Marianne Hennøen -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Ingenting går etter planen

Hei alle sammen !

Akkurat nå sitter jeg her med hundre halvferdige prosjekter, og en barnebursdag som bare er noen timer unna. Sjokoladekaken er ferdig laget, men jeg får ikke pyntet den før i morgen. Har selvfølgelig klart å glemme Oboy, så da får jeg ikke laget glasur før jeg har vert på butikken. Amalie har bestilt Elsa muffins, og de skal jeg begynne på nå. Jeg har laget røren, og funnet frem alt jeg trenger. Problemet er at jeg trenger den platen som sjokoladekaken står på, og den tok jeg nettopp ut av ovnen. Sier seg selv at jeg ikke kan røre den på noen minutter. Geleen er faktisk ferdig, og står nå i kjøleskapet. Jippi. Problemet der er at jeg ikke helt klarer å bestemme meg for hvordan de skal se ut. Skal den være helt enkel, eller skal jeg lage den litt mer frost-aktig ? Jeg har mange ideer, men orker jeg egentlig begynne på de ? Sukk. Så kommer vi til det siste punktet, nemmelig godteposene. Jeg elsker de, barna elsker de, alle elsker de.. Men hvorfor kan jeg ikke kjøpe ferdig laget ? Haha. Jeg er så utrolig redd for å glemme noen eller noe. Skuffet barneansikt føles som en kniv i hjerte - så målet er å unngå det <3

. 

 • 1

  Kjære anonym

  Hei alle sammen !

  Anonym mener barna mine spiser alt for mye vafle, pølser og junk food. Det verste er at hun har helt rett. Denne måneden har vi kost oss masse, og det vises på bloggen. Vi grillet pølser når Amalie hadde bursdag, vi grillet pølser når vi var på besøk med en venn og i går grillet vi litt forskjellig. På lørdag spiste jentene vafle til lunsj, og en dag før spiste Kaila middag på en kiosk i Birkeland. Forferdelig.

  Men det som ikke kommer så godt frem på bloggen er at denne type mat ofte oppstår når vi er sosiale. Jeg skulle selvfølgelig planlagt litt mer, og funnet sunnere alternativ - men sosialiseringen skjer ofte uten forvarsel. Det er liksom bare en telefonsamtale, så sitter vi der :)

  .


  Kvalitetstid med tanta og Lene <3
   

  Det er heldigvis mange ting dere ikke ser. Som for eksempel at Kaila alltid har med seg en god, sunn lunsj på skolen - eller at Amalie alltid spiser en skål med cheerios eller havregryn til kvelds. Vi har ikke godteri liggende i skapene, og jentene spør alltid etter vann eller melk når de er tørst. Vi er ikke super aktive, men vi holder oss i bevegelse.

  Jeg skjønner at dere kan lure litt på kostholdet vårt, når det bare kommer bilder av usunn mat - men det er rett å slett fordi jeg trodde mat var litt kjedelig å lese om. Kameraet er ofte med når vi finner på noe sammen med andre, og da er jo kostholdet som det er. Haha. Kos, kos, kos.. Over hele linja ;)

  Men jeg lover at jeg skal bli flinkere til å dele litt mer fra den kjedelige hverdagen også. I morgen kommer der et innlegg som handler om matpakke, for akkurat nå er dette noe vi fokuserer veldig på. Kaila tilbringer ganske mange timer på skolen, og det er viktig at hun får i seg alt hun trenger. " Uten mat og drikke, duger helten ikke" <3

 • Marianne Hennoen

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits