Marianne Hennøen - hits
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Kjenner du noen som ønsker seg dette ?

Hei alle sammen !

I dag når jeg logget meg inn på bloggen, fikk jeg melding om at jeg nå er medlem i hobbygruppa - så da må jeg jo nesten bruke dette innlegget på å skryte litt av meg selv. Jeg er ferdig med et nytt strikkeprosjekt, og ble faktisk skikkelig fornøyd. Vil dere se ?

Denne gangen ble det et barnehagesett i en varm oransje farge. Genseren heter Amalie-genser, og oppskriften på denne finner du her. Buksa heter snekkerstrikkebukse, og oppskriften på denne finner du her.

.


.

.

.

Jeg har forresten en veldig god nyhet til dere. For noen dager siden fikk jeg tommel opp med Paelas Knits - så på julemessa i år vil vi selge slike fine snekkerstrikkebukser. Er ikke vi heldige ? Jeg må innrømme at jeg hoppet av glede når jeg fikk meldingen <3

Så har du en gutt eller ei jente som trenger ei slik bukse til høsten ? Da ville jeg lagt igjen en kommentar under her med farge og størrelse, så skal jeg se hva jeg får til. Kan dessverre ikke love at alle ønsker blir oppfylt, men skal gjøre så godt jeg kan :) Informasjon om hvor og når denne julemessa er vil komme senere :)

 • 1

  S o l s k i n n s d r a k t ☀️

  .

  .

  .

  .

  .

 • 0

  Når storesøster får bestemme selv

 • 1

  Barnehagesett

 • 2

  Jeg klarte det

 • 2

  En liten dråpe stolthet

  Hei alle sammen !

  To syke barn. Lite søvn. Mange bekymringer. Telefoner til legevakten. Cola utover hele gulvet. En hund som vil ut på tur. Strikketøy som ikke ble som forventet. Nesten tom for filmer som vi ikke har sett før. Haug på skittentøyskurven igjen. Tom for engangsvaskekluter. Små flakser med antibac på alle bord. Dette er stikkord som beskriver hvordan ting er akkurat nå. Jeg begynner å savne livet på utsiden. Det høres kanskje rart ut etter bare to dager inne, men jeg ser at det kan bli ganske mange flere. Jeg har allerede ringt inn å forklart hvorfor jeg ikke kommer på jobb i morgen, da feberen ligger ganske høyt i kveld. Jeg har hatt en kaotisk dag, og er forberedt på mange flere. Det kunne faktisk vert mye verre, så jeg skal absolutt ikke klage. Jeg er fornøyd så lenge jeg holder meg frisk opp i alt dette, for barna trenger meg <3

  Jeg skulle gjerne avsluttet med et bilde - men sannheten er at jeg ikke har brukt kameraet mitt siden søndag, og da tok jeg bilde av en salat jeg har fått dillet på. Hehe. Planen var egentlig at jeg skulle begynne å ta mer vare på meg selv, men akkurat nå kan jeg se langt etter den planen for å si det sann. Har nettopp stappet en halv pose smågodt inn i kjeften, og regner med den siste halve forsvinner i morgen. Så lenge varte det.

  Men en liten trøst i en hektisk syke periode, var de nydelige bildene jeg fikk av det minste tantebarnet mitt tidligere i dag. På det ene bilde hadde hun på seg #lillemorbuksa jeg strikket før hun ble født, og på det andre hadde hun på seg #trultemorbuksedress (Tror det er det den heter?). Uansett. Jeg ble så stolt. Altså. Sann langt inn i hjerte stolt. Mitt nydelige tantebarn, smilende - i noe jeg har laget <3

  .


  .

  .

  .

 • 1

  Vinterkonglebukse 💜

 • 0

  På pinnene akkurat nå

 • 0

  Til prinsesse Sofia

 • 11

  Leker med tråd

 • 1

  Henriette-pannebånd

 • 6

  Siste på en stund

 • 1

  Jeg måtte ha noe å gjøre på  .

  Dette bilde er tatt akkurat nå. Jeg har funnet frem strikkepinnene igjen, og holder nå på med lue nummer tre. Jeg lærte meg å strikke ved hjelp av youtube, og har nå begynt å prøve meg på forskjellige oppskrifter. Det går egentlig ikke så bra, og jeg må innrømme at der er ganske masse jeg ikke forstår..

  Derfor har jeg funnet frem #klompelompe boken som jeg fikk låne med min kjære farmor. Der er mange fine oppskrifter som er lette å forstå. I år blir det bare klompelompe produkt på hele gjengen. Neida. Joda. Jeg hadde blitt veldig glad dersom noen hadde lagt igjen en kommentar med tips om andre oppskrifter/bøker som er lette å forstå - for denne nybegynneren trenger å prøve seg på noe annet enn luer :)

  Jeg merker at denne hobbyen bare blir morsommere og morsommere. Jeg hoppet av glede når jeg oppdaget at butikken i sentrum hadde tatt inn slike dusker som jeg skulle bestille på nettet, og de kostet faktisk bare halve prisen. Hehe. Ikke bare det, men jeg fant endelig noen søte knapper som passer perfekt til babybuksa jeg har laget. Vil dere se ?

  .


  #knapp

  .

  .


  #dusk

  .

  .


  #annielue #klompelompe

  .

  .


  #strikke #lue #resultat #stolt #nybegynner

  .

 • 4

  Årets første prosjekt 😍

 • 2

  Det nærmer seg jul..

  ... Og lillesøster skulle ønske hun hadde en liten nisselue
  som babyen hennes kan bruke <3

  .

  Håper hun blir glad når hun ser hva "bestemor" Marianne har laget:

  .

  Strikket med restegarn, så den kostet meg ingenting.
  Oppskriften diktet jeg opp mens jeg strikket, så den kan jeg heller ikke dele.
  Men er fornøyd med resultatet <3

   

  #strikke #strikkeglede #nisselue #lue #dukkeklær #babyborn #rød #jul 

 • 6

  Til en liten venn

 • 1

  En ny favoritt :)

     Jeg har kjøpt min aller første strikkebok,

  og jeg kunne ikke vert mer fornøyd :)

   

  Der er så utrolig mange fine oppskrifter,

  og håpløse mennesker som meg klarer å lese de.

  Fantastisk <3

   

   

  Her er det jeg har laget så langt:

   


  #Klompelompe #Tora #Pannebånd

  #Nybegynner #Jente <3

   

   


  #Klompelompe #Gullungen #Romper

  #Nybegynner #Baby <3

 • Marianne Hennoen

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta