Marianne Hennøen -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Kaos med stor k

Hei alle sammen ! 

I dag startet vi dagen med kaos. Jeg er en person som hater å komme for sent, og har derfor fylt telefonen min med alt for mange alarmer. Den første ringer klokken halv fem, og videre har jeg kanskje ti alarmer som ringer før klokken er syv. Det høres sikkert sykt merkelig ut, men jeg får ikke sove dersom jeg vet at jeg bare har på en alarm - så dere kan jo bare tenke dere panikken som fylte kroppen når jeg fant ut at jeg hadde skrudd av alle alarmene på telefonen, og sovet en halvtime lenger enn vi bruker. Grøss. Jeg har ikke stresset så mye på lenge. Jentene var femten minutter for sen opp til mamma, og jeg var ti minutter for tidlig på jobb. Haha, og jeg bruker alltid å komme en halvtime før rapporten begynner :)

Etter jobb skulle vi egentlig på svømmetrening med lillesøster - men så var ikke svømmehallen klar allikevel, og første svømmetrening er derfor flyttet til neste mandag. Jeg gruet meg veldig til å fortelle henne det, for hun har gledet seg i flere uker nå. Heldigvis gikk det veldig bra takket være Tanita. Hun inviterte oss med ned på den nye badestranden, og der koste vi oss i mange timer <3
- • 4

  Vi er fremme 😍

  .. Og har vert det en liten stund. Vi kom til Herefoss på torsdag, og har allerede møtt flere av favorittene våre. Ord kan virkelig ikke beskrive hvor fantastisk det er å være tilbake ❤

 • 4

  Vi har flyttet

  Hei alle sammen !

  Akkurat nå befinner vi oss på #bøcamping, og her skal vi sove til i morgen. Det er vår aller første natt i regn, så det blir spennende å se hvor mye som er vått når vi står opp i morgen. Vi har pakket alt som ikke tåler vann inn i bilen, så skadene blir heldigvis minimale. Det store spørsmålet er vel om vi kommer oss gjennom natten uten å fryse i hel. Blir alt inni teltet vått, kan dette bli en lang natt. Haha. Men etter ni timer i badeland har vi fått bekreftet at alle tre tåler vann, så vi skal nok komme oss gjennom natten på et vis 🙊

  Jeg hadde egentlig lyst å dele mange koselige bilder fra dagen vår i badeland, men de fleste ligger på kameraet - så da får jeg heller vise dere noen bilder fra i går. Før vi reiste fra campingen på Gol, tok vi turen innom hallingstampen. Et lite, koselig basseng som hører til campingen 🙃

 • 2

  Sommerferien er begynt

  Hei alle sammen !

  Akkurat nå sitter jeg ute å nyter solen ☀ Barna leker på lekeplassen rett ved siden av meg, og livet føles ganske perfekt. Vi har nemmelig begynt på årets sommereventyr, og har en uke med mye moro foran oss. I går stoppet vi på #golcampingsenter, og har tilbringt den første natten i telt. Litt mangel på søvn, men vi har kosa oss masse 👭💕

   

 • 0

  Redningsdag 2016 🚔


  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

   

 • 0

  Spenning i sikte

  "Norges Skiskytterforbund hadde stor suksess med rekrutterings-turneen Spenning i sikte i fjor sommer. Denne sommeren fortsetter vi turneen rundt i Norge med smøretraileren vår, som gir barn og unge muligheten til å bli bedre kjent med skiskyting."

  Vi tok oss en tur ned til sentrum på lørdag for å delta på dette, og angrer ikke for å si det sann. Mange morsomme aktiviteter, og mange koselige mennesker. Jentene syns det var litt vanskelig å treffe blinken, men takket være superdupersnille Andrè traff jentene på alle sammen. Han siktet, og jentene trykte på avtrekkeren :)

   


  .


  .


  .


  .


  .

  .

  .


  .

  .

  .

  .

   

 • 6

  "Jeg har gjort det med pappa"

  Hei alle sammen !

   

  Det er rart hvor mye som kan forandre seg på en sommer. For noen dager siden fikk dere se bilder av hva Kaila har lært seg denne sommeren, og hun fortsetter å sjokkere. Hun svømmer ut til bryggen, klatrer opp og hopper ut i vannet. I begynnelsen tvang jeg henne til å ha på redningsvest. "Jeg har gjort det med pappa mange ganger" skriker hun, og det stemmer nok ganske bra. Første gang hun skulle få prøve uten stod jeg der i badeklær, klar til å redde en syvåring som ikke er vant til å hoppe på dypt vann - og der stod jeg. Hun hoppet ut i vannet, hun kom seg opp igjen og hun lo godt av den teite mammaen som tror at hun har to små babyer !

  I går var det lillesøster sin tur til å sjokkere oss. Hun er veldig redd vann, spesielt når hun ikke når ned i bunnen. Hun springer ut i vannet, legger seg ned på magen og springer opp på land igjen. Det er hennes måte å bade på. Hun liker ikke å svømme, hun liker ikke å få vann i ansiktet og hun får panikk om noen spruter - men i går tok hun helt av. Bare se på bildene under :)

   
  #bilder #bading #stranden #birkeland
  #kaila #amalie
  #mamma #familie #osstre #foralltid
  #prinsessemamma #mammatilto #lykke #lykkelig 

   

   

 • 0

  Ekte sommerfølelse

  Hei alle sammen !

  Jeg vil gjerne begynne dette innlegget med å si tusen takk til verden beste mamma som brukte siste uken av ferien sin på å hjelpe meg med barna mine. Hun har vert borte i litt over ett døgn, og jeg kjenner allerede på utfordringene med å være en alenemor i arbeid. Sukk. Den berømte fadderuken begynte på mandag, og lillesøster er selvfølgelig fadder - så det er vanskelig å bruke henne også. Det var en ganske stressa frøken som dro fra jobb i går for å si det sann. To barn, ny jobb og ingen barnevakt !

  Men det ordner seg heldigvis for snille piker. Jeg kom meg på jobb klokken ni i dag tidlig, og hadde en fantastisk dag på jobb. Jeg sorterte bøker, telte hvor mange vi hadde fått og stemplet alle lesebøkene. Det høres sikkert ut som en skikkelig drittjobb, men jeg storkoste meg 

  Jentene sprang rundt utenfor skolen sammen med Maritha. Jeg vet at dette kanskje høres litt dumt ut, men sann ble det altså i dag. Barneskolen begynner ikke før neste uke, og skolefritidsordningen har fri resten av uken - så da forstyrret de ingen. Det er faktisk første gang jeg bruker en barnevakt som jeg ikke kjenner skikkelig godt, og ønsket derfor at de skulle være i nærheten. Barna viste hvor de kunne finne meg om det skulle være noe, og jeg hadde full kontroll fra vinduet på kontoret !

  Men Maritha er helt fantastisk med barn. Hun er morsom, hun er snill og hun er akkurat passe streng. Amalie elsket henne, og lurte på om hun kunne flytte inn på gjesterommet vårt. Ikke sjokkert ? Ser den.. men da kan jeg fortelle dere at den skeptiske storesøsteren gav henne tommel opp også. Nå går de bare å venter på at mamma skal legge planer slik at de kan ha barnevakt igjen ;)

   

   

  Etter jobb tok vi oss en tur på stranden 

    • 0

  #Ikea_Crazy <3

  Hei alle sammen !

  Jeg ligger på sofaen å ser barnetv sammen med verdens fineste prinsesser. Vi har funnet en kanal som viser alle våre favoritter, og akkurat nå er det doktor McStuffins som danser på skjermen. Jeg skulle egentlig begynne på jobb denne uker, men på grunn av lite påmeldte barn fikk jeg ferie noen dager ekstra :) I dag skal vi inn til Grimstad for å se leiligheten til lillesøster og Lene. De fikk nøklene på søndag, har gått crazy på Ikea og skrudd møbler i flere dager - så dette blir spennende. Jeg er bare veldig glad for at vi får ha henne i nærheten ett år til !!

  Haha. Elsker dette bilde <3

   

  #Barnetv #prinsessemamma #ferie #lillesøster #nyleilighet #Grimstad #lykke <3

 • 0

  God tur hjem <3

  .. Vi savner dere allerede <3..

 • 0

  Endelig litt varme :)

  Hei alle sammen !

  Livet er bare helt fantastisk akkurat nå. Solen skinner, varmegradene stiger og jeg har fått klem med verdens beste Elin. Vi har nemmelig vert en tur til Grimstad for å handle noen små nødvendigheter, og da dukket hun plutselig opp. Lykke, lykke, lykke. Jeg er så utrolig glad i det kvinnemenneske <3 og jeg gleder meg til å tilbringe noen timer sammen med henne og lillebroren !

  Men i dag går tiden min til storesøster og tantebebis, for i morgen reiser de tilbake til Volda - og jeg ser de ikke før til jul. Sukk. Skal ærlig innrømme at det gjør litt vondt, men forhåpentligvis går tiden fort. Nå skal jeg ta med meg de tre fineste prinsessene inn på kjøkkenet for å lage overraskelse til resten av familien. Der kommer bilder og oppskrift på bloggen iløpet av kvelden :) Kos dere så lenge !

 • 0

  "Det er noe som er samme" <3

  Hei alle sammen !

  I morgen begynner årets flotteste eventyr, og jeg er mer enn klar for en helg med mye moro. Jeg har ikke noe ansvar, og kan derfor gjøre akkurat som jeg vil. Bilen er parkert på tunet til mamma, billetten har blitt om til band og kjøleskapet er fylt med alkohol. Det skal ikke være så veldig fint vær, så jeg er fortsatt veldig usikker på hva jeg skal gå med - men det finner jeg ut i morgen. Jeg har vertfall klippet håret, så da er det bare å svinge innom Birthe for å høre om hun kan lage det til før jeg går ut. Dette kommer til å bli såååå gøy :)

  Vilde er også veldig klar for Malakoff <3 Hun har vert en tur innom butikken for å kjøpe seg hørselsvern, og ble superglad når hun fant ut at dette er samme sorten som hun hadde på bilde jeg viste dere for noen dager siden. "Det er noe som er samme her tanta. Se da. De er denne" roper hun mens hun vifter med det nye rosa hørselvernet sitt og peker på bilde. Jeg måtte bare smile. Jeg er så utrolig stolt over denne lille jenta, og gleder meg til å se festivalen gjennom hennes øyne også. Hun skal være med mammaen sin ned på festivalområdet på lørdag, og da skal tante Marianne snike seg med ;) 

   

  Tanta er glad i deg <3

 • 0

  Vi gjør ting vi ikke kan..

  Hei alle sammen !

  I dag har vi hatt en veldig rolig dag. Lillesøster er ikke helt i form, så da ble det ikke noe "kast loss ! Maritim familiedag i hasseldalen" på oss. Hun fikk ta med seg dyna inn på sofaen, og store deler av dagen gikk til film ! Storesøster ble faktisk super glad når jeg fortalte at vi skulle være hjemme i dag. Hun elsker det nye huset vårt, og hun tilbringer flere timer ute i hagen hver eneste dag. "Mamma. Er dette en drøm?" spurte hun meg en kveld. "Vi har det så fint her. Du er glad, vi er glad og jeg elsker denne plassen. Jeg vil bo her for alltid". Det varmer mammahjerte..<3

  Vi prøver å ha en familieaktivitet hver dag, og i dag ble det blomsterbeddet. Vi skal lage det kjempe fint her, så da måtte vi rydde litt. Vi ble ikke helt ferdig, men vi har vertfall begynt :)

   

 • 2

  Hadde jeg aldri trodd !!

  Hei alle sammen !

  Nå er det bare litt under en uke igjen til denne familien tar sommerferie, og vi gleder oss veldig. Det skal bli godt å slippe en time kjøring, pluss nesten fem timer venting. Litt trist er det jo at Grimstad kapittelet er over, men vi gleder oss til ett fantastisk liv på landet..<3

  I går overnattet vi med Anne - og det siste døgnet har vert fylt med sommervær, en tur på stranden, overnatting på trampolinen og mange koselige stunder. Vi spiste taco, såg Orange is the new black og sovnet på sofaen før klokken slo tolv. Det ble ikke noe godteri, og heller ikke noe cider. Det var kanskje ikke dette jeg hadde planlagt, men jeg må innrømme at det var himla digg ;)

  Jeg skal avslutte dette innlegget med å skryte litt av meg selv. I går spaserte jeg rundt på stranden i min helt nye, mørkeblå bikini - uten å tenke over hvordan jeg så ut. Her er det ingen sommerkropp for å si det sånn, og jeg tror ikke jeg har vist meg uten klær siden barna ble født. Jeg hater nemmelig kroppen min !! Men i går badet jeg, solte meg og koste meg sammen med familien min :)

 • 0

  Kort ble plutselig lang

  Hei alle sammen :)

  Denne pausen ble vist litt lenger enn jeg hadde planlagt, og jeg har skikkelig dårlig samvittighet for det. Det har skjedd så utrolig mye i det siste, og vi gleder oss til å fortelle dere alt <3

  Akkurat nå sitter jentene ut i hagen med vårt første prosjekt. Noen som gleder seg til å høre hva det er ? Jeg forteller alt senere i dag ;) men nå må jeg ut å hjelpe til !

  Ønsker dere alle sammen en fantastisk ettermiddag..<3

 • Marianne Hennoen

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits