Marianne Hennøen -
Hjem Add Om meg Kontakt

12

Hjemmelaget uglepute

 • 2

  Ikke som dere tror

   Hei alle sammen !

  Jeg vil gjerne bruke to minutter før jeg legger meg på å forklare hva jeg mente med "Det er liksom bare en haug med ting som jeg har fått kastet etter meg fordi andre mennesker syns synd på meg." - for jeg ser nå at jeg kan virke som årets mest utakknemmelige bitch. Det var absolutt ikke for å klage. Jeg er veldig glad for at jeg har så mange fine mennesker i livet som har gitt meg, og som fortsetter å gi meg dyrebare skatter som de ikke trenger lenger. Der finnes faktisk ikke ord som kan beskrive hvor heldig jeg er <3

  Det jeg mente med innlegget var at jeg trenger å finne meg en ny stil. Akkurat nå er jeg omringet av gjenstander som jeg har fått i perioder hvor jeg har vert liten og svak - og jeg ønsker ikke flytte dette over i vårt nye liv. Jeg ønsker å begynne på nytt, jeg ønsker å legge fortiden bak meg og jeg ønsker å fokusere hundre prosent på fremtiden :)

       

 • 0

  Helt nytt

  Hei alle sammen !

  I dag er det seks uker til vi flytter inn i den nye leiligheten vår på Nordfjordeid, og denne gangen skal jeg gjøre leiligheten så perfekt som over hode mulig. Jeg har aldri fokusert så mye på hvordan det ser ut rundt meg, og jeg tror dette er hovedgrunnen til at jeg aldri har følt meg skikkelig hjemme noen plass. Det er liksom bare en haug med ting som jeg har fått kastet etter meg fordi andre mennesker syns synd på meg. Jeg er selvfølgelig evig takknemmelig for alle som har vert der for meg i tøffe perioder, men denne gangen må jeg endre litt på ting :)

  Jeg har funnet frem strikkepinnene, og er godt i gang med min aller første pute. Det er så koselig når sofaen er fylt med puter som matcher resten av leiligheten, og jeg har bestemt meg for å lage de selv. Det gjør jo leiligheten litt mer.. meg ? Det er ennå ikke bestemt hvilke farger jeg ønsker i leiligheten, så den første puten er veldig nøytral. Jeg kjøpte mitt aller første hefte for noen dager siden, og har allerede strikket tolv omganger. Hihi. Jeg gleder meg til å se resultatet, gjør dere ?   

   

 • Marianne Hennoen

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits