurat samme utgangspunkt. Det fine med å ha helsøsken er at begge to må leve i samme verden. De reiser på samme ferier, de har samme økonomi, de har samme familie og uansett hva som skulle skje med meg (oss) så blir de sammen <3


  Jeg ønsker meg ikke flere barn akkurat nå, men sier ikke at jeg er ferdig for alltid. Gifter jeg meg med en mann som ikke har barn fra før og som har veldig lyst på sine egne, så kan det være at det kommer en baby til - men akkurat nå har jeg mer enn nok med de to jeg har <3

   

   

 • 2

  Gammel, ensom mannehater ?

  Hei alle sammen !

  Det var mange som lurte på om jeg var på leting etter en ny mann, eller om det ikke ble prioritert i en hektisk hverdag ? så jeg tenkte jeg ville dele mine tanker om akkurat dette. Det er nå 7 år siden jeg fikk hjerte mitt knust av min første kjærlighet. Jeg kommer ikke fortelle så veldig mye om hvorfor ting ble som de ble, men det var en vond opplevelse som jeg aldri kommer til å glemme. Min fine lille familie gikk i oppløsning, og livet ble snudd på hode. Det var kaos alle veier, og det var i dette sekundet at jeg bestemte meg for å leve livet mitt alene. Jeg orket ikke gå igjennom samme greia flere ganger :|

  Det har egentlig gått veldig bra. Jeg har vert alene siden barnefar bestemte seg for å dra, men langt i fra ensom. Kaila og Amalie har holdt meg med selskap, og vi har blitt en helt perfekt familie. Det er ikke noe som gjør eg så lykkelig som å våkne opp til to søte smil <3 Jeg skal ikke skryte på meg at jeg har levd helt alene siden den gang, men der finnes ikke noen som har fått tatt del i barna mine sin hverdag - rett å slett fordi jeg ikke ønsker å inkludere noen som kanskje ville forlate oss igjen. Jeg var redd, og ønsker ikke å utsette mine små hjerter for denne smerten.

   


  <3

   

  Men jeg har hørt at det er når du slutter å lete at drømmeprinsen dukker opp - og i noen situasjoner stemmer det veldig godt. Jeg kan ikke helt forklare det, men det er liksom noe som skjer med deg når du slutter å lete. Du slapper mer av, og er mer enn fornøyd med å bare være deg selv. Du har ingen du trenger å imponere, så presset blir mye mindre. Du snakker med alle, og får ett helt annet forhold til menneskene rundt deg <3 Du trenger liksom ikke plukke ut den som minner deg mest om drømmeprinsen, og legge hele energien din i han. Du trenger ikke le av vitsene, spise som en prinsesse eller prøve å finne ut om dere kan bli lykkelige sammen.

  Det er ikke bare menneskene rundt deg du får ett nytt forhold til. Du får et helt annet syn på livet, og du klarer å skape din egen lykke. Helt selv. For lets face it people, lykke betyr ikke å ha en mann. Lykke handler om så utrolig mye mer <3 Du blir ikke lykkelig med noen, dersom du ikke er lykkelig alene. Denne følelsen kommer når du er fornøyd med deg selv, og det livet du lever - uansett hvordan det er !

   

  Dette er min hverdagslykke <3

   

  Vi bor nå på landet, og jeg kjenner at prosentene med lykke som er i kroppen stiger for hver dag som går. Livet er ikke perfekt, men jeg kjenner at det faktisk kan bli det her. Birkenes kommune er så utrolig vakkert, og menneskene er superkoselige. Det er litt kjedelig å ikke være ferdig utdannet ennå, men jeg har en jobb jeg elsker. Der er så mye som har forandret seg i det siste, og det kjennes godt.

  Det å skulle leve uten en mann for alltid har også forandret seg. For første gang på syv år er jeg klar til å finne en mann som jeg kan dele livet mitt med. En mann som kan stille opp for meg og for jentene mine. En pappafigur som kan følge oss gjennom ulike opplevelser <3 Jeg sier ikke at jeg skal plukke med meg det første jeg ser hjem og introdusere han for barna - men jeg sier at tanken ikke skremmer meg lenger.

   

   

  Men for å svare skikkelig på spørsmålet så prioriterer jeg ikke leting i hverdagen. Jeg er ikke den som springer rundt på date, og jeg er heller ikke den som drar med meg gutter hjem fra fest - men jeg kan gjerne ta meg en tur til Birkeland for å drikke en kopp kaffe. Det er nemmelig der oppmerksomheten min er for øyeblikket :)

  Det er fortsatt mange ting jeg ikke vet, og det er mange sider jeg må bli kjent med - så det er ikke godt å si hvordan dette kommer til å gå. Der kommer selvfølgelig et innlegg om dette senere, men nå skal jeg lage litt middag. I morgen skal jeg svare på om jeg ønsker flere barn, og hvorfor/hvorfor ikke. Det kan bli spennende <3 Trykk gjerne på liker under innlegget om du vil ha flere slike innlegg !

   

  #blogg #blogger #mammablogg #mammablogger #mariannehennoen #mammatilto #jentemamma #prinsessemamma #jenter #prinsesser #barn #familie #spørsmål #tema #kjærlighet #kjæreste #mann #lykke <3

 • 0

  Nysgjerrigper :)

  Hei alle sammen !

  Det har dukket opp noen spørsmål på bloggen igjen, og denne gangen skal jeg prøve noe nytt. Jeg kommer ikke til å kopiere inn spørsmålene og svare kort på hver enkelt. Jeg vil heller lage ett helt innlegg som handler om det dere lurer på :)

  I går fortalte jeg dere om tatoveringen min, og i kveld kommer det et litt mer privat innlegg som handler om "min bedre halvdel". Syns du dette høres spennende ut, må du gjerne trykke liker under innlegget - eller følge oss på facebook <3

   

 • 4

  Merke for livet..

  Hei alle sammen !

  I går var det noen som hadde mange spørsmål om tatoveringen min, og her kommer svaret. Jeg har alltid ønsket meg en tatovering ? men jeg var så usikker på hva jeg ville ha, og derfor bestemte jeg meg for å vente en stund. Jeg ville ha en tatovering som betyr noe for meg, og som jeg kan skjule dersom det skulle være nødvendig. Det finnes situasjoner hvor en tatovering ikke passer så godt inn, så da er det jo fint om den kan gjemmes under en genser eller ei bukse.

  For over ett år siden hadde jeg besøk av Tanita, og vi ble sittende å snakke om tatoveringer. Jeg hadde ennå ikke bestemt meg, men etter å ha søkt rundt på Internett en stund hadde jeg plutselig tjue tatoveringer som jeg likte liggende på telefonen. Det kriblet i hele kroppen <3

  Det tok ikke mange timene før vi plutselig hadde time hos Urban Art i sentrum ? trykk her for å komme til facebooksiden. Tanita hadde store planer om at jeg skulle være først, men jeg klarte heldigvis å snike meg unna. Jeg holdt seriøst på å stryke med, og det hjalp ikke at hun sammenlignet tatovering med å brenne seg på en lighter.

   

  10508371_752560698136597_409152378_n
  10514906_752560711469929_618938610_n

  Tøffa <3

  .

  Men jeg tok meg sammen, hoppet opp i stolen og har nå verdens fineste tatovering på leggen. Den ble kanskje litt større enn jeg hadde sett for meg, men det gjør ingenting <3 Mamma ble ikke så veldig fornøyd når jeg viste henne hva jeg hadde gjort. Ikke fordi hun syns den var stygg, men fordi hun ikke liker tatoveringer sann generelt.

  Jeg valgte ikke noen av de tjue som lå på telefonen, for jeg ville ikke ha noe som alle andre har. De er selvfølgelig veldig fine, men for meg er de ikke spesielle. Jeg ønsket noe som kunne minne meg på hva jeg har hvert igjennom. Noe som viser at jeg er sterkere, og at jeg ikke er en person som gir opp. Jeg ønsket ett symbol for kampen jeg har vert igjennom, og for kampene jeg kommer til å kjempe !

  Uansett hvor mye motgang jeg opplever. Uansett hvor mye smerte dere velger å påføre meg. Uansett hva som måtte skje i fremtiden..

   

  Jeg gir aldri opp !
  .

  10517069_752580314801302_265124736_n

  10487664_752582544801079_1211418534_n

  10526623_752650058127661_721828365_n

  10528131_753262698066397_128986499_n

  «Unbreakable» <3

 • 10

  Jeg sitter her å gråter for meg selv..

  Hei alle sammen !

  På facebook deler vi mange forskjellige filmer. Noen er triste, noen er vonde og noen er veldig fine. I dag kom jeg over en mamma som forteller sønnen at han skal bli storebror, og reaksjonen er helt fantastisk. Dette gjorde at jeg ble sittende å se på forskjellige slike filmer. Damer som forteller det til mannen sin, foreldre som forteller det til barna sine og par som forteller det til de kommende besteforeldrene. Så mange fine reaksjoner, og tårene bare presser på. Glade, fine mennesker som venter på en veldig spesiell gave. Jeg blir så rørt <3 Litt dumt at jeg allerede har fått mine barn, for hadde vert morsomt å se hvordan familien hadde reagert dersom jeg fortalte det på denne måten :)

   

   

 • 2

  Hva syns dere ?

  Hei alle sammen !

  I går var jeg en tur til Birkeland for å fikse litt på håret. Egentlig skulle jeg bare klippe tuppene, og lage litt fasong på håret - men plutselig kom jeg ut fra frisøren sann som dette:

   


 • 0

  Orker ikke tenke !

  Hei alle sammen !

  Jeg hadde egentlig planer om å blogge i går, men jeg var så utrolig sliten at jeg orket ikke. Derfor la jeg meg heller ned i sengen, men en gammel serie på datamaskinen. I går hadde jeg en "gå hele dagen" dag. Jeg begynte dagen med en tur på Morhommer sammen med andre klasse, lekte katt&mus i matvakten min, fikk være med førsteklasse på en lang spasertur i de to siste time og avsluttet dagen på SFO. Jeg er ikke vant til å bevege meg så mye, så dette kjentes godt i føttene for å si det sann. Når jeg kom hjem hadde jeg fire søte prinsesser springende rundt, og da var det vertfall ikke tid til å sitte. Vi skulle egentlig innom butikken på vei hjem, men klarte selvfølgelig å glemme minibankkortet mitt hjemme - så da måtte vi rett å slett bruke det vi allerede hadde hjemme. Det gikk i grunn veldig bra, og jentene fikk bestemme dagens meny. Det ble en enkel taco til forrett, litt spagetti til middag og muffins til dessert :) 

  Det var en veldig morsom dag, men jeg var så sliten når jeg la meg opp i sengen at jeg ikke orket å tenke. Jeg tror ikke jeg fikk fullført første episode av Friends en gang før jeg sovnet. Det er kanskje ikke så rart med tanke på at jeg bare sov fire timer natten før. Jeg ble sittende å jobbe med fagpermen min, og da går klokken sjokkerende fort. Jeg pakket sammen skolebøkene klokken halv to, og kjente jeg gruet meg veldig til å stå opp igjen klokken halv seks - men det gikk heldigvis veldig bra !

      

  #blogg #blogger #mammablogg #mammablogger #mariannehennoen 

  #mamma #prinsessemamma #mamatilto #alenemamma #mammaijobb #lærling

  #topptur #natur #lek #spasertur #gøy <3

   

 • 0

  "Fra ekstra stor, til.."

  Hei alle sammen !

  Nå er det ikke lenge igjen til sommerferien er over. Som dere kanskje husker skal jeg begynne som lærling, og de første seks månedene skal jeg være på Birkeland skole. Dette er noe jeg gleder meg veldig til. Jeg har en del ærfaring når det kommer til små barn og barnehage - men skolealder er veldig nytt for meg, både når det kommer til jobb og privaten. Kaila er nå ferdig med første klasse, og jeg merker at hverdagen vår har forandret seg mye. Den blir liksom lettere og vanskeligere på samme tid :)

  På mandag begynner jeg på jobb, men det er ikke det eneste som skjer denne dagen. Jeg skal slutte å spise godteri, jeg skal legge om kostholdet vårt og jeg skal fokusere en del på meg selv. Jeg ble sparket i bakken for snart to år siden, og jeg kom meg tilbake på bena - men jeg mistet meg selv. Det har vert vondt. Utrolig vondt faktisk. Du kan virkelig ikke sette deg inn i denne situasjonen før du faktisk har vert der. Jeg gjør det jeg alltid gjør når livet går meg i mot, jeg spiser. Jeg vet ikke hvor mange kilo jeg har lagt på meg, men jeg kan vel "skryte på meg" vertfall ti kilo. Jeg ser meg i speilet, og gråter. Jeg kan ikke tro hvor langt jeg har latt dette gå !

  Men nå er det stopp ! Fra og med mandag har familien Hennøen godtelov. Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag er nei dager. Lørdag får jentene velge seg ut litt godteri som de kan spise mens de ser på barnetv, og søndag kan de spise det som eventuelt er igjen etter lørdag. Jeg vet jo at dette er normalt i de fleste familier, men for oss er dette ganske nytt. Vi har perioder hvor vi er kjempe flinke, og perioder hvor vi spiser det vi vil. Barna mine er ikke overvektige, og det er ingen grunn til bekymring - men jeg ønsker allikevel å lære barna mine å leve sunt <3

   

   

  Jeg skal også legge om kostholdet vårt. Vi spiser varm middag hver neste dag, og dette er noe jeg ønsker å fortsette med. Når Kaila begynte i første klasse fikk vi utdelt boken du ser på bilde over, og denne kommer jeg til å bruke mye.  Jeg hadde blitt utrolig glad dersom der dukket opp noen kommentarer under dette innlegget med linker til forskjellige blogger som handler om mat, trening, sunne oppskrifter, familier med sunt kosthold osv. Jeg trenger all den hjelpen jeg kan få :)

  I oktober skal vi en tur til Oslo på familietur. Tante Kristin (Viss hun sier ja) skal passe jentene, mens jeg får meg en skikkelig jentedag på frisørsalongen til søskenbarnet mitt. Jeg skal klippe håret, stripe det, fikse bryn, farge vippe og drikke en god kopp te mens jeg nyter livet. Det er helt sant. Jeg skal bruke tid og penger på meg selv, på en ekte frisørsalong og jeg gleder meg. Vi skal selvfølgelig finne på andre ting også, men dette er grunnen til at vi reiser til akkurat Oslo. Jeg lar bare en person klippe meg og jentene - og det er Birthe <3

  Dette er planene vi har så langt, men der kommer flere etter hvert. Jeg skal begynne å trene - men er fortsatt litt usikker på hva, hvor og når. Jeg har tenkt litt på svømming, men må se om det passer inn i timeplanen min. Der er så mange nye ting som skjer fremover nå, så tror kanskje jeg må finne hverdagsrytmen før jeg presser inn treningstimer.  Jeg kommer til å dele mye på bloggen, og håper dere følger oss på reisen til ett sunnere liv :) Har dere noen gode råd eller tips til meg må dere gjerne bruke kommentarfeltet !

   

 • 0

  Ekte vennskap

  Hei alle sammen !

  I går var vi en tur ned til tante for å tilbringe litt tid sammen med familien. Bordet var dekket med godteri, glasset var fylt med vin og rommet var fylt med mye latter. Jeg elsker slike kvelder, og skulle ønske vi hadde mange flere <3 Vi holdt det gående i noen timer, så da ble klokken nesten tolv før jeg kom meg ut av sengen i dag. Litt dumt med tanke på at jeg egentlig skulle være i sentrum tidlig for å oppdatere billetten min, men der var heldigvis flere igjen når jeg endelig fikk makket meg ned. Hehe. Jeg kjenner jeg gleder meg skikkelig akkurat nå. Dette er den siste helgen med barnefri på en stund, så jeg skal virkelig nyte hvert ett sekund !

  Denne sommeren har vert helt fantastisk. Litt annerledes, men veldig fin. Jeg har fått bruke tid på meg selv, og skapt mange fine minner som Marianne. Det er ikke så ofte jeg bare har meg selv å tenke på, og denne gangen trengte jeg det veldig :) Det har vert helt fantastisk å kunne sove så lenge jeg vil, bruke penger på meg selv og gjøre ting som jeg har lyst til. Det har vert mange rolige dager, men det er akkurat det man trenger når batteriene er tomme. Jeg savner jentene mine veldig akkurat nå, og gleder meg til de kommer hjem. Bare fire dager igjen nå <3

   

  // Zaars Fotografi <3

   

  I kveld har jeg vert en tur bort til Carina for å tilbringe litt tid sammen med ungdomsskolejentene. De tok meg inn i varmen for snart ti år siden, og har vert der for meg siden. Gode dager, og dårlige dager - jeg vet alltid hvor jeg finner de :) Det er god med slike vennskap. Tusen takk for at jeg får ha akkurat dere i livet mitt <3 Nå er lillesøster kommet hjem, så da blir det noen runder med SuperMario. Kos dere så lenge, så snakkes vi i morgen :*

 • 0

  Forandringer må til !

  Hei alle sammen !

  Nå er det ikke lenge igjen til jeg begynner i ny jobb, og før dette har jeg veldig lyst å gjøre noe med håret mitt. Jeg har allerede snakket med søskenbarnet mitt, og jeg tror hun ble super glad når hun fikk meldingen - for hun har mast om dette i flere måneder. Vi har ennå ikke funnet helt ut hvordan hun skal gjøre det, men jeg stoler på at hun hjelper meg til å finne noe som passer meg. Dette blir utrolig spennende <3

 • 6

  Fine, fine mennesker !

  Hei alle sammen ! 

  Jeg vil gjerne si tusen takk for alle de fine meldingene jeg fikk etter innlegget "Alle navn har en historie". Jeg ble super glad når så mange valgte å sende meg gode ord, både på facebook og melding <3 Jeg skrev ikke dette innlegget for å renvaske meg selv på noen som helst måte. Jeg vet at der er ganske mange historier om meg rundt om i verden, og at ganske mange faktisk stemmer - men jeg vil ikke at feil fra fortiden skal bestemme hvem jeg er i fremtiden. Det er viktig at alle oppdaterer historiene sine en gang i blant, og at vi gir hverandre muligheten til å vise at vi har forandret oss !

  Denne sommeren har forandret meg på mange forskjellige måter. Jeg har sagt farvel til en person som ikke stod meg nær, men som allikevel betydde mye. Han var en god mann, som levde ett tøft liv - og tankene rundt dette er mange. Det er så rart at jeg aldri kommer til å se han igjen, så vondt å tenke på alle som står igjen og så godt å vite at han har fått fred. Jeg gråt mange tårer denne dagen. For datteren, for moren og for alle som kjente han. Det var godt å være tilstede, det var godt å stå sammen og det var godt å stille opp for en familie i sorg !

  Der har vert noen gode minner også. Jeg har fått bruke tid sammen med familien min, sammen med alle vennene mine og jeg har fått hilse på mennesker jeg ikke har sett på lenge. Jeg har fått nye facebookvenner, jeg har oppdatert noen historier og selvfølgelig passet på at Eid har noe å snakke om. Vi har ledd mye. Veldig mye faktisk. Jeg bare elsker sommeren <3 Låner dataen til mamma, og her finnes nesten ingen bilder - så legger ved ett bilde som ble tatt på Malakoff rockefestival for noen år siden. Nå er det faktisk under en uke igjen til årets festival, og jeg er veldig klar :D

   

 • 0

  Kan jeg ta bilde av deg..

  .. og henge på veggen min, for du minner meg sann om bestemor <3

  Tusen takk lille venn. Du er skikkelig koselig du :) Men jeg må ærlig innrømme at jeg skjønner hva du mener. Denne sommeren har jeg byttet ut alt det svarte med blomster og perler <3 Jeg har nemmelig bestemt meg for å tenke litt mindre på hva alle andre mener, og litt mer på hva jeg mener. Det er jo trossalt mitt liv !

   

  Så her er dagens outfit:   

 • 8

  Alle navn har en historie !

  Hei alle sammen !

  I går snakket jeg med en veldig koselig jente, og denne samtalen har virkelig fått meg til å tenke. Jeg har ikke snakket med henne på mange år, og vi har aldri vert gode venner - men allikvel viste jeg akkurat hvem hun var. Jeg kan tegne en liten del av familietreet hennes, jeg vet hvem hun har vert forlovet med og jeg har hørt forskjellige rykter. Mye har forandret seg siden den gang, men hun var fortsatt samme jenta. Ikke i virkeligheten, men opp i hode mitt :) Jeg ble helt satt ut når hun fortalte at dette er snart ti år siden.. Jeg må virkelig oppdatere historiene til nyere versjoner <3

     "Marianne Hennøen". Det er egentlig bare ett navn, men jeg vet at det finnes mange forskjellige historier. Jeg er bare ett menneske, og jeg gjør feil sann som alle andre. Noen er store, noen er små - men det er dette jeg vil bli husket for. Jeg er den jenta som alltid prøver litt for hardt, som ikke klarer å gjennomføre noe og som fikk barn alt for tidlig. Jeg ler alltid litt for høyt, blir alltid litt for full og skubber mennesker bort helt uten grunn. Jeg snakker ikke om følelser, jeg er vanskelig å forholde seg til og jeg kan få prisen for årets dramaqueen. Jeg har sagt mye, og jeg har gjort mer. Nære, kjære eller ukjente. Alle med hver sin historie om hvem jeg er :)

  Det er utrolig dumt at ting er på denne måten, men vanskelig å gjøre noe med. Jeg sitter ikke her som ett offer, for sannheten er at jeg er på samme måte selv. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har latt meg sjokkere fordi den lille drittungen jeg kjente for 10 år siden plutselig er blitt voksen, eller hvor mange vennskap jeg kan ha gått glipp av fordi ryktene sier at jeg burde holde meg unna. I noen tilfeller stemmer det selvfølgelig - men jeg skulle ønske jeg var mye flinkere til å late igjen ørene, lage mine egne meninger og dele ut litt flere sjanser. Jeg ønsker jo at andre skal gjøre det mot meg !

  Mennesker forandrer seg hele tiden, men historiene våre vil alltid henge over oss. Kanskje du kjente meg på skolen ? Kanskje du møtte meg på lekeplassen sammen med barna ? Kanskje du møtte meg en sen lørdagskveld når jeg var så full at jeg ikke viste hvilken fot jeg skulle stå på ? Eller kanskje du aldri har møtt meg, men velger å la ryktene skape historien for deg ? Been there, done that for å si det sann. Det er så lett å lage en historie, men det er utrolig vanskelig å forandre på den !

  Jeg skulle gjerne funnet ut hva andre tenker når de hører navnet mitt, men jeg tror faktisk ikke jeg er sterk nok til å høre det. Vi er blitt for glad i henge hverandre ut, og for lite flinke til å stå sammen. Jeg kan ikke endre på min historie, ikke vil jeg det heller. Eneste jeg ber om er at ryktene blir lagt til side, at kranglene gjør oss sterkere og at du syns jeg er bra nok akkurat som jeg er <3

    • 5

  Ble syk av å være lykkelig..

  Hei alle sammen !

  I to uker nå har jeg vert skikkelig uvel. Jeg har hatt vondt i magen, vert kvalm og ikke helt funnet roen. Først trodde jeg kanskje det var mye stress som gjorde dette, men etter en tur til legen har jeg funnet ut at grunnen faktisk er frykt. Jeg har det så utrolig bra fortiden, noe som er skikkelig uvant. Det har liksom aldri ordnet seg helt for meg !

  Når jeg flyttet til Grimstad skulle livet bli bra. Jeg hadde funnet oss en plass å bo, jentene hadde fått barnehageplass og jeg ventet på svar fra universitetet. Jeg var så klar til å begynne på nytt, og endelig få orden på livet mitt <3 Dessverre ble det ikke helt slik. Opptakskontoret ringte for å fortelle at jeg manglet en gym eksamen, og at jeg måtte vente enda ett år med å begynne på universitetet. Dette gjorde at jeg mistet barnehageplassen også, for denne barnehagen er bare for studenter. Det var utrolig kjipt, men tenkte at det kunne være godt for jentene å gå hjemme ett år sammen med mammaen sin !  Året etter fikk jeg endelig begynne, og det første året gikk sjokkerende bra. Jeg hadde egentlig planer om å bli sykepleier, men jeg har ikke mulighet til å jobbe turnus ? så da ble det forkurs på denne jenta. Jeg har jo generell studiekompetanse, så det ble bare to fag dette året. Barna storkoste seg i barnehagen, og vi hadde en fin flyt i hverdagen :) Plutselig ble det hastetur til Arendal for å operere ut en spiral på vandring. Gode venner stilte opp, så denne episoden kom vi oss fort over !

  Jeg kom ikke inn på første valget mitt, men jeg fikk begynne på en ingeriørlinje. Jeg var så glad, så stolt og så motivert. Dette skulle jeg klare, uten noe problem. Vi flyttet ut av studentblokken, og inn i en leilighet med tre soverom. Det var da brevet fra barnevernet dukket opp, og jeg fikk meg en skikkelig smell. Barnevernet var helt utrolig, og saken ble henlagt ganske fort ? men jeg var helt ødelagt. Jeg elsker jentene over alt på jord, og kan ikke skjønne hvor dette kvinnemenneske fikk all den dritten fra. Hun har ikke snakket med oss, hun har ikke besøkt oss og hun har ikke vist noe interesse for livet vårt her nede. Jeg skjønner det fortsatt ikke !

     Vi bor nå på Herefoss, jeg har fått meg jobb, Amalie har fått barnehageplass og Kaila skal begynne å samme klasse som bestevennen sin. Vi har hønsehus i hagen, og en katt som springer rundt i huset. Jentene er glade, trygge og har endelig begynt å sove hele natten. Der er ingen husvert over oss som lager lyder på natten, der er ikke vifte utenfor vinduet som høres ut som et spøkelse og der er ikke fulle mennesker som springer rundt. Vi har ett stort, fint hus på landet ? helt for oss selv <3 Jeg er så utrolig lykkelig, jeg er så forelsket og jeg har endelig kommet meg opp på bena igjen. Barna mine har forandret seg utrolig mye på bare to uker, og vi har aldri hatt det så bra som vi har det nå. Alt har liksom ordnet seg. Det er der frykten min kommer inn i bilde. Når kommer smellet ? Hvor kommer det ? Og hvor kraftig er det ?

   

   

 • Marianne Hennoen

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta