Marianne Hennøen -
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Fire spørsmål, fire svar :)

 

Har du lyst å legge ut videoblogg av deg selv og/eller barna?😊

Det kommer ikke noe videoblogg med det første. Det kunne sikkert vert gøy å prøve en gang i fremtiden, men akkurat nå mangler jeg alt for mye utstyr. Det er liksom ikke bare å ta opp telefonen med det superdårlige kameraet, og lage en videoblogg :)

 

Kva skjedde med den kvite nusslige pusen dåkke hadde og den søte voffsen?

Dette er ett trist kapittel, og Amalie gråter litt hver kveld på grunn av savnet etter godjenta vår. Bella kom til oss bare noen uker gammel, og var sammen med oss i ett år. Vi elsket henne over alt på jord, men vi kunne dessverre ikke beholde henne. Hun var født med en sykdom som gjør at hun hadde det veldig vondt. Hun kunne ikke gå langt på grunn av smertene i bena, og hun må gjennom flere operasjoner for å bli frisk igjen.

Hjemme hadde vi to små barn som elsket å løfte på henne, som elsket å kose med henne og som ikke klarte å holde seg borte i lengre perioder. En operasjon ville bety mye smerte, det ville bety rolige dager og det ville bety mye tid til trening. Der var så mye jeg ikke kunne gi henne med to små barn, og lange dager på jobb. Derfor fant vi en kjempe koselig familie som ville gi henne alt hun trengte <3 Vi kommer til å holde kontakten, vi kommer til å gi henne noen overraskelser innimellom og de er flinke til å holde oss oppdatert !

 


#Savn <3

 

Sanderpus derimot er en litt mer irriterende historie på, for jeg tror han ble kidnappet av en nabo. Hun sier selv at hun hentet katten på en gård - men det er en smule merkelig at vår er borte, og at hennes er prikk lik. Den har tilogmed samme arr under øye som vår hadde !

 

Hørte at du og (*-*) venter barn. Når er termin ? Eller har dere mistet ? Resten av kommentaren er sensurert !

Jeg vet ikke hvor du henter informasjonen din fra - men du burde kanskje vurdere å finne deg en annen plass å hente sladder ;) 

 

Hvor mange kjærester har barna dine fått møte ? Resten av meldingen er sensurert.

Vel.. Ingen :)

  

 • 6

  Anonyme mennesker !

  Hei alle sammen !

  Det dukker stadig opp kommentarer fra anonyme mennesker som har mye på hjerte, men av personlige grunner ønsker jeg ikke å gjøre de synlige på bloggen. Jeg har ikke noe i mot at dere stiller meg spørsmål, men anonyme mennesker blir ofte litt for tøffe i trynet når de kommenterer. Derfor tenker jeg at det kanskje er lurere å velge noen få spørsmål som jeg ønsker å svare på. Allerede i morgen skal jeg plukke ut fire spørsmål som dere har kommet med, så det kan bli spennende :) Jeg skal tilbringe formiddagen på jobb, og ettermiddagen på møte - så dere kan stille spørsmål helt frem til klokken åtte i morgen kveld <3

     #blogg #blogger #mammablogg #mammablogger

  #prinsessemamma #mamma #mammatilto #alenemamma

  #familie #barn #spørsmål #anonym 

   

 • Marianne Hennoen

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits