Marianne Hennøen - hits
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Ville gjort morfar stolt

Hei alle sammen !

Nå nærmer det seg påskeferie. En ferie som min kjære far forgudet over alt på jord. Vi brukte alltid å reise på hyttetur sammen med venner og familie. De stod på slalom hele dagen, mens jeg satt igjen på hytten med mattebøkene mine. Et valg jeg kommer til å angre på for resten av livet. Hadde jeg bare vist hvor liten tid vi ville få sammen. Du og jeg. Så ville jeg takket ja til flere turer sammen med deg. Du elsket denne sporten, og jeg elsker deg..

Det er sikkert derfor det gjør så vondt nå. Jeg ser min ti år gamle datter suse nedover bakken med det største smilet i ansiktet. Hun har nettopp oppdaget sin kjærlighet for slalom, og tilbringer hvert ledige sekund i trekket. Jeg kan se hvor lykkelig hun er, men jeg kan også føle hvor ulykkelig jeg blir. Jeg kjenner at jeg hater meg selv litt hver gang jeg besøker slike steder. Tenk på alle de fine turene vi kunne fått sammen hadde jeg ikke vert så teit. Hvem velger vel skolearbeid foran tid med familien ?! Det burde faktisk ikke vert lov.

Når jeg står på bunnen av skitrekket, tenker jeg ofte gjennom fortiden. Jeg lar tankene fly gjennom hode, og jeg prøver å sortere de følelsene som dukker på. Der er noen ting som føles helt feil, og jeg skulle gjort mye for å kunne ta det tilbake. Det er alltid vanskelig å miste noen du er glad i - men jeg føler det er ekstra vanskelig å miste noen rett etter tenårene, fordi minnene du sitter igjen med er preget av "drittunge" alderen. Hadde jeg vist at han ikke ville være der som voksen, ville jeg kanskje såtte mer pris på tiden sammen med han ? Ikke snudd meg bort på alle bilder som ble tatt, ikke blåst storm i vannglass og ikke lagt på telefonen fordi jeg heller ville se film med kjæresten.

Men jeg tenker også en del på fremtiden. Tenk hvor perfekt det ville vert med en morfar som deler samme kjærlighet for slalom, og som kunne gitt barna mine den opplevelser som jeg takket nei til som barn. Da kunne skitradisjonen fortsette - og kanskje (men bare kanskje) hadde jeg også lært meg å like vinter og vinteraktiviteter ? Kjent samme glede som alle andre ? Hvem vet <3

.

Her kommer vertfall noen bilder av ei nydelig jente som ville gjort morfar skikkelig stolt <3

.


.

.

.

.

.

 

 • 4

  Baby it's cold outside ❄️

 • 0

  Skikarusell

   

 • 0

  Brrrr

  Hei alle sammen !

  Jeg har aldri vert noe vintermenneske, men etter noen år som mamma har jeg liksom lært meg å like det også. Jentene suser avgårde på ski, og jeg står på sidelinjen med tårer i øynene. Det er ikke vanskelig å se at ski er den aktiviteten de liker aller best. Storesøster kjører ved siden av lillesøster for å passe på. Hun forklarer, hun viser frem og begge to storkoser seg. De smiler når vi kommer, og gråter når vi drar. Da er det faktisk helt ok med snø <3

  Men når du står opp klokken seks, oppdager at alt vannet er borte og at måleren viser 26 minus - da er vinter noe dritt. Hunden er bare ute når han må på do, katten nærmer seg ikke døren en gang og kaninen måtte vi flytte inn for at den ikke skulle dø av kulde. Vi lever i en liten dyrehage, og jentene elsker det. Sukk. Håper det er litt varmere i morgen for dette er grusomt. Hørte rykter om at Europris har tilbud på ovner (?), så da blir det en tur til Lillesand etter jobb. Kanskje stakkars O slipper mer klaging, for i kveld har han virkelig fått gjennomgå :)

   

  Ønsker dere en fin kveld videre <3

   

 • 0

  Lykkelige barn

  Hei alle sammen !

  I dag har vi vert en tur til Birkeland for å stå på ski. Jeg har ikke ski selv, og kan derfor ikke følge de gjennom noe løype - så da blir det ofte bare noen runder rundt fotballbanen. Kaila syns dette er super kjedelig, og maser om at vi må finne en plass med litt mer utfordringer. Det er lettere sagt enn gjort. Jeg er ikke litt kjent her en gang, og har null peiling på hva som er ok med ski på bena. Heldigvis er jeg omringet av mennesker som deler sine erfaringer, spytter ut gode ideer og som tar oss med på nye eventyr..<3

   

  I dag testet vi Tobias Jorde (?):

 • 1

  Arbeid for menn !!

   

  Hei alle sammen !

  Her står jeg - med skitne klær, kalde hender og et alenemorpappahjerte som bobler av stolthet. For første gang i hele mitt liv har jeg, Marianne Hennøen, skiftet dekk på bilen :) Og ikke et minutt for tidlig for å si det sann. Når vi stod opp i dag dalte snøen fint ned fra himmelen. To lykkelige barn, en sur mamma og en tante med blanda følelser <3

  Jeg skiftet ikke dekk alene, for muskler er noe denne jenta mangler - så da måtte min snille, gode lillesøster hjelpe til. Vi snakker ikke "sitte å se på mens hun gjør jobben" type hjelp. Jeg har nemmelig lært nå at det ikke lønner seg. Tenk om jeg skulle punktere igjen liksom. Her snakker vi løfting, skruing og skitt under neglene. Klapp på skulderen til oss, vi er bare helt rå. 

   

   

  Javel. Så må jeg kanskje innrømme at vi måtte ringe onkelen til jentene for å spørre hva vi hadde gjort galt når ene bakdekket ikke ville snurre rundt. Skulle kjøre lillesøster hjem igjen, men det var ikke mulig. Haha. Så der stod vi som noen idioter å klødde oss i hode. Hva er galt ?! Men vi (les: Torgeir) fant ut av det til slutt. Takk gud for at vi har slike smarte menn i familien. Dere skjønner det at man kan ikke bruke samme skruer (Mutter?) på sommerdekk som på vinterdekk. Hipp hipp hurra for at jeg er født blond. Denne kommer jeg nok til å få høre i lang tid fremover !

   

  Men, men..

   

  Bilen har fått på seg vintersko,
  og jeg er super fornøyd

   

  <3

 • Marianne Hennoen

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta