Marianne Hennøen - hits
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Rindehornet

 • 0

  Endelig sommerferie

  Hei alle sammen !

  I dag hadde Kaila sin aller siste skoledag som 2.klassing, og om bare to måneder har jeg to skolebarn. Ord kan virkelig ikke beskrive hvor stolt jeg er. Snille, gode jentene mine <3 Siden dette er min siste fridag på en stund, ble det en tur på Rindehornet sammen med lillesøsteren min. Det er fortsatt utrolig tungt, men jeg angrer sjeldent på at jeg fullfører. En kropp som fungerer mer og mer for hver tur - og den fine utsikten på toppen :)
  .


  .


  .

  .

  .


  <3

 • 1

  Forferdelig tungt

  Hei alle sammen !

  I dag har jeg fri fra jobb, og begynte derfor dagen med en tur på Alsakersetra sammen med tante Lise og lillesøsteren min. Jeg trodde dette ville bli en koselig tur med lite utfordringer, men så feil kan man altså ta. Jeg var helt ferdig når jeg kom opp. Vel, egentlig lenge før jeg kom opp. Tett i halsen, tung i kroppen og vondt viljen - men jeg kom meg faktisk helt opp. Er ikke helt sikker på hva som er normalt, men vi brukte en time og fem minutt. Klager ikke på det ❤

  Fra min nydelige Iphone

 • 2

  Familietur til Hornet

 • 0

  To kryss på en tur

  Tur: Skårhaugssetra & skårhaugsnakkjen

  Tid: 1 time og 12 minutt helt opp

  Hvem: Amalie, Tante Kristin
  og meg

   


  Skårhaugssetra <3

  .

  Skårhaugsnakkjen :)

  .

   

 • 0

  Vi klarte det !

  Tur: Ossetra

  Tid: 1 time og 15 min

  Hvem: Kaila, Amalie
  og meg

   

   
  .

  .

   

 • 0

  Sommerens prosjekt

  Hei alle sammen !

  Da er vi begynt på årets første sommermåned, og jeg har enda ikke begynt på den berømte sommerkroppen. Jeg går å maser om dette prosjektet hele året, men klarer liksom ikke helt å begynne. Jeg hater å være svett, jeg hater å være sliten og jeg hater å ha det vondt. Som dere sikkert skjønner har dette sommerkropp prosjektet aldri gått så bra. Hvert år lager jeg til et treningsprogram, jeg finner meg en diett jeg skal følge og fucker det hele til når jeg reiser hjem på ferie. Der blir det ofte litt for masse kos, og litt for lite aktivitet. Hver eneste gang. At jeg aldri lærer..

  Men i år ble liksom alt litt annerledes. Jeg har ikke funnet noe treningsprogram, jeg har ikke funnet meg en diet og jeg rakk aldri gå ned noen kilo før jeg fucket det til. To og en halv kilo har allerede rukket å feste seg fast på denne ekle kroppen. Er et mulig ?! Æsj. Jeg blir direkte kvalm.

  Vi skal ikke på ferie i år, og derfor har vi nå startet et sommerprosjekt som jentene har døpt #Sofagriserpåtur2016. Lillesøsteren min laget oss en liste over fjellturer som hun ønsker vi skal gjennomføre i løpet av sommeren, og jeg har kopiert inn en liste over turer på Eid som ble laget i 2006. Under finner dere det berømte resultatet:

  1. Fannstøylen
  2. Hjelmelandsvarden
  3. Ljøsuregga
  4. Svartevatne
  5. Åsebønakken
  6. Skårhaussetra
  7. Skårhaugnakken
  8. Utsikten
  9. Fossane
  10. Hunvikfjellet
  11. Ossetra
  12. Bjørlovatnet
  13. Rindehornet
  14. Sagetindane
  15. Tua/Fardalen
  16. Vidvikenibba
  17. Hjelmelandsdalen
  18. Veten
  19. Alsakesetra
  20. Hjellesetra
  21. Dua
  22. Hornet
  23. Naustdalskamben

   

  1. Stårheimsetra-Ytre Fannstøylen-Løysingvatn-Stårheimsetra
  2. Os -Ossetra-Skipenessetra
  3. Skipenes-Skipenessetra-Trollenyken
  4. Hunvikfjellet-Ossetra
  5. Harpefossen-Slåttefjellet-Fossane
  6. Nes-Nessetra

   

  Jeg er ikke helt sikker på hva jeg syns enda - men det er vel bare å bite tennene sammen, og fullføre med glans. Haha. Mammakroppen skal bli sommerkroppen. Dermedbasta. Jeg kommer til å blogge om de forsjellige turene, men jeg kan ikke love at innleggene kommer ut samme dag. Jeg står fortsatt uten internett, og må derfor bruke mamma sin for å kunne oppdatere dere.

  Følg oss gjerne på Instagram for korte oppdateringer litt oftere: "marianne_hennoen" <3

 • Marianne Hennoen

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta