Marianne Hennøen -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Dagens lunsj

.

Tomater

Mozzarella

Fersk basilikum

Salt og pepper

Egg

Kylling

Bønner

Salat.

.

En fantastisk kombinasjon spør du meg. 

Dette skal være med i matboksen flere ganger.

.

Jeg elsker det <3

.

#blogg #blogger #mammablogg #mammablogger #mamma #mammalivet #sunneremamma #letteremamma #hverdag #nyhverdag #hverdagnskos #letterehverdag #sunnerehverdag #sunnereliv #sunnerevalg #sunnerelivsstil #livsstil #lunsj #lunsjkos #lunsjtid #lunsjtips #lunsjpause #nyttprosjekt #mat #vektnedgang #glutenfri

  • 0

    Prøver igjen..

    Hei alle sammen !

    I dag begynner jeg på et nytt og bedre liv - igjen. Jeg er inne i en veldig dårlig periode akkurat nå, og trenger å bruke tid på min egen helse. Jeg er konstant sliten, jeg verker i hele kroppen og jeg sover utrolig dårlig. I dag sov jeg middag i to timer, og er fortsatt trøtt som et fly. Jeg kan ikke ha det på denne måten, jeg orker bare ikke..

    De to neste månedene blir forhåpentligvis bare en begynnelse. Jeg lever i håpet om at jeg skal bli bitt av basillen, og at jeg plutselig skal dukke opp på fremsiden av et populært ukeblad. Dere vet - sunn, tynn og vakker. Haha. Her er vertfall noen punkt som skal prioriteres i tiden fremover:

     

    1. Bevege meg mer.

    Mamma kjøpte meg fitbit klokke til bursdagen. Målet er å klare 10 000 skritt hver eneste dag. Akkurat nå står det 8861 på klokken, så har noen skritt igjen. Ved hjelp av denne klokken kan jeg følge med på hvordan jeg sover også. Det blir spennende :)

     

    2. Null godteri.

    Lillesøster er med på to måneder uten godteri. Det kommer til å bli hardt, for jeg spiser sjokolade hver eneste dag - men jeg skal klare det. Vi har heldigvis lov til å spise is på varme sommerdager <3

     

    3. Sunne og varierte måltider.

    Tante lånte bort et hefte med mange fine oppskrifter - frokost, lunsj, middag og kvelds. Vi har allerede testet ut en middag, og den var kjempe godt. Mmmm. I morgen tidlig skal vi kose oss med noe de kaller for "kjøleskapsgrøt" ? Tror kanskje storesøstre lagde det for noen år tilbake, men er ikke sikker. I så fall er det kjempe godt :)

     

    4. Drikke mer vann.

    Jeg skal ikke slutte å drikke brus. Ikke enda. Målet er å drikke så mye vann som kroppen trenger. Prøvde å google det, og fant dette svaret:

    "Vi beregner at en person trenger 30 milliliter vann per kilo kroppsvekt, sier lege og kostholdsekspert Berit Nordstrand til KK.no. For å finne ut hvor mye vann du må drikke, kan du altså gange kroppsvekten din med 0,03. Veier du for eksempel 60 kilo, er det 1,8 liter vann du trenger."

     

    5. Sove åtte timer hver natt.

    Jeg er litt sann enten eller. Enten sover jeg tolv timer eller så sover jeg bare fire.

  • Marianne Hennoen

    Skriv din profiltekst her

    Kategorier

    Arkiv

    Siste innlegg

    Design og koding: Ina Anjuta    hits