Marianne Hennøen -
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Vintersko på bilen

Hei alle sammen !

Akkurat nå sitter jeg å venter på at mamma skal komme tilbake med bilen min. Den har nemlig fått på seg vintersko i dag - tusen takk til mamma som kjørte bilen utover, og tusen takk til Hallgeir som skifter dekk for meg <3 Hva skulle jeg gjort uten dere ? Jeg prøvde meg på dette skifte dekk greiene i fjor, og det gikk ikke spesielt bra for å si det sann. Jeg måtte ringe min kjære tante, som måtte ringe på til naboen, som måtte bruke sitt ege verktøy. Haha. Det trengs en hel landsby for å oppdra et barn, og det trengs ca like mange for å skifte dekk på bilen til Marianne. Eg må le :)

Vi har hatt en hjemmedag uten feber i dag - og jeg er ganske sikker på at vi er klar for skole og jobb i morgen. Det kjennes ubeskrivelig godt. Vi gleder oss til å komme oss ut av leiligheten, puste frisk luft og bare nyte livet. Kanskje blogginnleggene blir litt mer spennende også ? Hvem vet. Jeg er vertfall veldig klar for en hverdag uten sykdom :)

 

 • 0

  Vi krysser fingrene

  Hei alle sammen !

  I morgen er det mandag - en ny dag, en nye uke og selvfølgelig nye muligheter. Vel. Jeg er faktisk ikke sikker. Vi begynner den nye uka med.. Enda en hjemmedag. Den femte barnesykdommen skal du absolutt ikke spøke med for å si det sann. Den har vert et mareritt på mange områder. Heldigvis ser vi lyset i enden av tunnelen nå, og gleder oss til å være tilbake på bena. Om en stund. Forhåpentligvis før dere aner <3

  Innleggene mine er ikke spesielt spennende fortiden, og det er jeg fult klar over - men hallo. Hvor mye kan du dele når du sitter hjemme, alene, i din egen leilighet, tjue fire timer i døgnet, en hel uke, omringet av sykdom ? Ingenting. Jeg har ikke tid, jeg har ikke energi, jeg har ikke lyst. Barna først, deretter.. Vel.. Samle så mye søvn som over hode mulig før det hele begynner på nytt. Det er sann livet som alenemor er :)

  I dag fikk jeg gått en liten spasertur med hunden. Fra ene enden av parkeringen, til den andre - og tilbake. Haha. Det er faktisk den lengste turen vi har gått denne uken. Stakkars hund som må ta hensyn til syke barn. Tror egentlig ikke hun har hatt det så ille med tanke på at hun har fått dele sofa med lillesøster. Hun sover nemlig mye bedre når Bella passer på henne. Hehe. Jeg mener egentlig at hunder hører hjemme på gulvet, men syke barn får det ofte som de vil :)

  .


  Årets høstsko er på plass <3
  .

  .

  Ønsker dere alle en fantastisk kveld videre <3
  .
  Og håper uka som kommer blir helt perfekt.

  Vi har masse å glede oss til, men mer om det senere :).

 • 1

  Endelig helg

  Hei alle sammen !

  Det er tøffe tider både for store og små. Jeg har faktisk mistet telling på hvor mange ganger jeg har kontaktet legevakten de siste dagene. Tilslutt måtte de bare ta oss inn. Det var virkelig på tide. Nå skal vi tilbringe resten av helgen på sofaen med is i den ene hånden og brus i den andre. På mandag håper vi å være tilbake på skolen, og tilbake på jobb. Det er vertfall det som er målet. Jeg har ikke sovet skikkelig siden mandag. Jeg har ikke dusjet siden mandag. Jeg har ikke spist skikkelig siden mandag. Jeg har ikke vert meg selv siden mandag. Men vet dere hva ? Det er helt ok. Jeg er sykesøster i egen stue, og jeg storkoser meg. Nei det ble litt feil. Jeg koser meg ikke, men jeg klarer meg. Jeg er der for barna, døgnet rundt, og det er akkurat sann det skal være. Dersom noen har forslag til koselige familiefilmer vi kan se, så må dere bare rope ut. Vi har nemlig sett det meste. Ønsker dere alle en fantastisk helg <3

  .

 • 0

  Ute av drift

  Hei alle sammen !

  I dag er denne familien hjemme på grunn av sykdom, og det passer utrolig dårlig for å si det sann. Jeg har nesten ikke fått jobbet noe denne måneden på grunn av min ferie, barna sin ferie og diverse møter - så denne uken skulle jeg liksom samle sammen så mange vakter som over hode mulig. Det er vist bare å glemme siden 48 timers regelen er inne i bilde. Sukk. Blir ikke julegaver på dere år folkens ;)

  Neida. Vi koser oss hjemme. Klokka er snart leggetid - og vi har sett sann seks forskjellige filmer, spist litt chips og kost oss med et glass cola. Tre ting som er veldig lov på en dag som dette. 

  Eneste positive med slike dager er at jeg får gjort litt i leiligheten når barna sover. I går hjalp lillesøsteren min meg med å kjøre søppel, og i dag har jeg vasket opp en del tøy som har ligget i boden. Nå skal jeg legge barn, finne frem strikketøyet og kose meg med nye episoder av en moderne familie. Jeg bare elsker den serien <3

  .

 • 1

  Siste sykedag

  Hei alle sammen !

  I dag har jeg vasket og spritet leiligheten for siste gang, jentene er skrubbet fra topp til tå og jeg har vasket alt som som noen sinne har vert i nærheten av oppkast. Vi har nemmelig kastet ut den berømte spysjuka, og vi håper den aldri viser ansiktet sitt her igjen 😎

   

   

   

 • 4

  Påann igjen !

  Hei alle sammen !

  Lillesøster har ikke kastet opp på over tjuefire timer, og kan mest sannsynlig tilbake på skolebenken allerede i morgen. Vi fikk nok en mild versjon av denne sykdommen, og er egentlig veldig fornøyd med det. Storesøster kastet opp i natt, og må nå derfor være hjemme i 48 timer hun også. Det er egentlig litt merkelig, for hun bruker alltid å bli skikkelig dårlig - men denne gangen er hun fult oppegående. Kastet opp to ganger, ingen feber og sitter nå på gulvet omringet av lego. Jeg må innrømme at har hatt det bedre. Haha. Første natten sov jeg nesten ikke, og i natt måtte jeg stå opp igjen to ganger for å vaske gulv. Jeg er virkelig ikke vant med dette. Småbarnsperioden her i huset er over for lengst, og godt er det :)

  Dagen i dag har vi tatt fullstendig med ro. Kaila leker med lego, Amalie spiller på nettbrettet sitt og jeg sitter her med datamaskinen på fanget. Det er bare litt over fire timer til jeg skal på jobb, så jeg må vel begynne å fungere snart. Jeg må vaske og sprite leiligheten vår før mamma kommer ned, jeg må skrubbe to jenter fri fra basselusker og jeg må dusje en veldig sliten mamma. Ønsker dere en fantastisk fin tirsdag (For det er vel tirsdag i dag?) <3

  Vi blogges senere i dag :*

  .


  Lille revebabyen min <3

 • 1

  Skifter navn til udyret


  .

  Sannhetens øyeblikk. Dette er et bilde av en veldig sliten alenemor som har sovet alt for lite i natt. Lillesøster plukket med seg den berømte spysyken hjem fra skolen, og har holdt det gående i hele natt. Oppkast, feber og veldig vondt i magen. Etter mange timer med kaos på soverommet, fikk hun tilslutt flytte inn i stuen med barne-tv på skjermen. Da kunne mor vaske madrasser, dyner, sengeklær, tepper og bamser. Angrer alltid på at vi har så mange ting i sengen når slike ting skjer, og det merkelige er jo at de ofte treffer litt på alt. Haha. Litt av en jobb du har foran deg da :)

  Nå sover lillegull søtt i den andre delen av sofaen omringet av chips, Marie-kjeks og Cola. Dette brukte alltid mamma å kjøpe til meg når jeg var syk <3 Hun har ikke kastet opp på over tolv timer, så det er jo et godt tegn. Jeg har vasket store deler av leiligheten, og spritet det som sprites kan. Jeg krysser alt jeg har for at storesøster ikke blir smittet, for hun tar alltid denne sykdommen til nye høyder. Hun begynner med oppkast, og ender med legebesøk - hver eneste gang. Huff. Håper hun slipper denne gangen !

  Storesøster har forresten vert på sin første håndballtrening i dag, OG sin første svømmetrening. Jeg måtte dessverre være hjemme med sykt barn, og jeg må innrømme at mammahjerte mitt gråt noen tårer. Heldigvis har jentene verdens beste besta som kommer springende for å hjelpe, selv om hun nettopp har operert. Herregud så heldig vi er som har henne. Hun stiller alltid opp for oss, og det er vi evig takknemlig for. Ingen er som henne <3

  .


  .


   

  Nei.. Nå skal jeg sette på en koselig film, fylle koppen med pepsi max og hoppe under pleddet. Håper dere alle får en fantastisk kveld, så snakkes vi i morgen <3
   

 • 0

  Elsker når det skjer...

  Hei alle sammen !

  I dag er hele familien hjemme. Vi har unngått mennesker med tette neser, hoste og andre influensa symptomer i flere uker nå - men har vist ikke klart å komme oss unna det stygge viruset. Hvordan jeg vet det ?

   

  Sju sikre tegn på influensa:

  Feber 

  Føler deg slapp 

  Har hodepine

  Frysninger 

  Muskel- og leddsmerter 

  Sår hals 

  Tørrhoste 

   

 • 2

  Sykedag nummer en !

  Hei alle sammen !

  Mangel på søvn er dagens stikkord. Amalie kastet opp i går kveld, og Kaila har hatt skikkelig vondt i magen i hele natt - så det ble ikke mange timene med søvn på denne gjengen. Jeg bestemte meg for å holde begge jentene hjemme i dag. Det trenger jo ikke være noe, men jeg ville være helt sikker før jeg sendte de ut dørene. Både for jentene sin del, og for alle andre sin del 

  Som dere kanskje husker er Amalie orkidébarn. Hun er veldig følsom, og det skal ikke noe til før hun kaster opp. Derfor er det utrolig vanskelig å vite om det er "normalt" eller om det er en syke vi har fått i hus. Når hun er våken kan hun fortelle om det var noe som gjorde at hun kastet opp, men denne gangen kastet hun opp i søvne - og da ble jeg litt mer bekymret. Jeg var innom rommet hennes flere ganger i natt for å passe på at hun hadde det bra. Jeg målte temperaturen hennes, og den var helt normal. Hun har ikke kastet opp flere ganger, og formen er som den bruker.

  Kaila har det bedre nå hun også. Magen gjør ikke vondt lenger, og formen er helt normal - så er nok ikke noe syke vi har fått i hus :) 

 • Marianne Hennoen

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits