Marianne Hennøen -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Ett annerledes forhold

Hei alle sammen !

I går var vi på familietur til Måløy City. En liten tur innom butikken før vi kjørte ned for å besøke verdens beste pappa og morfar. Jentene hoppet ut av bilen, og sprang rett bort til han. Blomster i den ene hånden, og lys i den andre. Så glad for å se han igjen <3 Det er i grunn litt rart. Når man besøker noen etter flere måneder borte blir man ofte tatt i mot med verdens beste klem, men dette er noe vi aldri kommer til å oppleve igjen. En nydelig stein med to fugler på, og noen hjerter som henger ned. En bil som en lillegull plasserte der for noen år siden, og blomster i mange varianter. Der er mye kjærlighet hos morfar, men ikke ett menneske å se !

I begynnelsen syns jentene dette var veldig rart å besøke graven til morfar, men nå er det liksom helt grett. Han ble syk, han døde og nå ligger han her. Oldefar ligger sammen med han, så da er han vertfall ikke alene. Dessuten kommer oldemor innom så ofte hun kan for å hilse på. Det er godt at noen bryr seg, spesielt når vi bor så langt borte <3

 

Men denne gangen var det endelig vår tur til å ordne litt:

 

 

 

Alt er skikkelig urettferdig. Det er urettferdig at jentene aldri får hilse på morfar, det er urettferdig at jeg må leve resten av livet uten en pappa og det er urettferdig at dette er eneste måten vi kan tilbringe tid sammen på. En mamma som alltid må være sterk, tre jenter i uendelig sorg og tre barnebarn med alt for mange spørsmål. Det var ikke slik fremtiden skulle være !

Men på en annen måte er det godt at vi står sammen. Små og store. Gamle og unge <3 Alt som har skjedd har gjort familien sterkere, det har gjort at vi står nærmere hverandre og det har vist oss at vi alltid har noen vi kan stole på. Familie er noe av det viktigste som finnes, og jeg er utrolig glad for at jeg har den familien jeg har :)

 

 

Pappa og Morfar er vår store helt,

for alltid <3

 

 • Marianne Hennoen

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits